Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Gulet Cruises in Turkije
Mei special, 1000 euro per persoon per week inclusief vlucht, cruise inclusief eten en drinken!
Kids cruises 50% korting voor de kinderen op de kidscruise, laatste plaatsen op 1 en 15 augustus!

    
Flottieljes bijna vol
In de meeste landen zijn de flottieljes aan het vollopen in de periode hafl juli tot half augustus. Wilt u nog flottielje zeilen in die periode informeer dan nu wat de mogelijkheden nog zijn.

Op 11 juli zijn er nog 3 plekken beschikbaar in de twee weekse Sardinië/Corisca special. Informeer nu naar de mogelijkheden!

  

Wat zijn de goedkopere zeil bestemmingen?
Easyjet vliegt goedkoop naar de mooiste zeilbestemmingen zoals Dubrovnik, Split, Rome, Sardinië, Ibiza en Palermo. U bespaart een hoop geld op de totaalprijs van uw zeilvakantie.
Wilt u weten welke schepen u daar kunt huren, zoek dan in ons online zoeksysteem.

 
Bent u op zoek naar Last minutes, kijk dan op onze speciale Last minute website http://www.lastminute-sailing.com
Vakantie tip
Gaat u straks lekker zeilen, koop dan voor uw vakantie een kleine waterdichte tas zodat uw telefoon en camera en andere waardevolle spullen schoon en droog blijven mocht u met de rubberboot naar de kant gaan.
 

Vorige week is onze eerste klant voor het Middellandse zee gebied al gaan zeilen in Athene. Het was nog fris maar ze hebben genoten!
Zelf gaan we eind volgende maand alweer naar Sardinië om onze boot klaar te maken voor het flottielje seizoen in Sardinië.
De zomer is onderweg!!! Zorg dat ook u er bij bent!!

Wij zien uw aanvragen met plezier tegemoet.

Ton en Maartje van den Berg
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool