View this email in your browser
Beste HEARTcore ondernemers, kanjers,

Op maandag 3 juli 2017 vond de 15e bijeenkomst van ZZP-netwerk Loosduinen plaats met elevator pitches van Elisabeth Kaempffer (E.P.Professional Presentation) en Sita Annand-Sing (EHBO+Reanimatie Hart voor Hart), en Anja Verhaar (Tekstbureau Anja Verhaar) deed een voordracht uit eigen werk!

Dit keer waren we te gast bij Chalet Ockenburgh, de 'thuisbasis' van scoutinggroep De Rimboejagers! Dank voor je donatie voor het opknappen van het chalet en natuurlijk ook Ernst Andeweg (Andeweg Advies, voorzitter De Rimboejagers) voor de gastvrijheid! Dat los van de scouting maar veel bedrijven en anderen de zalen in het chalet mogen huren. Meer informatie hierover vind je overigens op de website.

Van Jan Boon (De Acquisitiecoach) leerden we in zijn uitgebreide workshop GEHEIMEN VAN GROEI onder andere dat passie (oftewel: het te gek vinden wat je doet!), focus en consistentie in je communicatie/personal branding essentieel is bij het overtuigen van klanten om voor jou te kiezen. Dat we ons, in dit nuchtere 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'-kikkerlandje, niet zo bescheiden moeten opstellen. Je bent een specialist? Durf dan ook hardop te zeggen dát je dat bent. En je hebt een 'bedrijf', toch? Geen... bedrijfjúh....

Verder deed Mira van den Bos (Admyra - 'Financieel op orde') een korte presentatie. Probeer vanaf het begin je administratie op orde te hebben, overweeg bijvoorbeeld of je wel voldoende inzicht hebt om zelf je belastingaangifte te doen als ondernemer. Begrijp je het echt? Qua winst en verlies en regelingen die wellicht op jou van toepassing zijn?! Om jezelf niet in de vingers te snijden (=puinruimen), kun je met Mira altijd een vrijblijvend gesprek aangaan. Zij is gespecialiseerd in zzp'ers en mkb!

Oh ja, sinds kort kun je ZZP Loosduinen ook vinden op INSTAGRAM: www.instagram.com/zzploosduinen. Feel free to follow! En natuurlijk zijn we ook nog steeds te vinden op Heartcorebizz.nl en @ZZPLoosduinen.


Pluim!
En mocht je het gemist hebben, staat ZZP Loosduinen vermeld in de Agenda Micro-ondernemerschap, die op 14 juni werd gepresenteerd door wethouder Karsten Klein (Stedelijke economie, Zorg en Havens) aan het college van B&W. In deze agenda staat op pagina 9: "Micro-ondernemers hebben ook behoefte aan informatie over bedrijfsvoering, acquisitie, promotie en samenwerkingspartners. Kennisuitwisseling met andere micro-ondernemers is belangrijk en het ZZP-netwerk Loosduinen is daar een goed voorbeeld van (...)". Leuk en goed, toch!? Je kunt de volledige agenda hier lezen. Hét doel is in ieder geval 'om de slagingskans en groeimogelijkheden van ondernemers te vergroten'. 

Volgende bijeenkomst?
Je wordt op de hoogte gehouden van de eerstvolgende bijeenkomst van ZZP Loosduinen (per 1/07 naam verkort!). Plaats in de tussentijd gerust in de Facebook Group berichten over jouw bedrijf, of andere artikelen, evenementen etc. die voor ons 'solopreneurs' (dank, Jan Boon, voor deze term!) relevant zijn!

Een fijne, ontspannen zomerperiode toegewenst!!
Kom je nog (startende) ondernemers c.q. 'solopreneurs' tegen die het leuk vinden om op de hoogte te blijven van ZZP Loosduinen? Laat hem/haar zichzelf gerust even voorstellen via zzploosduinen@gmail.com. Dit is ook een beetje voor het overzicht van wat voor vakgebieden vertegenwoordigd zijn en de verhouding 'wel of niet wonend in stadsdeel Loosduinen'.
TIPS / SUGGESTIES?!

 
Heb je tips of suggesties voor ZZP Loosduinen? Of heb je een vraag? Wil je eens een pitch, presentatie of workshop houden? Neem contact op met Simone Bergmann (coördinator) via zzploosduinen@gmail.com.
Gefeliciteerd, Fatima Akchar,
met de lancering van het...

ROLMODELLEN BUREAU!

Veel plezier & succes! :-)
Ben je op zoek naar een doorgewinterde bruidsfotograaf die zowel binnen als buiten voor een prachtige herinnering kan zorgen? Neem contact op met Henry Badeloe van Henry's Photodesign

Henry: "Het is telkens weer eervol en bijzonder om deze momenten voor hen vast te mogen leggen. Daarbij kies ik altijd voor kwaliteit boven kwantiteit. Niet ‘u vraagt, wij draaien’, maar een persoonlijke aanpak met volledige aandacht voor het bruidspaar."

Foto: Henry's Photodesign © 2017
Dankjewel voor jouw interesse, enthousiasme, betrokkenheid!
Copyright © 2017 Bergmann Media, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp