Copy
Bekijk deze e-mail via een browser.
Nieuwsbrief februari 2018
EUREKA! Jeugdboekenmaand!

Joepie, het is weer bijna Jeugdboekenmaand! De volledige maand maart staat in het teken van boeken- en leesplezier voor jongeren van 3 tot 15 jaar. Het thema dit jaar: 'EUREKA! Wetenschap en Techniek'. 

Veel van de inspirerende boekentips zijn ook als Daisy-boek beschikbaar bij Luisterpunt. Voor ieder wat wils!

Bekijk de Daisy-boekentips
Feest feest feest! 10 jaar Luisterpunt!
In 2018 bestaat Luisterpunt 10 jaar en dat vieren we op zaterdag 19 mei  met een groot lezersfeest in Muntpunt (Brussel), dat ook voor niet-Luisterpuntlezers openstaat. We zetten onze volwassen en jeugdige lezers die dag in de bloemetjes en bieden een mooi programma aan: auteurslezingen, een ontmoetingsmoment voor lezers en inlezers, voorleessessies door jeugdauteurs, een grappige voorlees- en tekensessie voor kinderen en nog veel meer! 

Over het definitieve programma bezorgen we je binnenkort meer nieuws, maar hou alvast zaterdag 19 mei vrij in je agenda.

Benieuwd wie er allemaal komt? We lichten alvast een tipje van de sluier! Achter de play-button op de foto links zit één van onze gasten verstopt. Hoor en zie hem aan het werk in onze huisstudio!
Bedankt!!
Een aantal mensen en organisaties zette voor Luisterpunt een actie op poten binnen De Warmste Week van Music For Life. Geweldig! Ongelooflijk bedankt aan iedereen die hieraan meewerkte of een centje bijdroeg! Met de opbrengst hiervan kunnen wij onze Daisy-online-werking een boost geven.
Luisterpunt op Twitter!
Weet je dat Luisterpunt sinds kort ook op Twitter zit? We delen er de allerlaatste nieuwtjes over infoavonden, nieuwe Daisy-boeken, auteurslezingen en nog veel meer!
 
 
 
Agenda
Laat je informeren!
Wil je meer weten over dyslexie, de noodzaak van hulpmiddelen, Daisy-boeken en ADIBoeken (toegankelijke schoolboeken)?
Kom dan naar een van onderstaande infoavonden (i.s.m. Eureka ADIBib):
 

Stuur deze e-brief door naar vrienden, familie of collega's. Inschrijven kan via het invulformulier of via info@ikhaatlezen.be.

Als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, kan je je altijd uitschrijven of een e-mail sturen naar info@ikhaatlezen.be met 'uitschrijven' als onderwerp.info@ikhaatlezen.be - www.ikhaatlezen.be - 02 423 04 11 (Luisterpunt) 

 This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ik haat lezen · Broekstraat 49-53 · Brussels 1000 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp