View this email in your browser
Beste HEARTcore ondernemers, kanjers,

De 16e bijeenkomst van ZZP Loosduinen is alweer achter de rug. Dank voor je komst en ook iedereen die, ondanks dat hij/zij niet kon komen, toch nog even een attent berichtje stuurde. Zeer gewaardeerd. :-)


Gewoon dóen
Afgelopen woensdag deden Edgar van Lingen (Lingen Risicoadvies), Jeanne Caminada (Jeanne Presenteert), Ilse Mijnhart (Loosduinen Verzilveren), John Beckers (Loopbaan-Fit) en Marja Popper (Haags Fietscollege) een elevator pitch. Weet je nog dat John vertelde dat hij binnen drie weken nadat hij gestart was al twee klanten had verkregen. Hoe? Door eigenlijk, tja, gewoon te... netwerken. Wat dat betreft, vergeet ook niet in het netwerk te kijken wat je al hád, bijvoorbeeld bij vorige werkgevers. Soms vergeten we dat. Jeanne verklapte dat ze eigenlijk niet meer hoefde te werken, maar op 70-jarige leeftijd dacht: Ik ga voor mezelf beginnen! (waarom niet) En Marja heeft al een groot aantal jaar haar fietsschool, maar wil graag iets nieuws opstarten. Een bepaalde beleving/activiteit die ze wil aanbieden. In ieder geval heeft ze een fantastische collectie Victoriaanse kleding (serieus!) die ze aan ons liet zien op haar iPad. Wie weet heeft ze inmiddels genoeg inspiratie opgedaan om haar nieuwe concept door te ontwikkelen.

Doe mee met DE HOFPAS
Verder deed José Bosch een presentatie. Zij is manager bij De Hofpas en vertelde over deze nieuwe pas voor inwoners van de regio Haaglanden. De pas biedt voordeel bij lokale bedrijven, instellingen en activiteiten. Als ondernemer kun je je dus ook aanmelden als partner. Leuk was dat in het promotiefilmpje wat José liet zien 'onze' zzp'er Sam Pitzalis (Keep Alive Tours) direct in beeld kwam en later ook Hetty Vrolijk, eigenaresse van Tasty Dreams in Waldeck Winkelhof, Loosduinen! Lees hier meer over De Hofpas: www.dehofpas.nl.

! Agenda Micro-ondernemerschap, raadsvergadering d.d. 31-01-2018 !
De raadsvergadering waar de Agenda Micro-ondernemerschap wordt besproken -en waar je ook eventueel kunt inspreken als bewoner/zzp'er (een lans breken voor zzp'ers in het algemeen of een dergelijk 'hyperlokaal' ondernemersnetwerk als ZZP Loosduinen)- is voor de tweede keer verzet. We gaan er maar vanuit dat de vergadering met o.a. Karsten Klein (wethouder Stedelijke Economie, Zorg en Havens) die de Agenda afgelopen juni presenteerde in het college van B&W, nu gewóón doorgaat. Dus, wil je erbij zijn, zet alvast in je agenda: woensdag 31 januari vanaf 13.30 uur!

Prachtig...
In oktober bestond ons netwerk alweer 3 jaar. Het doet mij deugd velen van jullie vanaf het begin te mogen zien en volgen in jullie ondernemerschap. Al kan ik niet álles bijhouden, weet ik dat een aantal van jullie (via contacten) uit ZZP Loosduinen een of meer klanten hebben verkregen, met elkaar samenwerken of op een andere manier met elkaar optrekken in 'ondernemersland'. 

Veel plezier en succes nog de laatste 5 weken van 2017. Doe je ding, plant nog wat zaadjes en bovenal, geniet ervan! 

Simone Bergmann, Den Haag, vrijdag 24 november 2017
GEWOON EEN KERS OP DE TAART!
Nu was het natuurlijk al leuk dat ZZP Loosduinen in de Agenda Micro-ondernemerschap (pagina 9, 13.2) werd vermeld als goed voorbeeld van kennisuitwisseling onder micro-ondernemers (bedrijven t/m max. 10 werknemers). Maar dat de Nieuw Waldeck Wijkkrant aandacht wilde besteden aan ZZP Loosduinen met een artikel waarin zij graag Simone als coördinator wilden interviewen, is natuurlijk gewoon een kers op de taart na het 3-jarig bestaan van ZZP Loosduinen. In het artikel vind je ook quotes van Nancy Heim-Krancher (iQ Coaches), Sam Pitzalis (Keep Alive Tours) en Carol Timmermans (Voice and Movement). De foto's zijn gemaakt door Michel Heerkens FotografieHet nut en de kracht van ZZP Loosduinen, daar draait het om. Dat wij als zzp'ers een gezicht krijgen (hebben) en als belangrijke bron worden gezien qua expertise en lokale kennis & kansen

De Nieuw Waldeck Wijkkrant wordt in Loosduinen alleen verspreid in Waldeck en een deel van Bohemen/Meer en Bos. Heb je hem gemist? KLIK HIER om alsnog te lezen.
WORKSHOP 'BLOGGEN VOOR JE EIGEN BEDRIJF'
Aanmelden kan voor deze workshop op de vrijdagen 1 en 15 december 2017! Voor meer info, KLIK HIER. Na deelname kun je nog tot 2 maanden erna vragen stellen over zakelijk bloggen aan Bergmann Media. Wil je (eindelijk) gaan bloggen? Maak een goede start voor meer bezoekers op je website, vertrouwen opbouwen met je doelgroep én meer (potentiële) klanten!
TIPS / SUGGESTIES?!

 
Heb je tips of suggesties voor ZZP Loosduinen? Of heb je een vraag? Wil je eens een pitch, presentatie of workshop houden? Neem contact op met Simone Bergmann (coördinator) via zzploosduinen@gmail.com.
EVENTS
 
1 JAAR GRATIS WEBHOSTING!
Voor alle leden van ZZP Loosduinen biedt PITS! Webdesign & Webhosting 1 jaar gratis webhosting aan én GRATIS verhuisservice van uw website.

Wil je gelijk gebruikmaken van deze actie dan kun je de hosting bestellen in onze webshop met de code 'zzploosduinen'. Heb je liever eerst wat meer advies over je webhosting, email, website? Neem dan gerust contact met ons op. ;-)

Deze actie is alléén geldig voor deelnemers van ZZP Loosduinen en geldig t/m 31-12-2017!

FACEBOOK GROUP EN ZO...
Je wordt op de hoogte gehouden van ZZP Loosduinen in 2018 als je op deze mailinglijst staat. Maak in de tussentijd gerust gebruik van onze besloten Facebook Group ZZP Loosduinen. Ben je nog geen lid, meld je dan aan via Facebook, dan geef ik je toegang. Kom je een andere zzp'er tegen die interesse hebben in het netwerk en eventueel ook lid willen worden van de FB Group, laat hem/haar zich even voorstellen via zzploosduinen@gmail.com (wie ben je, wat doe je, waar woon je e.d.).

ZZP Loosduinen vind je ook hier:
www.heartcorebizz.nl (blog)
www.instagram.com/zzploosduinen
www.twitter.com/zzploosduinen


FEEL FREE TO FOLLOW! ;-)
Edgar van Lingen (Lingen Risicoadvies) in actie! Dank nog voor het mooie schrijfblokje mét pen dat wij van jou mochten ontvangen. Daar is zorg aan besteed! Meer over Edgar's bedrijf, check: www.lingenrisicoadvies.nl.
Dankjewel voor jouw interesse, enthousiasme, betrokkenheid!
Copyright © 2017 Bergmann Media, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp