Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

28 november 2015

Klimaatgenoten,  

Afgelopen zondag zag ik een hoopvolle uitzending van Tegenlicht, VPRO. Achter de schermen is er al veel meer bereikt dan ik durfde te vermoeden. Ook blijkt het niet eens zo heel lastig om onder de twee graden celcius temperatuurstijging te blijven. Als we maar willen. Helaas is het al een tijd bekend dat die min of meer veilige grens, te hoog is ingeschat. We doen er verstandig aan om de temperatuurstijging tot 1 graad celcius te beperken. Ik heb er nog geen politicus over gehoord, helaas. Ik schreef het al eerder, het is veel verstandiger om de hangende 5 miljard lastenverlichting in het klimaat te stoppen, op effectieve wijze. Dat zal tevens een flink aantal duurzame en zingevende banen scheppen!
Tip! 
Later deze week stuitte ik op de slimme radiatorventilator, via NPO Groen, zeer de moeite waard!

Een andere uitdaging is het klimaat in de gezondheidszorg. Stelselmatig wordt ziekte vooral gezien als het gevolg van een falend lichaam, terwijl juist ons lichaam perfect functioneert, het maakt geen fouten, echt niet! Arjen Lievers beschrijft dat op een bijzonder aangrijpende en tegelijkertijd heldere en vlijmscherpe manier in zijn boek 'Wessel'. Zie verderop in deze brief, vette aanrader!

Mijn reactie na het lezen van 'Wessel'
Aangrijpend, indrukwekkend, toegankelijk en uiterst belangrijk. Precies deze vier oordelen overheersen sterk, al tijdens het lezen van Wessel. Dit vlot lezende boek is helaas (nog) geen verplichte kost voor artsen, natuurgeneeskundigen en oncologen in het bijzonder. Het zou de eerste kennismaking met de Vijf Biologische Natuurwetten van dr. Hamer mogen zijn voor iedereen die voornamelijk bezig is met symptoombestrijding, of daaraan dreigt te worden blootgesteld.

Wat zou het mooi zijn als Tegenlicht hier aandacht aan zou gaan besteden!

Huishoudelijk
Een groeiend aantal mensen wacht op de aflevering van Tonic Alchemy en Ravensara vaginaalzetpillen. Ze zijn echt onderweg, ik verwacht ze ergens komende week in huis te hebben, vermits de Douane vertragers gewoon hun werk doen in plaats van dwarsliggen. 

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Aangereikte inzichten, brengen vaak de mooiste uitzichten!

5 december gaat Sinterklaas ook op klopjacht. #klopklop

Asielzoekers en Vluchtelingen zijn gebaat bij omarming, niet slechts bij opvang. #gevangen #BBB

Twee vliegen in een klap: Alle gevechtsvliegtuigjes precies boven de kolencentrales neerhalen, liefst wereldwijd en morgen.

Zegt de ene piloot tegen de andere: 'Ik kan maar geen hoogte van je krijgen.' #vliegeren

Als je een felicitatie van Henk Trol ontvangt, adviseer ik om toch even je polsslag te controleren. #Krolletje

VVD is tegen sluiting. Ik stel voor dat we de kolencentrales iets aanpassen, zodat we daar VVD-ers in kunnen opstoken. #urgentieBlack Friday is de dag na Thanksgiving Day in de US. Zwaar winkelen na dankbaar te zijn geweest voor alles wat je al HEBT. #consuMEREN

Ik vertrouw erop dat Rutte maandag de kolencentrales sluit en vleesconsumptie op een 2-daagse bon zet. #Tegenlicht #Klimaattop

Nieuwe producten!

The Strop

Biologische Paardenbloem tinctuur (Taraxacum Officinale)

100% puur en natuurlijk!


Physalis Paardenbloem tinctuurdruppels hebben een krachtig ondersteunende werking op de natuurlijke lichamelijke zuiveringsprocessen. De binnen de natuurgeneeskunde geroemde Paardenbloem bevordert ook de secretie van verteringssappen, stimuleert de vochtafdrijving en helpt de lever op vele aspecten. 

Physalis hydroalcoholische extracten worden uitsluitend gemaakt van planten van biologische teelt. Ze zijn een geconcentreerde en pure bron van actieve bestanddelen en bevatten verder geen toegevoegde stoffen.
De kracht van Paardenbloem!
 • Ondersteunt de spijsvertering
 • Ondersteunt de natuurlijke ontgifting
 • Ondersteunt de lever
 • Bevordert de vochtafdrijving
 • 100% biologisch, puur en natuurlijk
Inhoud
100ml

Verpakking
Donkerbruin glas

Ingrediënten
Paardenbloem hydroalcoholisch extract.

Dosering
Driemaal daags 20 - 30 druppels. Innemen met water of een vruchtensap.

Tijdens de kuur
Ter bevordering van de inwendige zuivering: eet en drink evenwichtig en natuurlijk. Vermijd zoveel mogelijk vet- en suikerrijk voedsel, alcohol en koffie. Drink tenminste 2 liter zuiver water, liefst gevitaliseerd, per dag.
Lees meer!
The Strop

Biologische Meidoorn tinctuur (Crataegus Monogyna)

100% puur en natuurlijk!


Physalis Meidoorn tinctuurdruppels ondersteunen het hart en het direct aan onze belangrijkste spier gekoppelde cardiovasculair systeem. De actieve bestanddelen van bloeiende meidoorntoppen brengen de mens rust en ontspanning, en helpen ons een normale gezonde nachtrust te vinden. 

Physalis hydroalcoholische extracten worden uitsluitend gemaakt van planten van biologische teelt. Ze zijn een geconcentreerde en pure bron van actieve bestanddelen en bevatten verder geen toegevoegde stoffen.
De kracht van Meidoorn
 • Ondersteunt hart en cardiovasculair systeem
 • Helpt ontspannen
 • 100% biologisch, puur en natuurlijk
Inhoud
100ml

Verpakking
Donkerbruin glas

Ingrediënten
Meidoorn hydroalcoholisch extract.

Dosering
Tweemaal daags 20 druppels. Innemen met water of een vruchtensap.
Lees meer!
The Strop

Deo Dorant NO SWEAT

Vier geweldige nieuwe geuren voor de jeugd!


The Ohm Collection heeft een poeder deodorant ontwikkeld, die 100% natuurlijk is, én erg goed werkt, in tegenstelling tot de meeste andere 'natuurlijke' deodorants. De geuren zijn afkomstig van de meest hoogwaardige essentiële oliën ter wereld, bijvoorbeeld de biologische Mandarijn, Citroen en Limoen soorten, Lavendel en Rose. Stuk voor stuk bekend om hun natuurgeneeskundige werking. De 'Ohm blend', wordt gecombineerd met natriumbicarbonaat.
Deze krachtige combinatie zorgt ervoor dat deze Deo Dorant daadwerkelijk langdurig voor je zal werken, tot wel 24 uur! The Ohm Collection Deo Dorant doet wat het beloofd!

Hippe geuren!
The Ohm Collection NO SWEAT Deo Dorant is een veilige en hippe deodorant die langer meegaat, beter geurt en langer droog houdt, dan ieder ander product op de markt. Het wildcrafted, koudgeperste organische materiaal, de Ohm blend, maakt het zo effectief! De bijzondere Ohm blend houdt ongewenste geuren op grote afstand en voorkomt beschadigende transpiratievlekken in kleding.

NO SWEAT Deo Dorant poeder is verkrijgbaar in drie heerlijke geuren met heilzame essentiële oliën en natriumbicarbonaat!

Momenteel leverbaar in zeven fantastische geuren!
 • Blossom (nieuw!)
 • Coconuts (nieuw!)
 • Lovender (nieuw!)
 • Mandarin (nieuw!)
 • Nojito
 • Hawaii (uitlopend)
 • Vanilla (uitlopend)
Lees meer!
The Strop

Deo Dorant Rose

De nieuwste geur voor volwassenen!


Roos is de Koningin van de etherische olie! Roos is harmoniserend, opwekkend en kent tal van verboden te benoemen eigenschappen. Het is ook een krachtig aphrodisiacum en daardoor perfect voor gebruik in parfurm, huid- en gezichtsolie. Niet voor niets wordt het al eeuwenlang beschouwd als een vrouwelijke olie. Het heeft namelijk gunstige invloeden op de vrouwelijke organen en hetgeen te maken heeft met de maandelijkse ongemakken. 
Ook helpt Roosolie bij het heropenen van een door verdriet afgesloten hartchakra, waarna de energie ervan versterkt zal worden. Roosolie heeft de hoogste frequentie van alle etherische oliën! 

Deo Dorant poeder is verkrijgbaar in negen heerlijke geuren met heilzame essentiële oliën en natriumbicarbonaat!
 • Ceder (steviger, unisex)
 • Gardenia (bloemerig)
 • Jasmijn (bloemerig)
 • Kokos (steviger, unisex)
 • Lavendel (bloemerig)
 • Neroli (bloemerig)
 • Patchouli (fris, unisex)
 • Rose (bloemerig)
 • Sacred Frankincense (steviger, unisex)
Lees meer!
The Strop

Wessel

Twee broers, twee zoektochten. Eén naar genezing, één naar de waarheid!


Dit boek is een ware 'life changer' voor hen die open staan voor feiten in plaats van aannames, doctrines en verhalen. Dit boek kan je zelfs helpen je leven te redden, in welke zin en mate dan ook. Met grote dank aan dr. Ryke Geert Hamer!

Wessel is een jongen die opgroeit in de vergadering van gelovigen. Als hij volwassen wordt neemt hij afscheid van deze streng christelijke geloofsgemeenschap. Hij vindt zijn weg in de wereld en maakt al zijn dromen waar, totdat hij geconfronteerd wordt met kanker.
‘Wessel’ is ook  het verhaal van zijn broer, Arjen, die van dichtbij getuige is hoe Wessel niet terug keert naar de loopgraven van zijn jeugd, maar het heft juist in eigen handen neemt en daardoor extra jaren krijgt. Het dwingt Arjen tot een zoektocht. Waarom werd hij ziek? En waarom werd hij niet meer beter? De antwoorden die Arjen vindt maken ‘Wessel’ tot een boeiend en bijna ontluisterend boek, dat uiteindelijk gaat over twee vrienden die een vrije val maken, naar een andere wereld dan die van u.
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken