Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Wil je nog lekker gaan zeilen deze (na) zomer?
Nog even nazomeren en heb je nog niets geboekt? Geen nood kijk eens op onze lastminute website. Je kunt zelf in ons systeem rondneuzen voor een leuk aanbod. Ook op facebook plaatsen we regelmatig leuke aanbiedingen, kijk maar eens https://www.facebook.com/LastMinuteSailingOffers/
en   www.lastminute-sailing.com
Winterbestemmingen.
Ben je pas na oktober in de gelegenheid te gaan zeilen, dan kun je heerlijk zeilen in het Caribisch gebied, Thailand, de Seychellen maar het kan ook dichter bij nl in de Canarische eilanden.
Zelfs in de winter is het klimaat heerlijk.
De havengelden zijn laag voor de kwaliteit en de service die je krijgt. Mooie havens met alle voorzieningen en de prijzen liggen rond de 25 euro of lager.
Er zijn ook meezeilmogelijkheden in Lanzarote.
Wil je er meer over weten, vraag het ons, we vertellen je er graag alles over.


Zin om eens wat indrukken op te snuiven? Neem een kijkje op ons youtube kanaal.
Zeilvakantie zomer 2019
Plan je zeilvakantie voor 2019 zo vroeg mogelijk.
Helaas hebben we deze zomer weer vele families moeten teleurstellen als er in de flottielje die zij wilde boeken geen plek meer was. Om dat te voorkomen kun je het beste zo vroeg mogelijk boeken. Een zeer populaire flottielje is de 2 weekse Corsica special vanuit Sardinie. Die is ieder jaar al met de kerst volgeboekt. De eerste boeking is nu al binnen.  Wil je in het hoogseizoen deel nemen aan een flottielje wacht dan niet tot 2 maanden ervoor maar boek zeer ruim van te voren. 
Je hebt dan de hoogste kortingen, de beste keuze en je weet dan dat je kunt uitkijken naar een heerlijke vakantie. Je kunt nu al een offerte aanvragen voor 2019!!Zeilen met bemanningWil je een mooie zeilreis maken maar kun je zelf niet zeilen? Dan kun je een schip huren met bemanning. Alleen een schipper maar het kan ook luxer met hostess of kok aan boord. Een zeiljacht met bemanning is een luxe reis. Dat betekent dat de prijs van zo'n reis ook hoger ligt dan wannneer je alleen een zeiboot huurt. Reken op een prijs van minimaal 1000 euro per persoon. 
Waar kun je zeilen met GoFunSailing!!!

 


Meer over wie wij zijn en hoe wij werken.
http://www.gofunsailing.com/nl/contact/
 
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool