Copy
Vier de vriendschap tijdens de Jeugdboekenmaand!
De volledige maand maart staat in het teken van boeken- en leesplezier voor jongeren van 3 tot 15 jaar, met dit jaar 'Vriendschap' als thema. Veel verschillende soorten vriendschap en dus ook véél boeken óver vriendschap. Iedereen Leest geeft vele fijne boekentips, en natuurlijk is een groot deel daarvan beschikbaar bij Luisterpunt als Daisy-luisterboek en/of brailleboek. Want iederéén leest mee met de Jeugdboekenmaand!

Sommige van deze tips werden bovendien ingelezen door de auteur zelf... Wie we zoal te gast hadden? Je ontdekt het op onze website!
 
Ontdek de Daisy-boekentips!

De Ik haat lezen-Jeugdboekenbingo!

De Jeugdboekenmaand is het ideale moment voor een leuke leesuitdaging. Doe met de kinderen mee met onze Jeugdboekenbingo en win een luisterrijke prijs! Bekijk de spelregels en download de bingo!
Bingo!

Daisy-online-boeken en de anderslezen-app: ook in jouw bibliotheek, school of logopediepraktijk!

Daisy-online-boeken lees je eenvoudig, snel én gratis met de anderslezen-app, die van elke tablet of smartphone een Daisy-speler maakt. 

Weet je dat organisaties (bibliotheken, scholen, logopediepraktijken) zelf eenvoudig (en gratis) hun lezers, leerlingen of cliënten kunnen inschrijven als Daisy-online-lezers?

Ook Daisy-online-boeken aanbieden in je bibliotheek, school of logopediepraktijk? Op onze website vind je alle informatie om er meteen mee te starten en materiaal om dit aanbod in de kijker te zetten. 
 
Aan de slag met Daisy-online en de anderslezen-app!
Krijg je Daisy-online graag eens van naaldje tot draadje uitgelegd? Je kan een infosessie over Daisy-online en de anderslezen-app boeken voor je scholengroep of een pedagogische studiedag, of voor een samenwerkingsverband van bibliotheken of logopediepraktijken. Bespreek het meteen!

Ik haat lezen on the road!

Wil je graag meer info over dyslexie, Daisy-boeken, de anderslezen-app en ADIBoeken? Je vindt ons de komende maanden op volgende locaties:

Stuur deze e-brief door naar vrienden, familie of collega's. Inschrijven kan via het invulformulier of via info@ikhaatlezen.be.

Als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, kan je je altijd uitschrijven of een e-mail sturen naar info@ikhaatlezen.be met 'uitschrijven' als onderwerp.

info@ikhaatlezen.be - www.ikhaatlezen.be - 02 423 04 11Email Marketing Powered by Mailchimp