Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

21 februari 2015

Kijkgenoten,

Velen van ons zagen William Cortvriendt, auteur van 'Hoe wordt je 100' voorbij de televisiecamera's schuiven. Zijn boek is feitelijk en vooral een herhalingsoefening van de vele boeken en artikelen die zijn geschreven over de zogenaamde 'Blue Zones'. Er staat dan ook helemaal niets nieuws in. Dan Buettner onderzocht jaren geleden de overeenkomsten van deze vijf bijzondere leefgebieden, en concludeerde 9 kenmerken die een lang en gelukkig leven ondersteunen, de zogenaamde 9 Powers.

 
9 Powers Blue Zones (extreem kort door de bocht)
1) Beweeg natuurlijk.
2) Zorg voor een dagelijks doel (Ikigai).
3) Relax, schakel een versnelling terug.
4) Vul de maag tot maximaal 80%.
5) Eet plantaardig voedsel.
6) Drink rode wijn.
7) Belijd een geloof.
8) Geef vrienden, familie en geliefden je aandacht.
9) Socialiseer met gelijkgestemden.

De Blue Zones
- Ikaria (Griekenland)
- Lome Linda (Californië)
- Nicoya (Costa Rica)
- Okinawa (Japan)
- Sardinië (Italië)

Ik ben het er niet mee eens. Er ontbreekt namelijk nogal wat in die 9 Powers. En geloof vervangen we natuurlijk door spiritualiteit, bewustzijn, het besef dat we allemaal gelijk en een zijn. En wat ontbreekt er dan zoal? Nou, om te beginnen genieten de mensen in deze leefgebieden nogal wat zon! Ook vermoed ik dat een groot deel van de bewoners niet of weinig te maken hebben met dwarsliggende & graaiende overheden, corruptie, criminaliteit, gesloopte fonteinen, brainwashing, televisie et cetera. Allemaal beetjes die nogal helpen...!

Het is wel weer een mooi pleidooi voor het veel breder kijken naar de voedingsbodem voor gezondheid, gelu k en welzijn, daar ben ik heel blij mee! Ik wil het verhaal graag aanvullen met onderstaand waardevols:

De vijf aandachtsoefeningen
Voeding voor de mens, de ultieme schijf van 20!

Namasté
Rob Greuter

 

Harmony's oorkaarsen!

De beste, duurzaamste, schoonste en veiligste!


Ze zijn binnen! En ze staan allemaal online, en geuren het hele pand naar heerlijks! Een fijne uitbreiding van het portfolio waar ik heel gelukkig mee ben, vooral omdat ik hiermee kan helpen een breed scala aan uitdagingen op te lossen!  
Het zijn oorkaarsen op basis van voedselkwaliteit- of bijenwas, al of niet met toegevoegde aroma's. En ze zijn allemaal handgemaakt door families, zoals de jouwe. De stof waarin de was is gerold is 100% gecertificeerde organische katoen (Appachi Eco Logic®). Het gaat om ongebleekt mousseline doek, dat is een lichtgewicht katoenen doek die plat is geweven.

Daarom Harmony's oorkaarsen!
  • Zeer ruime keuze!
  • Schoonste verbranding!
  • Zeer effectief (sterke vortex)!
  • Dubbelgerold & sociaal handgemaakt!
  • Hoge kwaliteit foodgrade- & bijenwas!
  • Volledig veilig (patended veiligheidspunt)!
  • GMO vrij en gecertificeerd organisch katoen!

Ik heb inmiddels veel gelezen en geleerd over oorkaarsbehandelingen, en zelfs een cursus in de rug, inclusief voorbereidende oormassage. Het is een dikke vette aanrader, in vele opzichten!
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 

Deo Dorant Patchouli

Alweer een fantastisch nieuwe geur!


Patchouli is een bekende in de wereld van zowel natuurgeneeskunde als parfum. We mogen er niets over schrijven, behalve dat het ook een krachtig Chi versterkend kruid is.

The Ohm Collection heeft een poeder deodorant ontwikkeld, die 100% natuurlijk is, én erg goed werkt, in tegenstelling tot de meeste andere 'natuurlijke' deodorants.
De geuren zijn afkomstig van de meest hoogwaardige essentiële oliën ter wereld, bijvoorbeeld de biologische Jasmijn, de heilige Frankincense en de zeldzame Gardenia. Stuk voor stuk bekend om hun natuurgeneeskundige werking. De 'Ohm blend', wordt gecombineerd met natriumbicarbonaat. Deze krachtige combinatie zorgt ervoor dat deze Deo Dorant daadwerkelijk langdurig voor je zal werken, tot wel 24 uur!

The Ohm Collection Deo Dorant doet wat het beloofd!

Hemelse geuren!
The Ohm Collection Deo Dorant is een veilige en sensuele deodorant die langer meegaat, beter geurt en langer droog houdt, dan ieder ander product op de markt. Het wildcrafted, koudgeperste organische materiaal, de Ohm blend, maakt het zo effectief! De bijzondere Ohm blend houdt ongewenste geuren op grote afstand en voorkomt beschadigende transpiratievlekken in kleding.

Deo Dorant poeder is verkrijgbaar in zeven heerlijke geuren met heilzame essentiële oliën en natriumbicarbonaat!
- Ceder (steviger, unisex)
- Gardenia (bloemerig)
- Jasmijn (bloemerig)
- Kokos (steviger, unisex)
- Lavendel (bloemerig)
- Neroli (bloemerig)
- Patchouli (fris, unisex)
- Sacred Frankincense (steviger, unisex)
Lees meer!
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken