Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

6 december 2015

Landgenoten,

Ik ben tot de bodem gegaan! En dat kan ook gemakkelijk in het Jaar van de Bodem, we zouden dat bijna vergeten! Ik heb enkele prachtige voorbeelden die helpen een gezonde voedingsbodem te realiseren en te behouden verzameld, ter deling.

Waterboxx
Ik viel gisteren midden in een interview met Pieter Hoff, bedenker van The Waterboxx. Deze bijzondere uitvinding helpt dorre grond weer groen te maken. Het is zeer effectief, vrijwel iedere woestijn kan hiermee veranderen in een bos! 
De darmen van de bodem
We kennen ze allemaal, en denken er verder zelden over na. Toch zijn regenwormen onmisbaar voor een gezonde bodem. Het zijn letterlijk de darmen van je bodem!

Bodemscan: zefl je bodem beoordelen
Geen ingewikkelde onderzoeken, gewoon zelf de schop in de grond steken en je handen vies maken. Het blijkt echt heel eenvoudig te zijn om zelf snel de kwaliteit van je bodem te beoordelen!

Hameren
Ook de afgelopen week heb ik weer flink met de grote Hamer mogen zwaaien! Ik begrijp ongeveer 2,7% van de Vijf Biologische Natuurwetten, toch wist ik binnen enkele minuten waarom een meisje van 7 jaar met een kaal koppie rondloopt. Heel heftig voor zo'n schoolgaand kind, ook het gesleep van arts naar arts, van natuurgeneeskundige naar natuurgeneeskundige. Enfin, de moeder vertelde zelf de oorzaak, zonder dat door te hebben!

Arjen Lievers, de auteur van Wessel, de allereerste roman rondon de kennis van dr. Hamer kreeg nog een prachtige aanvulling op zijn boek. Een geweldig mooi Hart onder de Riem, ga dat lezen mensen!

Gratis Samples
Tonic Alchemy 2.0 is eindelijk binnengekomen! Er zat een grote zak samples bij, en die worden natuurlijk uitgedeeld, bij iedere bestelling.

Huishoudelijk
Afgelopen weer zijn weer veel spullen binnengekomen, echt veel! Een van de grootste zendingen was aanvulling van de voorraad Ultrasoon Aroma Diffusers.

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


De Nederlandse traditie is niet Sint & Zwarte Piet, maar oeverloos zeuren.

Het zou de thuiszorg uitdagingen enorm helpen, als we de chronisch (vaak meervoudig) zieken eerst eens gaan helen.Simon Carmiggelt zou vandaag schrijven: Supermarkten pronken met door dieren bijeengestorven kiloknallers.

Misschien moeten we eens een tijd op Japanners gaan jagen. Voor wetenschappelijke doeleinden. #harpoeneren #hardleers

Nieuwe producten!

EM Natuurlijk Keukenzeep

EM Natuurlijk Zeep

EM Natuurlijk Bad- en Keukenzeep op basis van Effectieve Micro-organismen!


Dit EM zeep is gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke oliën en vetten. Het is verzeept met caustische soda waarna tijdens het koelproces EM is toegevoegd. EM Natuurlijk Zeep is geheel vrij van synthetische toevoegingen zoals bleekmiddel, parfum en bijvoorbeeld vochtinbrengers. 
Het is 99% puur zeep en het brengt geen schade toe aan mens, milieu en natuur. EM Natuurlijk Zeep wordt zeer gewaardeerd door mensen met verboden te noemen uitdagingen. Deze zeep is mild voor de huid en daardoor geschikt voor ieder huidtype. Het kan probleemloos langdurig gebruikt worden. 

Bad- en keukenzeep
Er zijn 2 typen EM Natuurlijk Zeep beschikbaar. Een badzeep voor de dagelijkse algemene hygiëne, en een keukenzeep voor het wassen van de handen, en voor huishoudelijke schoonmaak klussen. Shabondama en EM
De EM-zeep wordt gemaakt in de Japanse zeepfabriek Shabondama. Zij hebben sinds 1948 ervaring met het ambachtelijk produceren van zeep. In 1974 zijn ze gestart met de productie van zeep zonder synthetische toevoegingen. In augustus 2003 begon de samenwerking met EM, waarna het eerste stuk EM-zeep ontstond. 

Effectieve Micro-organismen
EM is de afkorting van Effectieve Micro-organismen, microscopisch kleine wezentjes. EM is een combinatie van nuttige, opbouwende micro-organismen, die vrij in de natuur voorkomen en niet gemanipuleerd zijn. EM verbetert de bodemkwaliteit, de bodemvruchtbaarheid, de groei en de kwaliteit van gewassen aanzienlijk. De toepassingsmogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Lees hier meer over Effectieve Micro-organismen, onze vrienden!

Gebruik EM Natuurlijk Badzeep
Wrijf de zeep met water tussen de handen tot er voldoende schuim ontstaat. Breng het schuim vervolgens aan op de te reinigen lichaamsdelen, masseer dat stevig in de huid en spoel het erna royaal af met water. 

Gebruik EM Natuurlijk Keukenzeep
Gebruik deze zeep zoals iedere andere handzeep. Het is echter ook als schoonmaakmiddel te gebruiken. Doe de zeep daarvoor in een emmer, en laat deze volloopen met warm water. Beweeg vervolgens het stuk zeep goed door het water, voordat je het eruit haalt. Je kan nu het zeepwater gebruiken voor het reinigen van al hetgene valt te reinigen in het huishouden, ramen, vloeren et cetera.
Lees meer!
Zeeuws Bessenwier

Zeeuws Bessenwier

Puur gedroogd Zeeuws Bessenwier uit de Oosterschelde in handige strooimolen!


Deze gezonde zilte smaakmaker van puur zeewier is afkomstig uit de Oosterschelde, een van de schoonste wateren van Europa. Het is echt een heerlijke zilte smaakmaker met een licht peperachtige nasmaak, karakteristiek voor deze schone Bessenwier!

Veelzijdig gebruik!
Zeeuws Bessenwier is zeer geschikt als smaakmaker over vis, salade, ei, soepen, sauzen et cetera, wees creatief!  
Zuivere tafelzoutvervanger
Omdat het relatief weinig keukenzout bevat, is Bessenwier een uitstekende zoutvervanger. Het bevat geen enkele toevoeging is is daarm geheel natuurzuiver.

Zilte Oogst
Zilte Oogst is de zilte productlijn van Spennekot uit Kerkwerve (Zeeland). Vanzelfsprekend zijn alle Zilte Oogst producten puur natuur en geproduceerd zonder gebruik te maken van kunstmatige toevoegingen. Met deze Zilte Oogst productlijn wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan de Nederlandse keuken: koken met Zeeuws zeewier.

Inhoud
15 gram

Verpakking
Kunststof flesje met handige maaldop (versterkt geur en smaak)

Ingrediënten
100% gedroogd Japans Bessenwier (Sargassum muticum).

Allergenendeclaratie
Zeeuws Bessenwier kan sporen van schaaldieren bevatten.
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken