Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

20 november 2016

Rob M.M. Greuter
Deelgenoten,

Velen zagen Jeroen Pauw vrijdagavond haastig een voor de overheid totaal verkeerd gelopen gesprek over vaccinaties 'rechtzetten'. Een nogal dubieuze en laffe zet, maar ja, het is nu eenmaal uitgezonden via de Staatsomroep. De grootschalige vaccinatiefraude moet koste wat kost, met iedere denkbare mantel der omzet bedekt worden. Alles dat gezondheid raakt, raakt ons diep. Dat komt omdat velen van ons het niet of te weinig hebben, en we al ruim vóór onze geboorte worden gehersenspoeld met angst en vermeende 'feiten'. Al die belemmerende en onzinnige overtuigingen zitten dan ook zeer diep en breed vastgeklonken in ons collectief bewustzijn.  Probeer dat er maar weer eens uit te fietsen....
De komende weken gaan we ons weer buigen over de keuze zorgverzekering. Mij is gevraagd of ik al enig idee heb over de alternatieve, nieuwe verzekeringen, de stand van zaken. Nee dus. Wat ik al wel heb kunnen achterhalen is onderstaand schamel overzichtje.

GezondheidsCoöperatief Nederland
Operationeel: wellicht medio 2018

Nationaal ZorgFonds
Operationeel: 26 november 2016

ANNO12
Overleden: december 2015

Ben ik een initiatief vergeten? Laat het mij weten! 

Kijk- en leesvoerig
1%Club (do-good crowdfunding platform)
Daarom visvrije omega vetzuren!
Mythe groepsimmuniteit
Tien redenen waarom boeken de beste cadeaus ter wereld zijn!

Huishoudelijk
Afgelopen week is er veel extra voorraad binnengekomen. Onder andere Deo Dorant poeders, Bio Superfood complexen, Vitaliserend glaswerk, GABA Plus smelttabletten, Bio etherische oliën, Mayonaise met zeewier, teveel om op te noemen!  

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Eind juli 2016 overleed Marianne Ihlen, in Oslo. Een stel waren ze al lang niet meer, maar hun liefde doofde nooit. Op haar sterfbed kreeg ze nog een brief. Van Leonard.
’Marianne, de tijd is daar dat onze lichamen ontzettend oud worden en uiteenvallen en ik denk dat ik je snel zal volgen. Weet dat ik zo dicht achter je zit dat je, wanneer je je hand uitstrekt, de mijne wellicht kunt raken(…) Ik wil je nu een goede reis wensen.
Dag, oude vriendin. Endless love, see you down the road.

Lees ook de mooie reactie op Cohen’s brief in het plaatje.De grootste propagandamachine van vaccinatiefraude (RIVM) gaat veiligheid HPV vaccin onderzoeken. What could possibly go wrong?
- Rob M.M. Greuter - 

Ik vertrouw erop dat de Big Brother Award rectaal wordt ingebracht. Onverdoofd. #ontSchipperen
- Rob M.M. Greuter - 

Media framing: Wakkere weldenkende moeders worden steevast 'bezorgde moeders' genoemd.
- Rob M.M. Greuter - 

Nieuwe producten!

Charwhite Natural Teeth Whitening Powder

Charwhite Natural Teeth Whitening Powder

100% natuurlijk, effectief en veilig bleekpoeder voor het gehele gebit!


Charwhite is een volledig natuurlijk en veilig bleekpoeder dat tanden en kiezen poetst en laat glanzen, tanden en tandglazuur zowel remineraliseert als versterkt en bovendien de gehele mond reinigt en ontgift. Charwhite Natural Teeth Whitening Powder wordt geproduceert in Duitsland met uitsluitend hoge kwaliteit ingrediënten waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik, ook door kinderen! Charwhite is ideaal voor iedereen die last heeft van verkleuring of vlekken op de tanden, of gewoon heel graag schone, wittere tanden en kiezen wil.
De meeste bleekmiddelen voor tanden bevatten schadelijke en agressieve chemicaliën. Charwhite Natural Teeth Whitening Powder doet dat heel anders. Het bevat plantaardige actieve kool, verkregen uit kokosnootschillen dat verkleuringen, aanslag, maar ook verboden te benoemen actief aan zich bindt. Aangevuld met Bentoniet klei, sinaasappelschil en pepermunt ontstaat een krachtige formule! Bij dagelijks gebruik zal je al snel wittere tanden zien, gezonder tandvlees tonen en een heerlijk fris en schoon gevoel in je mond eraan overhouden!

Last van aanslag, verkleuring of andere vlekken op je tanden? Wil je gewoon graag wittere, schonere tanden? Charwhite Natural Teeth Whitening Powder 100% natuurlijk maakt je tanden werkelijk schoner en witter!

De kracht van Charwhite Natural Teeth Whitening Powder!
 • Goed voor ongeveer 150 poetsbeurten
 • Geschikt voor dagelijks gebruik
 • Vrijwel geur- en smaakloos
 • 100% natuurlijk
 • 100% vegan
 • Geschikt voor vrijwel alle gevoelige tanden
 • Onschadelijk bij per ongeluk inslikken
 • Dierproevenvrij
 • Fluoride-vrij
 • GMO-vrij
 • Meukvrij
 • Pijnvrij

Inhoud
50ml (± 150 poetsbeurten)

Ingrediënten
Geactiveerde houtskool uit kokosnootschil, Calcium Bentoniet klei, Zoete sinaasappelschil (Citrus aurantium dulcis) *, Pepermuntblad poeder ( Mentha piperita ) *, Limoneen (uit sinaasappelolie)
* uit biologische teelt
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken