Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

4 januari 2015

De scheppende mens

De mens is geschapen om scheppend te leven. En ieder mens mag en kan daar een eigen invulling aan geven. In overeenstemming met zijn ware natuur en onze planeet. Met elkaar, voor elkaar. Het bijzondere aan de scheppende mens is dat het onze soort in staat stelt oplossingen te realiseren voor iedere uitdaging, hoe groot of klein die uitdaging, of de urgentie ervan ook is.

Een fris scheppend jaar begint met het scheppen van ruimte daartoe. Het is fijn maar ook noodzakelijk om een nieuw jaar aan te vangen met opruimen.
In je hoofd, in je lichaam, in je energie, in je huis, in je omgeving. Koester alles van waarde, deel al hetgeen inmiddels voor anderen meer waarde heeft dan voor jou. Het zal je bevrijden, verlichten, ontlasten, onderweg naar de scheppende mens in jou!

Namasté
Rob Greuter

Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken