Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

14 augustus 2016

Rob M.M. Greuter
Breingenoten,

Zaterdagochtend ging de vijfde grijze zaterdag op rij van start, deze zomer. Ik besloot met mijn zonnebril op boodschappen te gaan doen in het Groesbeekse, om zo de zonneschijn af te dwingen. Het leverde halverwege een mager maar prettig zonnetje op!

Deze ingeving is ontsproten uit de aanreikingen van Joe Dispenza. Ik ben zijn boek 'You Are the Placebo' aan het lezen. Het gaat over Self-Directed Neuroplasticity (SDN). Onze gedachten, herinneringen, emoties, overtuigingen worden (kort door de bocht) opgeslagen middels de aanlag van neurale netwerkjes. Hoe dieper de inwerking, of hoe vaker de herhaling, hoe groter en fijner die netwerkjes groeien.
Met deze kennis is de lezer in staat te begrijpen hoe een en ander nu precies werkt (met vele praktijkvoorbeelden) om deze vervolgens toe te passen. Toe te passen om belemerende, ongewenste gedachten, emoties, overtuigingen et cetera te vervangen door gewenste, en daarmee haast onvoorstelbare resultaten te realiseren, zowel qua gezondheid als qua je leven.

Tipje van de sluier:
Thinking the same thoughts leads us to make the same choices. Making the same choices leads to demonstrating the same behaviors. Demonstrating the same behaviors leads us to create the same experiences. Creating the same experiences leads us to produce the same emotions.  And those same emotions then drive the same thoughts.

Het boek verteld logischerwijs ook veel over de vele onderzoeken naar placebo's. De werking daarvan blijkt nog veel krachtiger te zijn dan ik dacht, zelfs als de deelnemer WEET dat er een placebo gebruikt wordt! Voorbeeld: in iedere studie (zowel publiek als geheim) verslaat placebo de 6 belangrijkste antidepressiva, ruimschoots. Vervang een langdurig gebruikte pijnstiller door een placebo, en onze hersenen zorgen ervoor dat precies de juiste chemische stofjes worden aangemaakt, om precies het zo gewende resultaat te geven!

Enfin, ik ga er volop mee aan de slag. Een van mijn doelstellingen is het weer terug laten groeien van getrokken kiezen. Ja, dat kan! Het boek deed mij ook weer beseffen hoe ontzettend gevaarlijk mededelingen van artsen zijn. Vooral diagnoses en prognoses. Immers uitgesproken door een vermeend autoriteit, komen die (veelal onzinnige kletspraatjes), zeer krachtig binnen, en ontnemen direct iedere moed, kracht, inspiratie om op zoek te gaan naar een methode en natuurgeneeskundige die WEL wil helpen bij heling. Erger, het lichaam zal erop reageren, nog voordat je de spreekkamer hebt verlaten. Artsen met al hun gesponsorde en verstandelijke beperkingen, zouden dit boek verplicht moeten lezen en toepassen, alleen al om eerlijk, verstandig en preventief te communiceren. 

Huishoudelijk
De ultrafijne Argiletz kleipoeder is weer volop leverbaar! Vooral de populaire groene en rode kleipoeder zijn weer dik op voorraad. Niets meer te melden? Jazeker wel! ;-)

Veel leesgenoegen!

Namasté
Rob Greuter
Helping people heal themselves is my joy, it is who I am. 

 

Duidende!


Het is prettig en verstandig om vóórdat je iets deelt, de hoeveelheid feitoïden erin te bepalen.
- Rob M.M. Greuter -

The unknown is the only place where you can create—you cannot create anything new from the known.
- Joe Dispenza - 

There are no incurable diseases, only incurable patients.
- Bernie Siegel -  

'The human body is its own best apothecary. The most successful prescriptions are filled by the body itself. - Norman Cousins - Zomerkwasten.
- Rob M.M. Greuter - 

Dispenza volgende had ik vorig jaar gelijk, de herhaalmaffia werkt Alzheimer in de hand.
- Rob M.M. Greuter - 

 

Nieuwe producten!

Wipe & Clean BIB Munt

Wipe & Clean BIB Munt

Maakt natuurlijk, gemakkelijker en beter schoon, en houd langer schoon!


Naast Neutraal en Bascilicum, is er nu ook Wipe & Clean Munt!
Wipe & Clean is een 100% natuurlijk reinigingsmiddel van Effectieve Micro-organismen (EM). In en rond ons huis leven miljarden bacteriën. Voor een aangenaam leefmilieu en een gezond huis is het belangrijk dat de goede bacteriën in de meerderheid zijn. Dit kan met Wipe & Clean! De Effectieve Micro-organismen zorgen voor die evenwichtige balans in huis. Het zijn goede bacteriën, onmisbaar voor een gezonde leefomgeving.

Wipe & Clean ontstaat door het fermenteren van een voedingsbron met Effectieve Micro-organismen. Fermentatie is een eeuwenoude techniek die ervoor zorgt dat goede micro-organismen zich vermeerderen, zoals bijvoorbeeld bij het maken van bier, wijn en zuurkool het geval is. De organische zuren die hierbij worden geproduceerd (pH 2,9) nemen het vuil weg en worden vervolgens door de micro-organismen in Wipe & Clean verteerd. Hierdoor ontstaat een zuiver en fris klimaat.

Milieuvriendelijk!
Wipe & Clean bevat geen zeep en hoeft daarom niet meer in het milieu te worden afgebroken. Wipe & Clean zet haar zuiverende werking voort in het afvalwater!

Wipe & Clean, een natuurtalent in reinigen!
Het is steeds weer verbazingwekkend hoe goed en gemakkelijk het werkt!

Verpakkingen
Wipe & Clean is verkrijgbaar in de originele en navulbare spuitflacons en BIB navulverpakkingen!

Wipe & Clean Spuitflacon Basilicum 1000ml
Wipe & Clean Spuitflacon Neutraal 1000ml
Wipe & Clean Spuitflacon Munt 1000ml (nog niet leverbaar)
Wipe & Clean BIB Basilicum 2000ml
Wipe & Clean BIB Neutraal 2000ml
Wipe & Clean BIB Munt 2000ml

Lees meer!
Sea Crunchy

Sea Crunchy (drie smaken!)

Zeewier snacks, bijzonder en smaakvol 100% natuurlijk alternatief voor voor chips en andere fatsnacks!


Sea Crunchy is een met voedingsstoffen volgepakt geroosterde zeewier snack. Het is bijzonder, heerlijk, vegetarisch, glutenvrij en transvettenvrij! Puur natuurlijke krokante zeewier (Nori) blaadjes met naar keuze olijfolie, groene thee of wasabi als smaakaccent!

Sea Crunchy is gebaseerd op 100% natuurlijk Nori zeewier. Zeewieren zijn de Superfoods van  de oceanen omdat het een rijke bron is van mineralen, proteïnen, enzymen, vitaminen en anti-oxidanten!

Meer over Nori
Nori is een fijn zeewier met een paarse kleurschakering, en behoort tot de groep van Roodwieren (Rhodophycee). Dit zeewier kan tientallen centimeters lang worden en hecht zich met een wortel vast aan rotsen. Nori (Japans voor wier) is een roodwier (Porphyra) dat vooral bekend staat om het zeer hoge gehalte aan Calcium, IJzer, Jodium en Magnesium. Het is tevens rijk aan natuurlijke vezels, aminozuren, mineralen en vitaminen, met name de B vitaminen (géén B12) en provitamine A. Nori bevat weinig veturen, maar wel van goede kwaliteit (omega 3, meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren). Nori bevat 15 maal meer calcium dan kropsla en ongeveer 7 maal meer ijzer dan spinazie.

Toepassingen Sea Crunchy
Wees creatief! Sea Crunchy is lekker als pure snack, bij een salade, soep, een licht biertje en beslist ook bij een traditioneel Koreaans bijgerecht met gestoomde rijst!

Ingrediënten
Sea Crunchy Green Tea:
- Nori (Porphyra), groene thee, suikermaïsolie, raapzaadolie, sesamolie, en zeezout.

Sea Crunchy Olive Oil
- Nori (Porphyra), olijfolie, suikermaïsolie, raapzaadolie, sesamolie, en zeezout.

Sea Crunchy Wasabi
- Nori (Porphyra), wasabi poeder, canola-olie, suikermaïsolie, sesamolie en zeezout.

Lees meer!
Bio Atlantic Wakame

Bio Atlantic Wakame

Heerlijk en supergezond biologisch Atlantic Wakame!


Dit prachtige Wakame zeewier uit Ierland is onder andere rijk aan calcium en magnesium. Het is daarom een zeer geschikte lekkernij voor onze botten!

Wakame is een bruinwier (Undaria Pinnatifida) dat vooral bekend staat om het zeer hoge gehalte aan Calcium, IJzer, Jodium en Magnesium. Het is tevens rijk aan natuurlijke vezels, aminozuren, mineralen en vitaminen, met name de B vitaminen en provitamine A. Wakame bevat weinig veturen, maar wel van goede kwaliteit (omega 3, meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren).

Gedroogde Wakama bestaat voor zo'n 60% uit voedingsvezels. Atlantic Wakame is niet een zogenaamd 'instant' zeewier. Het moet dus echt meegekookt worden om goed verteerbaar en opneembaar te worden. Verwerkt in bijvoorbeeld soepen en sauzen, zal het lastig zijn deze Wakame te onderscheiden van groenten!

Meer over Wakame
​Wakame is een zeewier behorende tot de groep bruinwieren. Wakame kan 1-2 meter lang worden en hecht zich aan de rotsen met een wortel. Wakame smaakt een beetje naar jodium en doet ook aan de smaak van oesters denken. Wakame is zacht van structuur en smaak.

Toepassing in de keuken
Gebruik deze Wakame vlokken als specerij om extra smaak en voedingswaarde te geven aan warme gerechten zoals sauzen, soepen, vis- en schaaldiergerechten, visbouillon, groente-, graan- en vleesgerechten, omelets et cetera. Laat de Wakame vlokken tevoren 10 minuten weken in koud water en laat het  daarna uitlekken. Wakama kan de kooktijd verkorten vanwege de verzachtende eigenschap.

Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken