Copy
Efterårsnyt fra Frank Madsen og Sussi Bech:
Åbn nyhedsbrevet i din browser
Nyhedsbrev fra tegneserien Eks Libris, Frank Madsen StudioSussi Bech Studio og Forlaget Eudor til vores læsere, kunder og forretningsforbindelser. :-)
EKS LIBRIS - hver uge i Weekendavisen

7. bind i EKS LIBRIS-serien har vi kaldt "Bob Dylan svarer ikke" inspireret af Bob Dylans tavshed, da han blev annonceret som årets modtager af Nobelprisen i litteratur. Læs 5 striber fra albummet på www.eudor.dk
 

Nyt fra tegnestuen: Lønspil til Johanne Schmidt-Nielsen

Tjener en pædagog mindre end en skolelærer? Og hvor meget tjener en overlæge? Hvor ligger typiske kvindefag i forhold til typiske mandefag? Det satte en række fagforeninger, bl.a. Dansk Sygeplejeråd, fokus på i anledning af kvindernes internationale kampdag 8. marts. I brætspillet "Hvem tjener mest?" skal man forsøge at indsætte en snes professioner i et hieraki. At det er sværere end man skulle tro blev klart, da Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen og Socialdemokratiets Kasper Hoff i fællesskab skulle forsøge at få lønbrikkerne til at falde på plads i en kampagnevideo.
Illustrationerne til spillebræt og brikker var produceret med kort varsel af Frank Madsen og Sussi Bech.

2 minutters tegnefilm til Frøslev Træ

Det danske firma Frøslev Træ havde i foråret brug for en kort tegnefilm, der viser de mange fordele ved Fireshield. Det er et brandimprægneret træprodukt, der muliggør facadebeklædning med træ i langt højere grad end almindeligt træ. Sammen med kunden udviklede Flemming Andersen og Frank Madsen et univers med figurer og en fortælling, der i en let og munter tone fortæller de vigtigste facts om Fireshield. Optagelserne tog en dags tid og den efterfølgende redigering i Magix Edit Pro og Adobe After Effects en lille uge. Du kan se tegnefilmen her.

Storyboards til DR Klassen LIVE

I juni turnerede Danmarks Radio rundt til 10 byer med en event, hvor børn på skolernes mellemtrin var inviteret til at bidrage til efterårets afsnit af DR Ultras populære program "Klassen". På forhånd havde man ridset 10 handlingsforløb op, og eleverne kunne vælge mellem forskellige veje, historien skulle tage. Den visuelle del bestod i 90 tegninger, som Frank Madsen og Sussi Bech producerede over et par uger i maj.

Powerpoints til DBU om kvindefodbold

DBU har længe arbejdet med at promovere dansk kvindefodbold. I slutningen af 2016 præsenterede DBU indsatsen overfor UEFA på et møde i Athen, hvor en powerpoint-præsentation med statistikker, strategier og mål blev levendegjort og illustreret af Frank Madsens tegninger.

Klik og besøg Art Bubbles hjemmeside
Comicfestival München 2017: Sussi og Frank var i maj gæster på årets tegneseriefestival i München, hvor de signerede og viste deres serier til tyske og franske forlag. Det skete på en stand sponsoreret af Danske Tegneserieskabere, hvor også 8 andre danske tegnere var til stede.
Skovens Dag 2016
Donald Trump-plakat: Eks Libris-striben med den amerikanske præsident i rollen som hr. Tudse fra "Vinden i Piletræerne" vakte opsigt blandt tilskuerne til udstillingen af danske tegneserier i München, og flere var bagefter ovre på den danske stand for at snakke med ophavsmændene.
Bogforum 2017 og Art Bubble i Rundetårn: Snart kan du møde Sussi og Frank på såvel Bogmessen i Bella Center (10.-12. november) og på tegneseriemessen Art Bubble i Rundetårn (18.-19. november). Vi har vores egen stand med Forlaget Eudor begge steder, hvor vi sælger bøger og originaltegninger.


3 nye bøger af Sussi Bech: På ferie med Emil

10. august udkom 3 helt nye letlæsningsbøger skrevet og illustreret af Sussi Bech. Historierne handler om 8-årige Emil, der er på sommerferie sammen med far, mor og hans trælse lillesøster. Selv om Emil keder sig, sker der snart noget, så ferien alligevel bliver sjov. Sussi har været inspireret af familiens egne sommerferier i Rørvig, på Bornholm og andre steder i Danmark, og de lækre akvareller emmer af sol og strand. Læs mere om Emil-bøgerne på www.eudor.dkNyt bind i sci-fi-serien om Gustav og Raketbroderskabet


"Gustav og Raketbroderskabet er morsom og har højt fortælletempo, perspektivskift og gode illustrationer. Et perfekt forslag til læsning for børn, som går død i længere og mere teksttunge bøger," skrev Bjarne W. Andreasen i sin anmeldelse af bind 5. Nu er bind 7 af Danmarks mest gennemillustrerede science fiction-børnebogsserie sendt til tryk og udkommer medio september. "Tvekamp" har været længe ventet ifølge nogle af vores trofaste børnelæsere.
I dette bind venter 64 farvestrålende, actionpakkede sider med dødsstråler, robotkampe og grise i gelé - altimens nettet langsomt strammes om vore venner og den intetanende landsby Grødby, der uafvidende er havnet i et intergalaktisk opgør på liv og død mellem Stella og hendes far og den onde stedmoder Xenia, der er ankommet til Jorden for at gøre krav på prinsetitlen til sin søn.

Sussi Bech Studio  |  Frank Madsen Studio  |  Forlaget Eudor  |  Eks Libris på facebook

Copyright © 2017 Frank Madsen Studio, All rights reserved.
Afmeld nyhedsbrev    Opdatér dit abonnement

Email Marketing Powered by Mailchimp