View this email in your browser
HALLO ALLEMAAL, KANJERS!

Het is alweer even geleden sinds de 14e bijeenkomst van ZZP-netwerk Loosduinen! Carol Timmermans deed een leuke, muzikale teambuilding oefening met ons. Wil je nog eens contact met haar opnemen? Kijk dan snel op de website van haar bedrijf 'Voice and Movement'. Deze energieke, zeer ervaren dame helpt jou graag om álle talenten, al dan niet 'verborgen', in jouw team of bij jezelf naar boven te halen! 

25 zelfstandig professionals waren op 10 april van de partij, een opkomst van nagenoeg 100%! Uiteraard deden een aantal een elevator pitch. Hier zijn ze nog eens met hun bedrijf:

Jan Spijk - Spijkschrift (journalist en tekstschrijver)
Mariëlle Kitsz - Eye For Cash (creditmanagement voor MKB)
Marjolein Sijmons - Lady Cake (exclusieve (bruids)taarten)
Richard Gregoire - Scheidingsexpert (mediation)
Sebastiaan Bergen Henegouwen - Snelwebsite (bouw & hosting websites)
Wim van den Heuvel - Koopplein Den Haag (gratis marktplaats)

De foto's tijdens de bijeenkomst (en in deze nieuwsbrief) zijn gemaakt door fotograaf Michel Heerkens. Eveneens van harte aanbevolen! Zie ook: www.michelheerkens.nl.Verder deed Johannes van den Eerenbeemt (Kocha) namens stadsdeelkantoor Loosduinen een oproep voor ondernemers die wellicht interesse hebben in het opzetten van een sociale onderneming gericht op ouderen
Op de begane grond wil Florence een zorgplint inrichten c.q. een plek waar de bewoners van de seniorenwoningen én de wijk terecht kunnen voor zorggerelateerde vragen. Ook wordt er gekeken of er werkplekken voor zzp'ers in het algemeen gecreëerd kunnen worden.


Dank allen die er waren voor jullie enthousiasme, inzet en aandacht! En was je er deze keer niet bij? Wie weet de volgende keer?! Je wordt in ieder geval op de hoogte gehouden van wanneer de volgende bijeenkomst is. Oók verneem je nog voor de zomervakanties de uitslag van de korte enquête die aldus 25 zzp'ers hebben ingevuld om te kijken waar de behoefte/interesse ligt qua invulling van komende bijeenkomsten.

Vergeet niet over je activiteiten of oproepen als ondernemer te posten in onze Facebook Group. Deze heeft nu bijna 100 leden. Je wéét maar nooit. En ken je andere startende zzp'ers die interesse hebben in ons netwerk? Mailen mag altijd naar zzploosduinen@gmail.com (Simone Bergmann, coördinator). 
Akash Lala, een tweedejaarsstudent Commerciële Economie (Haagse Hogeschool) benaderde ZZP-netwerk Loosduinen met de enquête 'Behoefteonderzoek ZZP'ers'. Uiteraard met het verzoek of wij deze zouden willen invullen. Wil jij Akash en zijn klasgenoten hiermee helpen? Daarbij laten de vragen in de enquête je -zeker als startende zzp'er- nadenken over wat jij écht belangrijk c.q. nodig vindt om te regelen of niet. Mogelijk ontdek je via de vragen in de enquête jouw 'blinde vlek' (of kwetsbare plek) in je ondernemerschap... KLIK HIER voor de enquête. Heb je vragen, mail naar info@simonebergmann.nl. Dan zet ik die door naar Akash!
Ben je op zoek naar een HR Adviseur of Jobcoach? Een echte bruggenbouwer met een maatschappelijke missie? Schroom niet en neem contact op met Ernst Andeweg. Emailadres: info@andewegadvies.nl.  Je vindt Ernst ook op LINKEDIN.
Super als je de Facebookpagina van 'Jong Loosduinen' wilt Liken! Een nieuw platform om organisaties/initiatieven gericht op  jongeren in Loosduinen met elkaar te verbinden.

Illustratie: Zydwine
TIPS / SUGGESTIES?!

 
Heb je tips of suggesties voor ZZP-netwerk Loosduinen? Of heb je een vraag? Wil je eens een pitch, presentatie of workshop houden? Neem contact op met Simone via zzploosduinen@gmail.com.
Nancy Heim-Krancher is levenscoach van mensen met (een vorm van) autisme of ADHD. Wanneer een dergelijke diagnose wordt gesteld kan het leven even 'stilstaan'. Maar een ervaren professional zoals Nancy helpt je graag je leven weer goed op te pakken. Door niet alleen te kijken naar 'beperkingen', maar vooral wat voor moois het leven jou te bieden heeft! Je kunt Nancy bereiken via nheimkrancher@iqcoaches.nl.
Anja Verhaar  heeft een tekstbureau. Ze schrijft gedichten, liedteksten, verhalen, columns en blogs. Lees haar column: 'Dat deed je toen gewoon'. Veel leesplezier! 

SPONSOREN GEZOCHT:
Op woensdag 14 juni 2017 is de Nationale Buitenspeeldag! Doel: kinderen stimuleren buiten te spelen en te sporten in hun eigen buurt. Zoals straks ook in Nieuw Waldeck bij de Strausslaan. Vrijwilligers (en moeders!) Mireille Segon-Gijben en Cindy Bergen zoeken nog sponsoren. Lijkt dit je leuk en belangrijk voor de kinderen, je wilt iets geven of doen? Laat het vóór 31 mei weten als je ook met naam/logo op de flyer wilt staan. Vorig jaar was de buitenspeeldag met rond de 200 bezoekers een groot succes!

Je kunt vanuit je bedrijf of gewoon als buurtbewoner met hart voor kids iets leuks bijdragen. Bijvoorbeeld: cadeaubonnen, geld, 'grabbelton cadeautjes', workshop, een lekkere taart etc. Het is tevens mogelijk om op die dag als sponsor je bedrijfsbanner op te hangen en flyers neer te leggen of uit te (laten) delen. Mail voor meer info/afstemming met Mireille Segon-Gijben. Email: mireillesegongijben@gmail.com.

Dankjewel voor jouw interesse, enthousiasme, betrokkenheid!
Copyright © 2017 Bergmann Media, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp