Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

19 maart 2016

Bosgenoten.

Voedselbossen! Zondag ga ik leren hoe ik een voedselbos inricht op mijn aanstaande landgoed! ;) Daar kijk ik enorm naar uit! Hoe verder we van DE natuur, maar ook ONZE natuur, je eigen natuur, af leeft, hoe sneller en meer problemen er ontstaan, op ieder denkbaar vlak. Ik kwam het weer regelmatig tegen tijdens de behandeling van de vele hulpvragen. Als we dat wel doen, dan gaan we merken dat we ongemerkt de seizoenen volgen. In de herfst bouwen we af, in de winter rusten we, in de lente gaan we weer scheppen, en in de zomer oogsten, echt, zo eenvoudig en regelmatig is het! 
Ricinusolie en de ogen!
Ricinusolie (wonderolie) is bekend als een krachtig helende en verzorgende olie bij huidproblemen. Minder bekend is de helende werking voor de ogen. Druppel daartoe 1-2 druppels Ricinusolie in ieder oog, terwijl je nog op bed ligt, morgens en avonds. Knipper met de ogen om de olie over de ooglens te verdelen, veeg de overtollige olie weg. Hou dit consequent enkele maanden vol, en ja zal merken dat oogirritatie verdwijnt, het zicht scherper wordt en beginnende staar (Cataract) verdwijnt. Deze gouden tip is van Stefaan de Wever, tijdschrift Natuurstemmingen 181, ik lees dat blad van voor tot achter, zo leerzaam!

Aanbevolen kijk- en leesmateriaal
23 maart volle maan en maansverduistering! Lees de maanblog van Petra Stam!
Razend interessant & belangrijk mensen: De noodzakelijke wendbaarheid van organisaties!

Huishoudelijk
80kg Heus magazine lente 2016 binnen gekregen, die gaan weer uitbundig mee met de pakketzendingen! Vrijdag ontving ik maar leifst 115kg Bijenwas- en Ecowaskaarsen, ik kan vooruit tijdens Earth Hour! Ja, dat is vandaag alweer, van 20.30 - 21.30 uur. Ook enorme dozen met kakelvers vitaliserend glaswerk en Sunwarrior Protein Blend (Vanilla & Natural) binnengesleept. Ik ben de Vanilla al aan het leegscheppen, lekker hoor! De Ayurvedische kruidenboel ik ook weer aangevuld!

Veel leesgenoegen!

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Rob, it's as if you're pounding on the massive doors of the kingdom of your wildest dreams. At first lightly, even respectfully, then, losing patience, louder and louder. You pray. You plead. You beg. You ask. You cry. You wail. And just on the other side of the door, your faithful, adoring subjects silently writhe, some quietly crying, all intensely feeling your frustration and loneliness. 

Yet they remember all too well how, on the day you left, you made them swear not to ever open the door, so that you might discover for yourself... 

... that it was left unlocked. 

I hate when that happens, 
- The Universe - 

De geest van een kind is geen vat om vol te stoppen, maar een vuur om aan te wakkeren.
- Confucius -

Het valt mij op dat het Vluchtelingenprobleem verwordt tot grootschalige mensenhandel door 'beschaafde' overheden.
- Rob M.M. Greuter - 

Nieuwe producten!

Goddess Frequencies Spray

Aroma Diffuser Lotus

Breng de schoonheid, kleur en aroma's van de Lotusbloem in je huis!


Oudere levensfilosofiën geloofden dat de Lotusbloem het bereiken van verlichting representeerde. De Lotus groeit in modderig water en symboliseert de groei en bloei, afval overstijgende. Vooral de witte Lotusbloem, waarop de Lotus Aroma Diffuser is geïnspireerd, wordt veelal geassocieerd met het reinigen en zuiveren van de geest. Het vertegenwoordig een spiritueel perfecte staat van zijn.

De roze lotus vertegenwoordigt de hoogste goddelijkheid. De rode lotus staat symbool voor de zuiverheid van het hart; van liefde, passie en compassie. De blauwe lotus staat voor de kracht van de geest en de zintuigen; het belang van de wijsheid van kennis benadrukkende. De paarse lotus staat voor de schoonheid van de laatste fase van verlichting.

Ultrafijne olieverneveling uit Lotus, zonder rook, verhitting & vlam!Aroma Diffuser Lotus White
De Aroma Diffuser Lotus biedt een prachtige manier om je ‘me-time’ te verrijken met aroma’s, licht en kleuren! Met moderne ultrasoon technologie wordt water en etherische olie zeer fijn verneveld in een pluim van fijne mist en geuren, waardoor je beter in staat bent een serene, diep kalmerende rust te genieten! De bevochtigende mist is bovendien een weldaad voor de vermoeide en droge huid, het zal je heerlijk vertroetelen!

Met het kleurwisselende sfeerlicht en de optie één kleur en intensiteit te kiezen, kan de Lotus Diffuser je geest helpen balanceren en je mind kalmeren. Vanzelfsprekend kan de lichtfunctie uitgeschakeld worden voor gebruik tijdens de nachtrust. Andersom kan ook! De kap van deze prachtige Lotus heeft een bijzondere rubberachtige coating voor het mooiste kleureffect!

Deze Lotus is vanaf eind maart/begin april 2016 leverbaar!

Lees meer!
Aroma Diffuser Niko Travel & Car

Aroma Diffuser Niko Travel & Car

Geurige Zen on the Go!


De Niko Travel & Car Aroma Diffuser is de ultieme oplossing voor mensen met een drukke levensstijl. De bloedmooie Niko is licht en klein en daardoor gemakkelijk mee te nemen, hij past netjes in ieders bagage. Geniet van ‘Zen on the go’, in de auto, boot, hotelkamer, kantoor, yoga, thuis, overal, met jouw favoriete geuren! De Niko wordt overigens geleverd met een 240V adapter en een standaard auto adapter, past altijd.

Voeg wat water en enkele druppeltjes etherische olie toe, voor een snel gevoel van sereniteit, verneveld in een zeer fijne mist! Wanneer het lastig is om in een vreemd bed te slapen, zal de Niko je helpen gemakkelijker in slaap te vallen, waar je ook bent. Als je lang onderweg bent, denk bijvoorbeeld aan een lange autorit, dan zal de Niko je helpen fris en helder te blijven. De Niko zal ook helpen de lucht te reinigen en mufheid te verdrijven.

Ultrafijne olieverneveling uit Niko Travel & Car, zonder rook, verhitting & vlam!Met moderne ultrasoon technologie wordt water en etherische olie zeer fijn verneveld in een pluim van fijne mist en geuren. De bevochtigende mist is bovendien een weldaad voor de vermoeide en droge huid, het zal je heerlijk vertroetelen! Extra fijn in ruimtes met air-conditioning en bij gebruik van de kurkdroge verwarming in de auto. De Niko werkt maar liefst 12 uur in de low mist / interval mode, speciaal voor die hele lange autoritten!

De Niko is werkelijk een ideaal hulpmiddel bij de alledaagse stress. Of het nu wordt gebruikt als een mini-luchtbevochtiger, luchtzuiveraar of als geurvernevelaar, dit juweeltje zal je verfrissen en verzorgen, waar je ook bent!

Daarom Niko Travel & Car!

  • Diffuser, ionisator, luchtzuiveraar & luchtbevochtiger!
  • Uniek draaislotdeksel voor lekvrij vervoer!
  • Past in de meeste cup holders in voertuigen!
  • Klein formaat, licht gewicht, past altijd in bagage!


Deze Niko is vanaf eind maart/begin april 2016 leverbaar!

Lees meer!
Aroma Diffuser Bloom Blue

Aroma Diffuser Bloom Blue

Ultrafijne olieverneveling zonder rook, verhitting en vlam!


De Bloom Aroma Diffusers zijn geïnspireerd door de betoverende schoonheid van bloeiende bloemen. De bijzondere Bloom Aroma Diffuser brengt een perfecte manier om je leefruimte te verlevendigen met geur, kleur en licht. En dat helemaal veilig, er komt geen hitte, vlam  en rook aan te pas!

Aroma Diffuser Bloom!
Een visueel stimulerend licht bootst de natuurlijke transitie van zonsopgang naar zonsondergang na, in cycli van zo'n 11 seconden. Met de pauzefunctie kies je desgewenst de lichtintensiteit die bij je stemming past. Met de handige intervalfunctie kan je gebruik maken van een olie met hoge intensiteit, of compenseren voor het per ongeluk toevoegen van teveel druppels olie.  En je kan kiezen voor wel licht, geen geur, of andersom!

Ook bijzonder aan de Bloom, het is de eerste ultrasoon diffuser van madebyzen met een watercapaciteit van maar liefst 200ml!

De vijf prachtig gekleurde uitvoeringen van de Bloom: Amber, Blue, Crimson, Lime en Slate!

Ultrasoon aroma diffusers zijn perfect geschikt voor gebruik in vele ruimten!
Badkamers, hotelkamers, huisdierverblijven, kantoorruimtes, klinieken, keukens, slaapkamers, spa’s, sportscholen, wachtkamers, woonkamers, yogacentra, ziekenhuizen et cetera.

De Bloom Blue is vanaf eind maart/begin april 2016 leverbaar!

Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken