View this email in your browser
Beste HEARTcore ondernemers, kanjers,

Je kunt je nog aanmelden tot uiterlijk 2 april voor de 17e bijeenkomst van ZZP Loosduinen bij sportvereniging Die Haghe, Wijndaelerweg 9, Den Haag (Ockenburgh, achter The International School of The Hague). SV Die Haghe, ook een Buurthuis van de Toekomst, benaderde enige tijd geleden ons netwerk enthousiast met de vraag of er ook eens een bijeenkomst van ons netwerk bij hen kon worden georganiseerd.

De bijeenkomst duurt maandag 9 april van 14.30 tot 17.00 uur. Geen vrije inloop, aanmelden verplicht. De entree van de bijeenkomst is gratis, drankjes voor eigen rekening (contant afrekenen).

PROGRAMMA

14.30 – 14.35 Welkomstwoord Theo Vrolijk, SV Die Haghe.
14.35 – 14.40 Opening bijeenkomst Simone Bergmann, Bergmann Media/ZZP Loosduinen.
14.40 – 15.00 Elevator pitches zzp’ers, o.a. Joke de Haan, EHBO Academie Rode Kruis. (Na elke pitch is er ruimte voor 1 à 2 spontane vragen uit de groep.)
15.00 – 15.15 Presentatie Chris Den Daas, over zijn boek voor ZZP’ers: ‘Marketing zonder personeel’.
Chris is een van de trouwe deelnemers aan ZZP Loosduinen. Van harte gefeliciteerd en succes!
15.15 - 15.25 Korte pauze.
15.25 – 15.55 Workshop ‘Klanten vinden & klanten binden!’ door Theo Vrolijk (KvK, champagneproeverij en -presentaties Brut & Bubbels, SV Die Haghe).
15.55 – 16.00 Afsluiting door Simone Bergmann.
16.00 – 17.00 Vrij netwerken, drankje doen, uitwisselen informatie (bijv. visitekaartjes, flyers) etc.

Presentator & timekeeper: Simone Bergmann

Nu of nooit. Pak gelijk door!
Na de bijeenkomst kun je als zzp'er gelijk 'doorpakken' met de sales training '1, 2, 3, DEAL!' in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS). Een aantal van jullie heeft zich hiervoor al opgegeven. Hoe presenteer ik mezelf kort, krachtig & authentiek? Hoe voer ik een goed gesprek met een potentiële klant? Hoe haal ik het meest uit netwerken? Leren, oefenen, feedback geven en ontvangen. Misschien wordt april DE maand waarin jij jezelf als ondernemer stévig neerzet als het gaat om netwerken, marketing en sales. Grijp je kans. Niet geschoten is altijd..!? Na de training ontvang je een lijst met actiepunten voor jouw eigen follow-up en een lijst met iedereen die heeft deelgenomen. Klik hier voor meer informatie.

Tot de 9e!?

Hartelijke groet,

Simone Bergmann, Den Haag, 21 maart 2018


Foto hierboven: elevator pitch Marja Popper, Het Fietscollege
Klik hier of op de foto als je op de hoogte wilt blijven van de officiële lancering op 16 april van het boek 'Marketing zonder personeel - Met 42 praktische tools' door Chris den Daas.
Bijeenkomsten, seminars, workshops
 
TIPS / SUGGESTIES?!

 
Heb je tips of suggesties voor ZZP Loosduinen? Of heb je een vraag? Wil je eens een pitch, presentatie of workshop houden? Neem contact op met Simone via zzploosduinen@gmail.com.

- advertentie -

Met spoed gezocht: zelfstandig werkende Job- en levenscoaches die een zelfstandige iQ Coaches-praktijk willen beginnen.

iQ Coaches Nederland is een samenwerkingsverband van zelfstandig werkende Job- en Levenscoaches met vestigingen door het hele land. Om te voorkomen dat we wachtlijsten moeten gaan instellen, zijn we dringend op zoek naar nieuwe coaches in verschillende regio’s.

Wij krijgen veel aanmeldingen van cliënten met autisme of ADHD, maar wij maken ook graag kennis met coaches met andere specialismen.

Ben jij zelfstandig coach met een eigen praktijk of heb je ondernemersambities en wil je een eigen praktijk beginnen, neem dan contact op met Nancy Heim-Krancher, regiomanager Den Haag/Rotterdam/Rijnmond via nheimkrancher@iqcoaches.nl, zodat zij jou kan informeren hoe je je kunt aanmelden voor onze informatieavonden. Het bijwonen van deze informatieavond is altijd de eerste stap in de selectieprocedure; zorg dus dat je erbij kunt zijn!

Meer informatie op www.iqcoachworden.nl

 
Verkrijg inzicht in de realiteit van de lokale ondernemer

Op dinsdag 27 maart 2018 is de inspiratiebijeenkomst 'De ZZP'er in beeld'. VNG Realisatie deed een onderzoek naar 'archetypen' zzp'ers. Ook een aantal zzp'ers uit ons netwerk is hiervoor geïnterviewd. Gemeenteambtenaren, hun collega's bij ministeries en zzp'ers zijn welkom in het Beatrixgebouw te Utrecht.

Welke persona's zzp'ers zijn er? Wat missen gemeenten wanneer zij de lokale zzp'er niet in beeld hebben? Hoe kunnen zij gezamenlijk hun dienstverlening verbeteren richting deze doelgroep? Deze zaken, maar ook onderwerpen als wijkeconomie, schuldhulpverlening, regeling Bbz komen aan de orde. Moderator: Simone Bergmann. Een van de vanuit ZZP Loosduinen geïnterviewde zzp'ers, Jeroen Boon (Kiemkracht), zal deelnemen aan het discussiepanel wat onderdeel is van het programma.
Dankjewel voor jouw interesse, enthousiasme, betrokkenheid!
Copyright © 2018 Bergmann Media, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp