Copy
English version, cliick on translate - Kunt u deze pagina niet goed lezen? Bekijk het in uw browser.
Zeiljacht huren - Flottielje zeilen - Jacht met schipper - Meezeilen - Gulet Blue Cruises - Catamarans - alles voor uw zeilvakantie
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Boot DusseldorfIn januari bezochten we de Bootshow Dusseldorf. Op zoek naar nieuwe bestemmingen voor onze klanten. Ontmoetingen met leveranciers, nieuwe trends, we hebben weer veel inspiratie opgedaan die we met jullie willen delen. Dit delen doen we regelmatig op Facebook. Als je ons liked dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden. Palamos, zeilen en tapas!
Aan de Costa Brava kun je schitterende zeiltochten maken en genieten van de Spaanse cultuur en het verrukkelijke Spaanse leven. Maak een tocht naar Barcelona of steek over naar de Balearen.

 

Flottieljes nu al bijna vol!
In het hoogseizoen lopen al veel flotieljes vol, met name vanaf 11 juli tot 8 augustus. Mocht je nog mee willen met een flottielje, informeer dan zo snel mogelijk naar de laatste plekken.
Heeft u vrienden die niet kunnen zeilen en dit ook wel eens willen proberen? Zij kunnen ook mee met de flottielje en krijgen dan een schipper aan boord! 

Handige tip om mee te nemen.Soms is toch ineens onderweg je telefoon of tablet leeg. Zorg dat je een 12 volt usb lader en of battery pack bij je hebt. Tegenwoordig voor een paar tientjes te koop op internet.

Zeilvakantie boeken?
Ga naar onze website en kijk in ons zoeksysteem of stuur een email naar info@gofunsailing.com en we helpen u graag verder.
En bent u nu nog niet zo ver maar wilt u op het allerlaatst boeken dan kunt u terecht op onze last minute website www.lastminute-sailing.com 
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool