Copy

3 kliks en we houden contact!

Vanaf 25 mei gaat de nieuwe Europese Privacywetgeving van kracht. Omdat wij je privacy en de bescherming van je gegevens belangrijk vinden, updaten we onze nieuwsbrieflijst. 

Wil je onze Ik haat lezen-nieuwsbrief blijven ontvangen (ja, toch?!), bevestig dan in drie kliks je inschrijving via onderstaande link. Als je je inschrijving niet bevestigt, schrappen wij al je gegevens uit onze lijsten en ontvang je in de toekomst geen nieuws meer van ons. Alvast heel erg bedankt!
Bevestig je inschrijving op onze nieuwsbrief
Ik haat lezen presenteert: Stream je luisterboek!
Ken jij de anderslezen-app al? Daarmee maak je in een handomdraai een Daisy-speler van je tablet of smartphone. Stream je favoriete luisterboeken of download ze, zodat je ze kan lezen waar en wanneer je maar wil! Volledig gratis bovendien! De app is zowel voor Android- als voor iOS-toestellen beschikbaar. 
Aan de slag met de anderslezen-app!
Lang Leze Luisterpunt!
In 2018 bestaat Luisterpuntbibliotheek 10 jaar. En dat vieren we, samen met jou, en samen met Muntpunt! We nodigen je van harte uit op ons verjaardagsfeest 'Lang Leze Luisterpunt!' op zaterdag 19 mei in Muntpunt (Brussel), vanaf 15u.

Op het programma: auteurslezingen voor jong en oud, een ontmoetingsmoment voor lezers en inlezers, een creatieve workshop voor kinderen, een panelgesprek over inlezen, veel randanimatie en een feestelijk slotmoment!

Wie we te gast hebben? Voor de kids komen onder andere Jef Aerts, Kabouter Korsakov én onze huisillustrator Leo Timmers meevieren! Volwassenen kunnen luisteren naar Chris Dusauchoit, Hilde Vandermeeren en Maud Vanhauwaert. 
 
Ontdek het volledige programma en schrijf je meteen in!
Superdiverse kinderboeken van Studio Sesam: ook als Daisy-boek!
Mét audiodescriptie!

Ken je Studio Sesam al? Deze organisatie maakt superdiverse en kleurrijke kinderboeken, samen met cultureel diverse schrijvers, illustratoren en gezinnen. Recent werden de twee Sesam-titels 'Op zoek naar Yori' en 'De vliegende soepkip' omgezet in luistervorm met audiodescriptie. De prachtige tekeningen zijn dus ook omgezet in gesproken tekst! 

Benieuwd? Je kan de boeken gratis beluisteren op de website van Studio Sesam en natuurlijk zijn ze ook beschikbaar als Daisy-boek bij Luisterpunt:
Beluister de Sesam-boeken met audiodescriptie!
KJV-winnaars bekend!
De winnaars van de Kinder- en Jeugdjuryprijzen 2017-2018 zijn bekend! Van harte gefeliciteerd aan alle winnaars, maar zeker ook aan de vele jonge lezers die hun steentje bijdroegen en aan hun begeleiders!

Luisterpunt zet elk jaar al de voor de KJV genomineerde boeken (vanaf groep 2) om naar Daisy-luisterboeken, zodat ook kinderen voor wie lezen moeilijker gaat kunnen meelezen en -stemmen.

Ontdek de Daisy-boeken van de winnaars van groep 2 t.e.m. 6:

Stuur deze e-brief door naar vrienden, familie of collega's. Inschrijven kan via het invulformulier of via info@ikhaatlezen.be.

Als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, kan je je altijd uitschrijven of een e-mail sturen naar info@ikhaatlezen.be met 'uitschrijven' als onderwerp.

info@ikhaatlezen.be - www.ikhaatlezen.be - 02 423 04 11This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ik haat lezen · Broekstraat 49-53 · Brussels 1000 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp