Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

31 oktober 2015

Worstelgenoten, 

Natuurlijk is bewerkt, industrieel voedsel geen voedsel, maar vulling. Het is ongewenst belastend, morsdood en giftig, per definitie. Maar de stelling dat het kanker veroorzaak, de kans op darmkanker verhoogd in geval van vleesproducten is natuurlijk flauwekul. Het is door de WHO op geen enkele manier aangetoond, laat staan deugdelijk onderzocht volgens de regelen der kunst. Het betreft de gebruikelijke statistische onzin. 

Toch ben ik wel blij met de herrie. Vleesconsumptie is niet alleen een drama voor de dieren, het is het ook voor het milieu.
Gigantische hoeveelheden bos worden gekapt voor Sojaplantages, miljarden tonnen vis worden gevangen, vooral bestemd voor de vleesindustrie. Op onvoorstelbaar grote schaal schaden we leven, om vervolgens leven in concentratiekampen voor dieren te 'vullen' met onnatuurlijk voedsel. Die worden natuurlijk aan de lopende band ziek, of dreigen ziek te worden, dus gaat daar nog een heleboel meuk overheen. Een idioot grote omweg om de consument te voorzien van vullende rotzooi. Jammer. Heel erg jammer. 

Monsanto's Glysofaat in 85% maandverband en tampons
En in het leeuwendeel van wattenstaafjes en steriel gaas. Dat vonden Argentijnse wetenschappers. Het zal slechts het topje van de ijsberg zijn. GMO katoen is overal. Het is een serieus probleem, want de massa heeft geen idee hoe giftig en schadelijk Glysofaat is voor mens, dier en milieu. Net als ONZE overheid trouwens. Gelukkig zijn de Dames Hygïene producten van Natracare volledig meukvrij. 

Nierbekkenontsteking
Normaliter worden mensen met Nierbekkenontsteking Maximaal volgepomt met antibiotica. Naar de oorzaak ervan wordt zelden gekeken. Volgens dr. Hamer is het thema bij de vrouw: Geen grenzen kunnen stellen, niet weten waar de grenzen liggen. Ook zich geen houding weten te geven.

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Totaalverbod gebruik glyfosaat vereist verdelging College voor de Toelating van Gewasbeschermingsmiddelen en Biociden.

Een beetje Koning stuurt als wederdienst, de zeldzame soort 'Wilders' naar China. In een Bamboekooi. Gratis.

DIY Milde Leverreiniging

Do It Yourself!


Onderstaande kuur is geïnspireerd op een leverdetox kuur uit de documentaire serie 'The Truth About Cancer'. Drink voor het ontbijt, gedurende 5 dagen een glas (200ml) met sap volgens onderstaand schema. De sap bereid je met een blender of (deels) met een slowjuicer.
Schema

Dag 1
1 limoen
1 citroen
1 stukje gember
1 tl olijfolie
1 teen knoflook
120 - 150ml water

Dag 2
1 limoen
1 citroen
1 stukje gember
2 tl olijfolie
2 tenen knoflook
120 - 150ml water

Dag 3
1 limoen
1 citroen
1 stukje gember
3 tl olijfolie
3 tenen knoflook
120 - 150ml water

Dag 4
1 limoen
1 citroen
1 stukje gember
4 tl olijfolie
4 tenen knoflook
120 - 150ml water

Dag 5
1 limoen
1 citroen
1 stukje gember
5 tl olijfolie
5 tenen knoflook
120 - 150ml water

Gebruik uitsluitend biologische producten. Eet erna wat rauwe peterselie tegen de knoflookgeur. Het is aan te raden om deze kuur uit te breiden met deze steengoede Mariadistel Complex tinctuur. 

Gebruik deze reinigingsdagen wortel- en bietensalades, drink dagelijks tenminste 1 glas bietensap, drink groentensappen. Het moet een volledig groene/rode reinigingskuur zijn. Veel groenten, relatief weinig fruit. Je kan de pulp van wortel en biet uit een slowjuicer gebruiken, wat Ceylonese kaneel erbij doen voor de bite! Giet ook citroensap en olijfoliedressing over je pulp of salade! Wortelsalade kan je ineens eten, eet de bietensalade door de dag heen in kleine beetjes.

Idealiter eerst de darmen en het urinestelsel reinigen, voordat je de lever gaat reinigen!

Nieuwe producten!

Activomin

Natuurlijk goede Humuszuren voor darmen, maag en stofwisseling!


De humuszuren (huminezuren) in Activomin zijn de natuurlijke afbraakproducten van planten die overal in de natuur voorkomen. Bijvoorbeeld, in bruinkool, maar ook in turf en veen. De natuurlijke humuszuren afkomstig uit bruinkool, in haar zuiverste vorm, zijn het meest geschikt voor de mens. 
Humuszuren zijn onderdeel van de humusstoffen die ontstaan als plantaardige afbraakproducten door de humusvorming van organisch materiaal in de bodem. Humuszuren maken dus deel uit van de kringloop van het leven. De niet wateroplosbare humuszuren voor toepassingen in de natuurgeneeskunde met een hoog molecuulgewicht (10000-20000) worden gewonnen uit een precies bepaalde bruinkoolsoort. Deze groep stoffen zijn als humuszuren (WH67) momenteel uitsluitend verkrijgbaar als Activomin! 

Volledige en brede activiteit!
Deze natuurlijke huminezuren (WH67) worden omwille van hun grootte niet geabsorbeerd of op andere wijze gemetaboliseerd. Ze blijven in het maagdarmkanaal, waar ze hun volledige activiteit kunnen ontplooien. Huminezuren bevorderen de regeneratie van de slijmbekercellen, waarvan het aantal toeneemt, hetgeen weer de slijmproductie en villuslengte stimuleert. Huminezuren vormen een filmlaag op de borstelzoom en hebben een dichtfunctie.

Darmflora
Huminezuren hebben ook een positief effect op de regulatie van de darmflora door hun selectieve verboden te benoemen werking. Huminezuren blokkeren aanhechtingsplaatsen voor verboden te benoemen zaken. Ze binden en neutraliseren ook de endotoxines, waarna alles veilig kan worden uitgescheiden via de ontlasting. Bovendien kunnen huminezuren schadelijke stoffen elimineren en uitscheiden via de ontlasting. Hieronder vallen niet alleen zware metalen zoals kwik, cadmium en lood, maar ook pesticiden. Ze bezitten dus ook een ontgiftende functie, mede dankzij het in Huminezuur aanwezige fulvinezuur!

Immuunsysteem
Huminezuren moduleren het immuunsysteem door de Peyerseplaten in het darmepitheel te stimuleren. Dit verhoogt de concentratie van fagocyten in het bloed en sterkt de lichaamseigen immuniteit, het natuurlijke zelfgenezend vermogen. 

Verandering van voeding, voedingsfouten of voedingstekorten door verkeerd dieet
De natuurlijke humuszuren verbeteren ook de opname van mineralen en sporenelementen bij tekorten als gevolg van verandering van voeding, voedingsfouten of voedingstekorten door een verkeerd dieet. Een slechte spijsvertering kan zodoende door inname van de natuurlijke humuszuren direct effectief beïnvloed worden

Veelzijdig!
Activomin is een zeer veelzijdig en kent vele zinvolle toepassingen, kent een buitengewoon hoge mate van effectiviteit en verdraagbaarheid. Aangezien de huminezuren niet worden geabsorbeerd of gemetaboliseerd, zijn ze ook uitermate geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen. De therapie kan op ieder gewenst moment worden stopgezet, en eveneens probleemloos op ieder gewenst moment worden hervat als de symptomen milder worden en op elk moment weer voortgezet.

Ik heb elders uitgebreide informatie over de werking en toepassingen van deze Humuszuren geplaatst. 
Lees meer!

L-Glutamine Complex

Krachtige gezonde darmwandformule met L-Glutamine, N-Acetyl Glucosamine en L-Methionine!


Zowel L-Glutamine als N-Acetyl Glucosamine zijn voedingsstoffen voor de darm (epitheel) cellen. L-Methionine is methyl- en sulfaatdonor en speelt een sleutelrol in talloze metabole processen.
L-Glutamine is als vrij aminozuur betrokken bij de meeste stofwisselingsprocessen, zoals de zuur-basebalans, de stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten. Voor de darmmucosa is het een belangrijk substraat. Glutamine is een belangrijke bouwstof voor glucosemoleculen en een belangrijke energiebron voor de dunne darm. De behoefte aan Glutamine neemt enorm toe in periode dat er een beroep wordt gedaan op het immuunsysteem. L-Glutamine is met name belangrijk voor het Common Mucosal Immune System (CMIS), de immuunfunctie in de slijmlagen van het lichaam zoals in de luchtwegen, de geslachtsorganen maar vooral ook in het maag-darmkanaal. Glutamine is voor het behoud van een goede darmfunctie. Een gezond darmslijmvlies is van groot belang voor een goede opname van voedingsstoffen.


N-Acetylglucosamine ondersteunt de opbouw en het herstel van het darmepitheel, de synthese van darmslijmvlies en bevordert de groei van goede bacteriën. N-Acetyl-Glucosamine is nodig voor de synthese van andere glycosaminoglycanen die een integraal onderdeel zijn van bindweefselstructuren op diverse plekken in het lichaam, zoals huid, de darmwand en bloedvaten. In de darmen biedt glucosamine bescherming bij infecties.


L-Methionine is een van de essentiële zwavelhoudende aminozuren. Met L-Methionine wordt methylering mogelijk gemaakt.

Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken