Copy
English versioncliick on translate - Kunt u deze pagina niet goed lezen? Bekijk het in uw browser.
Zeiljacht huren - Flottielje zeilen - Jacht met schipper - Meezeilen - Gulet Blue Cruises - Catamarans - alles voor uw zeilvakantie 
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Hoe gaat het met uw goede voornemens?Is de vakantie al geboekt? Deze maand zijn er diverse beurzen, de Vakantie beurs is net geweest. Komende week is de beroemde Boot Dusseldorf en 30 januari kunt u de Sardinie beurs bezoeken. U kunt zich daar goed oriënteren en laten inspireren. Vervolgens organiseren wij graag uw zeilvakantie. Veel klanten hebben al geboekt en daar zijn we heel blij mee. Sommige flottielje weken zijn al vol in Mallorca en Sardinie, maar buiten die weken is nog genoeg plek! Er zijn ook beurskortingen ondanks dat we zelf niet op de beurs staan.
 
  


Boek nu bij ons de Unigarant VaarvakantiepolisAls u bij ons een zeiljacht huurt kunt u de waarborgsom verzekeren. Nieuw is dat wij nu ook de Vaarvakantiepolis van Unigarant verkopen. Op onze website kunt u zelf de premie berekenen.
Ga nu naar de info over de Vaarvakantie Polis


SchiemanswerkOp de website van Zeilen kwamen we de volgende handige knoop tegen die we u niet wilde onthouden, kijk maar eens. Er is meer leuk Schiemanswerk te vinden.


Irritaties op vakantie vermijdenUit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders die met vrienden of familie op vakantie gaan irritaties ervaren. Dit kun je heel makkelijk vermijden door vooraf met elkaar te bespreken wat je tijdens de vakantie wilt doen. Wij hebben digitale pilotboeken om de vakantie voor te bereiden. Daarnaast is het deelnemen aan een flottielje ook een goede oplossing. Dan bepaalt de flottielje begeleiding het programma. Voorbereiding is het halve werk.


Heb je zin gekregen in een heerlijke zeilvakantie? Klik dan hieronder op  de button en we maken een offerte voor je.


 
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool