View this email in your browser
Allereerst dank voor je interesse in ZZP-netwerk Loosduinen. Afgelopen maand vond alweer de 11e bijeenkomst plaats sinds de eerste op 7 oktober 2014! Dit netwerk is er speciaal voor startende zzp'ers. De bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk en de rode draad bestaat uit: delen van kennis & ervaring, elkaar versterken (synergie, win-win), ruilen/delen (met minder meer mogelijk). De insteek is niet om elkaar opdrachten te geven of die voor elkaar te zoeken. Wanneer er over en weer voldoende inzicht, vertrouwen, drive en KLIK is, gebeurt dat toch wel. Zie je interessante mogelijkheden? Houd contact met elkaar, deel met elkaar, trek met elkaar op! Begin daarmee...
We vinden het belangrijk. Zo bleek tijdens onze bijeenkomst op 18 april. Het WAAROM achter je bedrijf. Ben je werkloos en vind je maar geen nieuwe baan? Gestart als zzp' er, maar blijft je omzet uit of zijn de opdrachten die je hebt niet lucratief genoeg? In welke situatie je ook zit, hoe je over dingen denkt, bepaalt hoe je ze ervaart.
Een aantal van jullie gaf aan dat de motor achter datgene wat je doet als professional ook zeker intrinsiek gedreven is. Je wilt bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van je medemens, je onderkent een zekere behoefte en voelt je gedreven hierin te voorzien etc.
De beloning? Voldoening, geen 'werk' maar spel, een blije uitstraling... Want hoe je ook geld verdient, in welke specifieke vorm dan ook, als je weet waarom je iets doet, heb je daar ten minste geen twijfel over, vrees je geen competitie, maken 'zorgen' plaats voor inspiratie, geloof, creativiteit (improvisatie) en moed. Wat er ook gebeurt.
 
“He who has a why to live for can bear almost any how.” 
― Friedrich Nietzsche
Op 18 april gaven Dana-Maria Faneker en Hermen Vlothuizen een interactieve workshop. Zij ontmoetten elkaar tijdens een van de bijeenkomsten van ZZP-netwerk Loosduinen et voilà! Binnenkort organiseren zij coachingsreizen op een traditioneel zeilschip voor mensen met autisme en/of ad(h)d. Wil je hier meer over weten? Ken je iemand die hier wellicht baat bij heeft?? Check: http://reizenmeteenmissie.nl!!

Privacy is een waardevol goed. Je hoeft niet per se te delen wat ZZP-netwerk Loosduinen je heeft gebracht. Bijvoorbeeld een samenwerking zoals die van Dana-Maria en Hermen! Het is natuurlijk wél leuk als je iets dergelijks eens deelt in de besloten Facebook Group of via de mail: zzploosduinen@gmail.com (Simone, coördinator).
Henriette Roos deed een pitch voor de zorg- en welzijnscoöperatie Alles Gewoon Anders U.A., die zij samen met anderen aan het opzetten is. Wil je lid worden? Of wil je haar graag helpen met (meedenken over) het verder vormgeven van dit samenwerkingsverband voor en door zzp'ers? Neem contact op met Henriette. Email: heroos62@hotmail.com.
Michael Willé is zelfstandig taaldocent Bahasa Indonesia. Samen met Aafke de Jong geeft hij trainingen via DwiBhumi. Maar deze keer sprak hij namens Vereniging Basisinkomen, waar hij lid van is. Vind je dit ook zo'n interessante ontwikkeling? Kijk dan eens op de website van deze vereniging: http://basisinkomen.nl.

Zie overigens ook: https://basisinkomen2018.nl (petitie).
Ben je op zoek naar een flexibele werkplek of kantoorunit? In bedrijfsverzamelgebouw De Grote Keizer is nog plek! Het pand ligt in hartje winkelcentrum Loosduinen (naast stadsdeelkantoor Loosduinen) en is goed bereikbaar zowel met eigen vervoer als OV. Gratis parkeren in de omgeving. Neem voor meer informatie contact op met Oak Management. Email: post@oakmanagement.nl. Telefoonnummer: 070 - 8008222. Zie ook: www.oakmanagement.nl/loosduinen.
De eerstvolgende bijeenkomst is op maandag 6 juni van 13.45 tot 17.00 uur in kantoorgebouw De Grote Keizer, Loosduinse Hoofdstraat 563 (2e etage), Den Haag. De bijeenkomst is gratis, doch op aanmelding uiterlijk 30/05 via mailadres: zzploosduinen@gmail.com.
Copyright © 2016 Bergmann Media, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp