Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

2 mei 2015

Aardgenoten,

Deze dagen neem ik weer een portie Vruchtbare Aarde tot mij. Altijd weer boeiende, inspirerende verhalen te vinden. Zo las ik het Jubileum artikel over de speurtocht naar dimensies in voedingskwaliteit. Het is feitelijk een interview met oud-Nestlé topman Reto Domeniconi. Jarenlang trokken twee Zwitserse multinationals miljoenen uit (jaarlijks) om zicht te krijgen op de verborgen kanten van het begrip voedingskwaliteit en de wereld van de niet-reguliere geneeskunde. Zeer uitvoerige en opzienbare interne rapporten hebben die miljoenen opgeleverd! Heel kort door de bocht, is toen al overduidelijk aangetoond dat levend voedsel crucial is.
Nog korter door de bocht, als je hetgeen je eet, in de grond kan stoppen, en het kan ontkiemen, dan zit je goed. Zo kan tarwe ontkiemen, maar het tarweproduct meel niet. Dood voedsel kan immers geen leven geven. Ik heb er zelf eerder overgeschreven, in het artikel Levend voedsel. 

Spaarpunten groot succes!
De introductie van dit oer-Nederlands spaargenot bleek een veel groter succes dan ik ervan verwachtte, al veel positieve reacties ontvangen! De eerste klanten hebben de gespaarde puntjes al ingewisseld bij vervolgbestellingen, nice! Lees meer via de Spaarpunten widget (blauw), rechtsonder de homepage (nog niet zichtbaar via smartphone en tablet) of via je accountinformatie, of via de actiepagina.

Productnieuws
In deze nieuwsbrief zijn weer veel mooie nieuwe producten te vinden. Soms zijn er ook uitdagingen. Het zuivere fulvinezuur, Pure&Fulvic is eindelijk aangekomen bij de Nederlandse douane, komende dagen zal  het hier arriveren en direct uitgeleverd gaan worden. Niet zo fijn, die havenstakingen in de US. Een aantal belangrijke Dragon Herbs producten waren al een tijd volledig uitverkocht, maar ze zijn weer onderweg. De Cistanche drops en He Shou Wu zijn in de US echter nog steeds niet op voorraad, nog even geduld oefenen. Oja, vorige week de blisterverpakking van de rawfood zeewier crackers alhier aangekondigd. Vandaag de blisterverpakkingen van alle andere smaken binnen gekregen!

Moederdag
De pagina met geschenksuggesties is geactualiseerd!


Namasté
Rob Greuter

 

Nieuwe biologische tincturen!

Natuurlijk en meukvrij!


Tincturen zijn onverdunde geconcentreerde hydroalcoholische plantenextracten met een hoog gehalte aan actieve fytonutriënten. Ze bevatten het geheel van de actieve bestanddelen van de plant. HeelBewust heeft een flink aantal biologische tincturen van Physalis aan het portfolio toegevoegd. Ook de splinternieuwe tinctuur van Vitakruid is al in huis, een prachtig Mariadistel complex!

Het aantal tincturen zal de komende tijd aanzienlijk uitgebreid gaan worden. Daarom hebben ze een speciaal plekje in de winkel gekregen, wel zo handig.
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 

Nieuwe essentiële oliën!

100% biologisch, natuurlijk en eerlijk!


Afgelopen week kwam er weer een grote zending fijne nieuwe essentiële oliën binnen van Physalis! Het zijn er teveel om op te noemen, doen we dus niet, snuffel zelf maar eens rond!
Lees meer!

Nieuwe plantaardige oliën!

100% biologisch, natuurlijk en eerlijk!


Ook de Physalis biologische plantaardige oliën worden steeds weer aangevuld. Deze keer met Avocado-, Baobab- en Zwarte Komijnolie! 

Physalis biologische plantaardige oliën worden verkregen door eerste koude persing van zaden en noten. Zo behouden ze al hun waardevolle essentiële vetzuren, vitamines en antioxidanten.
Physalis plantaardige oliën zijn 100% puur, natuurlijk en biologisch gecertificeerd. Enkel natuurlijke vitamine E en rozemarijnextract worden toegevoegd om oxidatie van de olie tegen te gaan. Exclusieve 100% recyclebare Miron flesjes gemaakt uit violet glas zorgen voor een optimale bewaring van de olie. De oliën zijn gecertificeerd door BE-BIO-02. 
Lees meer!

Vitaalwater drinkrietje Calamus

Vitaliserend mondgeblazen drinkrietje inclusief pijpreiniger!


De natuurlijke vortex-werveling schenkt dit bijzondere Calamus drinkrietje haar werking. De fijne spiraalvorm binnenin het glazen buisje brengt iedere vloeistof die erdoorheen gaat in een krachtige wervelbeweging. Precies zoals we in de natuur kunnen waarnemen, bijvoorbeeld bij wervelwinden, vrij stromend water of oceaangolven, intensiveert de vortex-werveling de energie in de vloeistof.
De structuur van het mondgeblazen rietje is gebaseerd op de verhoudingen van de Gulden Snede. Om het gemakkelijk te kunnen schoonmaken wordt het geleverd inclusief een pijpreiniger in het juiste formaat.
Lees meer!

Coated Steel Quick Cage

Mount Anywhere bidonhouder!


Het spreekt voor zichzelf dat je het meeste uit je herbruikbare Klean Kanteen fles haalt als je hem altijd bij je hebt. Precies daarom heeft Klean Kanteen deze handige 'mount-anywhere' bidonhouder in het portfolio opgenomen. Ook omdat het de lak van de fles optimaal zal beschermen! Deze Quick Cage is niet alleen geschikt voor je fijne fiets, maar ook voor driewielers, kinderwagens, ladders, grasmaaiers, mountain bikes et cetera!
Lees meer!

Kanteen Classic Growler

Dark Amber


De Kanteen Classic Growlers zijn tijdloos, praktisch en garanderen een veilig transport van sappen, water, wijn, kombucha, bier en zelfs koud gezette koffie! Deze Growler is inclusief de bijzondere Stainless Swing Lok Cap. Klean Kanteen flessen zijn volledig vrij van BPA en weekmakers en bijzonder duurzaam door de lange levensduur! Bovendien helpen deze flessen mee om de enorme plastic afvalberg te verkleinen!
Lees meer!

Stainless Swing Lok Cap

Geschikt voor alle Classic drinkflessen!


Deze prachtig ontworpen dop geeft een vintage beleving aan iedere Classic drinkfles. Het kan er zelfs direct je eigen beugelbierfles (growler) van maken!

Afmetingen (HxD): 33,02 x 50,80mm
Gewicht: 79 gram
Lees meer!

Lippenbalsem met zeewier

Puur natuur, meukvrij!


Dit is een prachtige en effectieve lippenbalsem voor lippengedoe. De samenstelling is eenvoudig maar doeltreffend: bijenwas, jojobaolie, lavendel essentiële olie, zeewier en zonnebloemolie. Piepkleine verpakking om gemakkelijk mee te nemen!
Lees meer!

Mosterd met zeewier

Heerlijk zachte & milde mosterd met een geweldige smaakbeleving!


Het is een van de bekendere zeewierproducten, zacht zilte mosterd met zeewier uit de Schelphoek (Oosterschelde), geteeld op de wierderij van  Universiteit Wageningen. Deze overheerlijke mosterd laat zich graag met veel verschillende gerechten combineren. Dit fantastisch Zeeuws streekproduct is volgens oud recept op ambachtelijke wijze gemaakt, zonder kunstmatige of onzinnige toevoegingen.
Lees meer!
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken