View this email in your browser
Hallo allemaal, kanjers,

Dankjewel voor het openen van deze update! In de foto hierboven zie je ons nog tijdens een workshop van Sam Pitzalis van 'Mindful Run'. Hij leerde ons dat we niet altijd met onze 'ogen op stokjes' hoefden te lopen om dingen (privé, werk) klaar te spelen, maar dat dit ook op een ontspannen, aandachtige manier kan. Met gebruik van al je zintuigen, zoals we hier oefenden tijdens de wandeling buiten bij stadsboerderij PLUK. Wil je ook een keer een 'Mindful Run' van Sam meemaken? Check zijn website of de Facebook Page!

Ben je een van de zelfstandig professionals die zich aangemeld heeft voor de bijeenkomst van ZZP-netwerk Loosduinen? Leuk om je te zien, veel nieuwe gezichten ook! Hieronder vind je nog eens alle info:

Datum: maandag 10 april 2017
Tijd: 14.30 - 17.00 uur (inloop vanaf 14.00)
Locatie: wijk- en dienstencentrum De Geest, Georges Bizetstraat 25, Den Haag
Entreekosten: geen, doch DRANKJES OP EIGEN REKENING. CONTANT AFREKENEN (geen pin). Indicatie: koffie € 0,70, thee € 0,60.

Programma:
1. Opening door Simone Bergmann (Bergmann Media).
2. Bedrijfspitches door Richard Gregoire (Scheidingsexpert), Sebastiaan Bergen Henegouwen (startup webdesign en -hosting), Marjolein Sijmons (LadyCake), Wim van den Heuvel (Koopplein), Johannes van den Eerenbeemt (Kocha), Désirée Herber (FennekeLevensverhalen), Jan Spijk (Spijkschrift).
3. Pitch en coachingsoefening Carol Timmermans, eigenaar van Voice and Movement. Zij is helemaal tot je dienst wanneer je 'streeft naar een persoonlijke overwinning of juist een team wilt vormen waarin ieder zijn rol kan pakken en in zijn waarde wordt gelaten'. We laten ons door haar verrassen!
4. Van 16.00 tot 17.00 uur is er tijd voor vrij netwerken. Neem een drankje, praat een beetje na, stap op die professional af die in het bijzonder jouw aandacht heeft getrokken. Wissel visitekaartjes uit, deel je brochure of flyer uit. You get the picture...

Er hebben zich in totaal 25 zelfstandigen aangemeld. Dit kon tot en met woensdag 5/04. Wil je alsnóg op de valreep komen, meld je dan even netjes aan via zzploosduinen@gmail.com (Simone Bergmann, coördinator). 

Organisator, presentator en timekeeper: Simone Bergmann.
Onderneemster Jacqueline Alders als jouw gids? Warm aanbevolen!
Hoe presenteer je jezelf? Gedreven zakenvrouw Elisabeth Kaempffer helpt je graag vanuit haar bedrijf E.P. Professional Presentation.

Foto: Michel Heerkens (deelnemer ZZP-netwerk Loosduinen)
TIPS / SUGGESTIES?!

 
Heb je tips of suggesties voor ZZP-netwerk Loosduinen? Of heb je een vraag? Wil je eens een pitch, presentatie of workshop houden? Neem contact op met Simone via zzploosduinen@gmail.com.
ZZP-netwerk Loosduinen is een vrijwillig gerund initiatief voor startende zzp'ers door Simone Bergmann (Bergmann Media). Ooit heeft zij dit als zzp'er (met budget vanuit een stichting) mogen opzetten binnen een groter project armoedebestrijding in Loosduinen. Toen begin 2015 (na het mobiliseren van zzp'ers en 3 bijeenkomsten) er helaas geen budget meer was vanuit de stichting, heeft Simone het netwerk doorgezet vanwege de zichtbare behoefte aan een dergelijk platform. Zij is daarbij gecharmeerd van de open, betrokken, flexibele houding die een ieder keer op keer jegens de ander betracht. Deze combinatie der dingen maakt het haar vooralsnog de moeite waard om bijeenkomsten e.d. te organiseren.

Bij ZZP-netwerk Loosduinen gaat het om: uitwisselen kennis en ervaring, elkaar versterken (samenwerken), ruilen/delen (bijv. kosten van een kantoor delen, of jij schrijft de teksten voor mijn website en in ruil daarvoor coach ik jou). Gemiddelde leeftijd: 35-55+. Disciplines: uiteenlopend. Het gaat er vooral om om elkaar te leren kennen, elkaar te inspireren en wellicht dat hier een bepaalde samenwerking uitvloeit. We zijn hier niet om elkaar te beoordelen (een 'rapportcijfer geven'), maar om elkaar te inspireren, aanmoedigen, steunen. Vul elkaar eerder aan, dan dat je gebreken telt. Geef elkaar constructieve feedback.

Inmiddels is ZZP-netwerk Loosduinen 2,5 jaar verder na de eerste bijeenkomst op 14 oktober 2014. Hier was ook stadsdeeldirecteur Harm Benthem van de partij, die ons uitnodigde vooral te komen met goede ideeën voor dit mooie stadsdeel. Er zijn in totaal 13 bijeenkomsten geweest op verschillende locaties in stadsdeel Loosduinen. Het netwerk heeft geen vaste locatie, geen vaste regelmaat. Qua samenstelling is er een gezonde mix ontstaan van 'starters' en meer ervaren ondernemers.

Deze update gaat naar zo'n 80 zelfstandig professionals (ongeveer 50% wonend in Loosduinen en de rest uit andere delen van Den Haag of van buiten de stad). De besloten Facebook Group heeft ongeveer 
100 leden. Er is een blog (HeartcoreBIZZ) en op Twitter is het netwerk ook te vinden.

Tot slot wordt contact onderhouden met beleidsmakers, opbouwwerk en andere individuen/netwerkorganisaties die zich richten op zelfstandigen, in het bijzonder zelfstandigen zonder personeel.
Dankjewel voor jouw interesse, enthousiasme, betrokkenheid! En tot de 10e!
Copyright © 2017 Bergmann Media, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp