Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

9 januari 2016

Drooggenoten,

Het zal beroepsdeformatie zijn. Gedurende zijn prachtige oudejaarsconference, bleef ik maar denken aan hetgeen er onder Herman's Leukemie hangt. In ieder geval een Eigenwaarde-inbreuk (EWI) met wellicht een Scheidingsconflict erop. De angst dat men niet geaccepteerd wordt door de groep als men niet goed genoeg is. Vervolgens dus mogelijk een scheidingsconflict (wanneer een individu van de groep afgescheiden raakt of ervan afgescheiden wil worden). Dikke kans dat het te maken heeft met zijn kerk, die hem ook teleurstelt. Hoe dan ook, daar moet geen geneesremmer in, maar dr. Hamer kennis! 
De droogoven (dehydrator)
In dit artikel worden voor- en nadelen van de droogoven besproken. Ik kon het niet nalaten daar toch even op te reageren door enkele 'vergeten' nadeeltjes toe te voegen. 
 • Ze zijn HEEL groot.
 • Ze maken VEEL herrie.
 • Moeten LANGDURIG aan staan.
 • Verbruiken VEEL energie.
 • Drogen onttrekt nuttige voedingsstoffen en verteringsenzymen aan voeding.
 • Gedroogde voeding kost veel meer energie om te verteren.
 • Gedroogde voeding onttrekt meer vocht uit lichaam dan volledige voeding (ter verwerking ervan).
 • De modernere droogovens met electronica erin gaan nog altijd relatief snel stuk
Ik heb de mijne indertijd na 2 maandjes snel de deur uit gedaan.....

Gratis verzenden
Zo nu en dan vraagt met hoe dit zit. Dus maar eens een verhelderend tekstje geschreven voor de pagina Bezorginformatie.

Dat doet HeelBewust (noodgedwongen door de markt) vanaf twee aankoopbedragen voor Nederland en België, zie verderop. Echter, gratis bezorgen bestaat niet! Een pakket bezorgen kost enorm veel tijd en energie, van vele mensen, vervoersmiddelen en kostbaar beveiligde distributiecentra. Aan het eind van de schakel zien we de in vele opzichten steeds verder uitgeknepen, veelal zelfstandige bezorger. De webshops worden op haar beurt gedwongen scherpe verzendtarieven en overige inkoopprijzen te onderhandelen. Een zeer onwenselijke situatie, in stand gehouden door teveel consumenten die het normaal zijn gaan vinden dat pakketjes voor andermans rekening verzonden worden, tegen de hoogst mogelijke condities qua betrouwbaarheid, snelheid en verzekering. Declareer jij ook steeds je parkeertickets, brandstofkosten of OV kosten bij aanschaf van een product of dienst in een fysieke winkel? Dacht het niet! 

Alles overziend een zeer merkwaardige en onwenselijke situatie, welke overigens niet lang meer houdbaar zal zijn. De verwachting is dat iets later in 2016, alle koeriers de prijzen wederom flink zullen gaan verhogen, om te kunnen blijven bestaan. Daardoor zullen vooral de verzendkosten bij kleinere bestellingen weer fors toenemen, tel uit onze gezamenlijke winst... Leef en laat leven mensen, genoeg is rijkdom! 

Opvallend slordig
Gelukkig hoef ik al die mensen die hun adresgegevens slordig invullen niet de kost te geven! ;) Maar het is wel triest, wat ik allemaal voorbij zie komen. Verkeerde postcodes, huisnummer op de verkeerde plaats, enkele keren per week zelfs een geboortejaar op de plaats van bedrijfsnaam, terwijl er nergens om een geboortejaar gevraagd wordt. Tikfouten in e-mail adressen, waardoor notificaties bouncen et cetera. Het valt mij vooral op dat een goed deel van de registranten hun eigen naam zonder hoofdletters schrijven. Wat zou dat te vertellen hebben?

Acties
De actiepagina is geactualiseerd, ja, zo heet dat in goed Nederlands ;)

Vetverbranding
Ik ben producten aan het verzamelen die helpen bij de vetverbranding, en dus de stofwisseling. Er staan er al enkele in de groep Vetverbranding. Wist jij overigens dat je met 1 theelepeltje mosterd per dag, je de stofwisseling tot 20% kan verhogen?!

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


- Privacyschending is het nieuwe betasten. 

- Vrees & Droommann

Tranendal:


 

Nieuwe producten!

Bio Fat burner

Bio Fat burner

Uniek en krachtig vetverbrandingscomplex!


Physalis Bio Fat burner is een 100% biologisch vetverbrandingscomplex met onder andere een groene thee-extract dat het vetmetabolisme ondersteunt en bijdraagt tot een natuurlijke gewichtsbeheersing. Fat burner bevat ook een extract van gedecafeïneerde groene koffie (Svetol) met minstens 40% chlorogeenzuren en 10-15% 5-caffeoylkininezuur. 
Svetol heeft een unieke samenstelling (typische ratio 5-caffeoyl- kininezuur/ chlorogeenzuren: 0,2-0,3) waarvan de doeltreffendheid is aangetoond. Het extract van schisandrabes draagt bij tot algemene detoxificatie en het fysieke welzijn. Dit complex is aangevuld met een extract van açaíbessen, afkomstig uit Zuid- Amerika waar ze al jaren gebruikt worden door de inheemse bevolking omwille van hun hoge voedingswaarde. 

De kracht van Bio Fat burner!
 • Groene thee draagt bij tot het vetmetabolisme en de gewichts­beheersing
 • Extract van groene koffie met bewezen doeltreffendheid!
 • Schisandra draagt bij tot algemene detoxificatie en het fysieke welzijn
 • Met extract van açaíbessen
 • 100% biologisch, puur en natuurlijk 

Lees ook Het geheim van vetverbranding!
Lees meer!
Biologische Ricinusolie

Biologische Ricinusolie
(Ricinus Communis)

100% puur, natuurlijk en biologisch gecertificeerde Ricinusolie!


Physalis Ricinusolie (ook Castorolie genoemd) is van nature zeer rijk (tot 92%) aan glyceriden van Ricinolzuur (ω9). Door zijn hoge viscositeit heeft Ricinusolie verzachtende en vochtinbrengende eigenschappen. Het is dan ook een uitstekend smeermiddel om de huid soepel te houden.

Als deelingrediënt van een zuiverende huidolie (bijvoorbeeld één deel Arganolie op 3 delen Ricinusolie) draagt het ook bij tot de reiniging en ontgiftiging van de huid. 
Oorsprong
​Ricinusolie wordt gewonnen uit de bonen van de Ricinusboom, de Ricinus Communis (wonderboom), afkomstig uit Afrika, maar tegenwoordig wereldwijd verspreid in alle tropische gebieden. De wonderboom heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij zeer snel groeit, wel 2 tot 3 meter per jaar! Physalis plantaardige oliën zijn uitsluitend afkomstig van planten van gecontroleerde biologische teelt.

De kracht van Ricinusolie!
 • Beschermt en versoepelt de huid
 • Reinigend en hydraterend
 • 100% biologisch, puur en natuurlijk 

Inhoud
100ml in Miron violet glass

Ingrediënten
Ricinus Communis zaadolie (biologische teelt)
Lees meer!
Biologische Guldenroede tinctuur (Solidago Virgaurea)

Biologische Guldenroede tinctuur 
(Soldidago Vigaurea)

100% puur, natuurlijk en biologisch gecertificeerde tinctuur!


Physalis Guldenroede tinctuurdruppels werken op milde en natuurlijke wijze, ondersteunend en versterkend op de nierfuncties en de urinewegen, ze ondersteunen daardoor ook het urinair comfort. De Guldenroede is bij de meeste mensen vooral bekend om zijn zuiverende werking en de plezierige ondersteuning bij vrouwelijke ongemakken.

Physalis hydroalcoholische extracten worden uitsluitend gemaakt van planten van biologische teelt. Ze zijn een geconcentreerde en pure bron van actieve bestanddelen en bevatten verder geen toegevoegde stoffen.
De kracht van Guldenroede!
 • Goed voor de nierfunctie en de urinewegen
 • Ondersteunt het urinair comfort
 • Voor een goede vochtbalans en vochthuishouding
 • 100% biologisch, puur en natuurlijk

Inhoud
100ml in donkerbruin glas

Ingrediënten
Guldenroede hydroalcoholisch extract.
Lees meer!
Biologische Hop tinctuur (Humulus Lupulus)

Biologische Hop tinctuur 
(Humulus Lupulus)

100% puur, natuurlijk en biologisch gecertificeerde tinctuur!


Physalis Hop tinctuurdruppels ondersteunen de mens bij alle vormen van nervositeit. De actieve bestanddelen van de vrouwelijke Hopbel worden al vele eeuwen omarmd voor hun prachtige bijdrage tot een normale goede nachtrust en zoals zeer bekend, bij overgangsverschijnselen.

Physalis hydroalcoholische extracten worden uitsluitend gemaakt van planten van biologische teelt. Ze zijn een geconcentreerde en pure bron van actieve bestanddelen en bevatten verder geen toegevoegde stoffen.
De kracht van Hop!
 • Helpt bij ieder zenuwachtig gevoel
 • Draagt bij tot een goede nachtrust
 • Ondersteunt bij vervelende overgangsverschijnselen
 • 100% biologisch, puur en natuurlijk

Inhoud
100ml in donkerbruin glas

Ingrediënten
Hopbel hydroalcoholisch extract.
Lees meer!
Biologische Maca tinctuur (Lepidium Meyenii)

Biologische Maca tinctuur 
(Lepidium Meyenii)

100% puur, natuurlijk en biologisch gecertificeerde tinctuur!


Physalis Maca tinctuurdruppels ondersteunen vooral de fysieke en mentale prestaties. De wortelknollen van Maca (ook wel Peruaanse Ginseng genoemd), een bijzonder resistente plant die groei op grote hoogte in het Andesgebergte, worden al meer dan 2000 jaar gebruikt door de lokale bevolking. Maca draagt plezierig bij tot onder andere de fertiliteit, het uithoudingsvermogen, de weerstand en de algemene vitaliteit.

Physalis hydroalcoholische extracten worden uitsluitend gemaakt van planten van biologische teelt. Ze zijn een geconcentreerde en pure bron van actieve bestanddelen en bevatten verder geen toegevoegde stoffen.
Waardevolle ingrediënten
De Macawortel bevat zeer veel eiwitten, koolhydraten, essentiële aminozuren, vitamines, sterolen, mineralen (ijzer, zink, magnesium, calcium, fosfor) alkaloïden en isothiocyanaten.

Bijzondere eigenschappen
De Peruaanse biologe Gloria Chacón de Popivici stelde vast dat Maca een adaptogeen is dat het lichaam via verboden te benoemen aanzet tot verbetering, balans en stabilisering van de eigen productie van verboden te benoemen. Een holistische wijze van beïnvloeding in overeenstemming met de behoefte, de leeftijd en het geslacht van de desbetreffende persoon.

En dit maakt Maca voor zowel mannen als vrouwen succesvol inzetbaar bij problemen rondom vele verboden te benoemen zaken.  Voor vrouwen blijkt het de meest natuurlijke, veilige en effectieve versie van HRT. Voor beide seksen is Maca als voedingssupplement de beste natuurlijke, revitaliserende en opwekkende substantie die er bestaat. De plant draagt daarom de bijnaam van 'Peruaanse Ginseng'.

Maca is ook een natuurlijke bron van de stoffen DIM (Diindolylmethane) en 3C (Indol-3-Carbinol). Deze stoffen leren en helpen het lichaam om de foute verboden te benoemen te verwijderen en verboden te benoemen niveaus te verlagen. Deze stoffen (en dus ook Maca) verlagen overigens ook het verboden te benoemen niveau.

De kracht van Maca!
 • Draagt bij tot de fertiliteit, de uithouding en de weerstand
 • Ondersteunt de fysieke en mentale prestaties
 • Krachtig adaptogeen
 • 100% biologisch, puur en natuurlijk
Inhoud
100ml in donkerbruin glas

Ingrediënten
Macawortel hydroalcoholisch extract.
Lees meer!
Biologische Passiebloem tinctuur (Passiflora Incarnata)

Biologische Passiebloem tinctuur 
(Passiflora Incarnata)

100% puur, natuurlijk en biologisch gecertificeerde tinctuur!


Physalis Passiebloem tinctuurdruppels ondersteunen de mens bij alle vormen van nervositeit. Passiebloem is voor volwassenen en kinderen een volledig natuurlijke en absoluut veilige oplossing die al eeuwen wordt toegepast om zwakke zenuwen een weldadige rust te gunnen, ook gedurende de nacht, ter bevordering van een normale goede nachtrust.

Physalis hydroalcoholische extracten worden uitsluitend gemaakt van planten van biologische teelt. Ze zijn een geconcentreerde en pure bron van actieve bestanddelen en bevatten verder geen toegevoegde stoffen.
Waardevolle ingrediënten
De Macawortel bevat zeer veel eiwitten, koolhydraten, essentiële aminozuren, vitamines, sterolen, s ook Maca) verlagen overigens ook het verboden te benoemen niveau.

De kracht van Maca!
 • Helpt bij ieder zenuwachtig gevoel
 • Draagt bij tot een goede nachtrust
 • 100% biologisch, puur en natuurlijk

Inhoud
100ml in donkerbruin glas

Ingrediënten
Passiebloem hydroalcoholisch extract.
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken