Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

22 mei 2016

Lion's Mane
Ondermaansen,

Een MS patiënt (lossen we op) wees mij vorige week op Lion's Mane (Hericium erinaceus). Ik had er nog nooit van gehoord, ergo, ik had mijn twee boekjes over medicinale paddenstoelen niet heel goed gelezen ;) Zoals gebruikelijk op onze aardkloot, is ook deze paddenstoel onder vele verschillende namen bekend, waaronder Yamabushitake, Monkey head mushroom, Mountain priest mushroom, Bearded tooth mushroom en Pom pom mushroom.
De foto linksboven (nee, ik heb geen ander kapsel) maakt meteen duidelijk waar die namen vandaan komen, wat is hij mooi ook! 

Ik kwam er al snel achter dat Biotona (KeyPharm) deze krachtpatser in huis heeft, biologisch zelfs. Echter in een mix met 3 andere paddestoelen, 25% per soort. Dragon Herbs US verwees mij naar de beste fabrikant van Lion's Mane in de US. Ik ben al in gesprek met deze zeer deskundige kweker. Wordt vervolgd!

Leesvoerig
Een eenvoudige, dagelijkse oefening, met een opbouwschema naar 4 minuten. Dat is 'planking'. Mijn spieren verklappen mij dat het een bijzonder effectieve oefening is!


Huishoudelijk
Er is weer een grote zending Dragon Herbs onderweg uit de US. Ook Agaricus (God's Mushroom) en Cordyceps zitten er weer bij. En extra veel He Shou Wu, want die vliegt echt de winkel uit!

Na drie lange jaren trekken en zeuren, is dan eindelijk een goed EV SSL certificaat via de hostingpartij beschikbaar. Direct besteld en diezelfde dag was de upgrade geïmplementeerd! Voortaan zie je dus een groen slotje in de adresbalk van de browser, en paraplu boven HeelBewust: 'De Helende Wereld' ervoor, ook in het groen. 


Veel leesgenoegen!

Namasté
Rob Greuter
Helping people heal themselves is my joy, it is who I am. 

 

Duidende!


Ik wil maximaal 15.000 VVD-stemmers per jaar. #minderminder
- Rob M.M. Greuter - 

Tijdsbeeld


In mijn Keizerrijk worden kinderen niet meer verplicht bloot gesteld aan het onderwijs. Kinderen kunnen niet niet leren. Volwassenen wel ;)
- Rob M.M. Greuter - 

De tijdswinst van de 130km/uur snelwegen is gigantisch groot. Je duikt jaren sneller de kist in.
- Rob M.M. Greuter - 

'WHO pleit nu onkruidverdelger Roundup vrij' Mooi! Dan kunnen we dus gerust koffie en thee van de slaapKamerleden aanlengen met Glyfosaat.
- Rob M.M. Greuter - 

De 18e kameel

Er was eens een Arabische man die bij zijn overlijden zijn 17 kamelen naliet aan zijn 3 zonen. In zijn testament bepaalde hij dat de helft van de kamelen naar zijn oudste zoon zouden gaan, zijn middelste zoon zou 1/3 van de kudde ontvangen en de jongste zoon 1/9 deel.

De broers wilden maar wat graag de laatste wens van hun vader respecteren. Maar ze zaten tegelijkertijd met een probleem. 17 is niet te delen door 2, niet door 3 en ook niet door 9. De broers gingen lange tijd met elkaar in onderhandeling. Ze bedachten ingewikkelde oplossingen: kamelen aan elkaar verhuren of de dieren slachten en het vlees verdelen. Maar dit leken allemaal geen goede oplossingen. Omdat de broers er niet uitkwamen besloten ze advies te vragen aan een wijze oude vrouw.

De vrouw dacht na en zei tegen de broers dat ze hen niet kon helpen. Maar wat ze wel kon doen was haar kameel aan de broers schenken. De broers aarzelden maar de oude vrouw stond erop dat zij haar geschenk aannamen.

Met de nieuwe kameel telde kudde nu in totaal 18 kamelen. De broers besloten opnieuw te kijken of ze de kamelen konden verdelen zoals hun vader dat had gewenst. Ze waren er al snel uit. De oudste zoon nam de helft van de 18 kamelen wat neer kwam op 9, de middelste 1/3 , 6 kamelen en de jongste 1/9, 2 kamelen.

Na de verdeling bleek er één kameel over te zijn. Deze ging terug naar de oude vrouw, die met een grote grijns het dier weer in ontvangst nam.
 

Nieuwe producten!

Dragon Herbs Goji LBP-40

Dragon Herbs Goji LBP-40

Volledig Goji extract, natuurlijk gestandaardiseerd tot 40% Lycium Barbarum Polysacharides (LBP)!


De Goji bes van de plant plant Lycium barbarum wordt vooral in Azië vereerd voor zijn jeugdbehoudende, beschermende, versterkende en stemmingsondersteunende eigenschappen. Het is dan ook een van de belangrijkste kruiden die dagelijks wordt gebruikt in het nog immer verbazingwekkende kruidensysteem van de Chinese natuurgeneeskunde. Wereldwijd wordt de Goji bes beschouwd als een elite versterkend kruid. De ongelooflijke efficiëntie van de anti-oxidanten in Goji LBP-40 maakt het een perfect versterkend kruidensupplement.

Goji LB-40 is natuurlijk gestandaardiseerd tot 40% Lycium Barbarum Polysaccharides (LBP). LBP is een uniek bestandsdeel van de Goji bes. Het ondersteund het uithoudingsvermogen, het immuunsysteem, de huid en de normale gezonde DNA-activiteit.

LBP

LBP ondersteunt ons aangeboren anti-oxidantensysteem door het ondersteunen van de SOD (SuperOxideDismutase) productie en activiteit. SOD wordt ook wel het 'jeugd enzym' genoemd. SOD beschermt onze lichaamscellen (alle cellen, inclusief de hersencellen) tegen de verwoestingen van de inwendig gegenereerde ophopingen van vrije radicalen, zoals dat nu eenmaal continue gebeurt.  Naarmate we ouder worden, zal ons eigen SOD-systeem geleidelijk aan steeds zwakker worden en op enig moment ondersteuning verlangen om voldoende effectief te blijven.
 
Goji LBP- is een full spectrum Goji bes poederextract met daarin iedere component van swerelds grootste superfood aanwezig! Het gebruiken van Goji LBP-40 is dan ook volledig gelijk aan het eten van verse Goji bessen, iedere dag weer!  Het gemak van het nemen van dit kruid in capsulevorm maakt het een belangrijke aanvulling op jouw dagelijkse portie versterkende kruiden. Bovendien verzekert de hoge concentratie van LBP een onovertroffen, krachtige immunologische en anti-oxidantieve bescherming.

Remember Ron Teeguarden’s First Rule of Tonic Herbalism, Compliance. If you don’t take the herbs, they won’t work!

Dragon Herbs Goji LBP40 is een volledig natuurlijk poederextract van de allerbeste kwaliteit Lycium barbarum bes en bevat tenminste 40% Lycium Barbarum Polysaccharides, de optimale extractieratio voor deze wonderlijk krachtige bes. Een hogere extractieratio blijkt de efficiency juist te verlagen. Dit pure extract bevat werkelijk alle bestanddelen en de verschillende activiteiten van verse Goji bessen met de toegevoegde kracht van volledige LBP extractie! Goji LBP-40 bevat alle vijf bekende LBP's, carotenoïden (zeaxanthine en beta-caroteen), flavonoïden (voorlopers van vitamine C die worden omgezet in vitamine C na absorptie in de bloedstroom) en zink.

Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken