Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Super last minute zeilvakanties
Deze vindt u op onze speciale website www.lastminute-sailing.com Voor elk land is een aparte pagina. En onder de zoek en boek box vindt u soms nog one way aanbiedngen of andere leuke mogelijkheden.

FAQ'sU heeft al een heerlijke zeilreis geboekt maar heeft nog vragen over wanneer u aan boord kunt gaan, of wat u mee moet nemen, of hoe het werkt met de overdracht van de boot. Al deze vragen hebben wij voor u verzameld, kijk maar eens http://www.gofunsailing.com/nl/contact/meest-gestelde-vragen-faq/

Foto wedstrijdMail uw mooiste zeilvakantie foto aan ons, deze zetten we graag op facebook of google plus. De inzenders van de 5 mooiste foto's krijgen een heerlijke fles Italiaanse wijn toegestuurd aan het einde van het seizoen.

Wij kijken uit naar de vele mooie zeilkiekjes!! info@gofunsailing.com


 
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool