Copy

Zeiljacht huren - Flottielje zeilen - Jacht met schipper - Meezeilen - Gulet Blue Cruises - Catamarans - alles voor uw zeilvakantie
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
 
Het nieuwe zeilseizoen is van start gegaan!Onze eerste klanten zijn net terug of al aan het zeilen.
We hebben 2 catamarans met schipper zeilen in Phuket. De eerste familie is een mooie gulet cruise aan het maken in Bodrum en natuurlijk zijn de mei flottieljes van start gegaan.

Zelf zijn we nu in Sardinië om onze boot klaar te maken voor het flottielje seizoen. Wij hebben er weer ontzettend veel zin in! Heeft u nog niet geboekt, het kan nog steeds, laat het ons weten wat u zoekt en wij zoeken een mooie boot voor u!

In juni zijn er nog enkele Gulet Blue Cruises in Turkije beschikbaar voor interessante prijzen!!

De windverwachting in mijn zeilgebied
Tegenwoordig kunt u hele goede wind apps op uw tablet of iphone krijgen. Windfinder is 1 van die apps. Dit geeft u een goede indicatie. Maar vraag ook op de basis welke windverwachting zij gebruiken want lokaal kan de wind nog al eens afwijken. U kunt maar beter voorbereid zijn!

Voorbereiding van uw zeilvakantie
Heeft u bij ons geboekt? Dan krijgt u 4 weken voor vertrek een paklijst, boodschappenlijst en lijst voor overname toe gemaild. Daarnaast vindt u heel veel informatie ter voorbereiding op onze facebookpagina en website bij de meest gestelde vragen.

Wij wensen iedereen een hele fijne zeilvakantie toe en een behouden vaart! Heb je nog niet geboekt, mail ons dan snel voor een offerte!
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool