Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

5 maart 2016

Leergenoten,

De afgelopen dagen waren voor mij (en enkele klanten) uitermate boeiend en leerzaam. De presentaties van Word Tapping Summit 2016 vliegen in volle vaart naar binnen! Het is nog niet gedaan, maar nu al heb ik ontzettend veel geleerd en andere inzichten betrokken, heerlijk! Voorbeeldje: niet je overtuigingen in het bewustzijn, maar vooral die in het onderbewustzijn bepalen je resonantie, dus wat je aantrekt en het resultaat van je acties!

Natuurlijk ga ik hierover enkele aanreikende artikelen schrijven. De eerste 2 staan al online, zie verderop. Alle oefeningen en het zelfwerk ondersteun ik overigens met de bijzondere spray's van Healing Arts en sinds gisteren ook met de Source Resonances van Peter Chappell. En, ik heb ook de huur opgezegd, dapper! Challenging the Universe! ;)
Nieuwe EFT artikelen
Introductie EFT
De drie grootste oorzaken van slapeloosheid aanpakken met EFT!

Aanbevolen kijk- en leesmateriaal
Peter Chappell Source Resonances
Learn your children to love the Earth..like they love you
Studiehulp Kruidenleer

Huishoudelijk
De natuurlijke en krachtige rustbrenger Suntheanine 100mg is vervangen door 200mg vegacaps. Dat scheelt weer slikken. De artikelen over Anastasia en Voedingsleer hebben een eigen groep gekregen, handig!

Veel leesgenoegen!

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Waar liefde is, mag huidhonger heersen!
- Rob M.M. Greuter - 

Lessons learned: Don't say 'my fibromyalgia' or 'my artrosis'. Say 'the fibromyalgia' or 'the artrosis'
- Julie Schiffman - 

Ons lichaam leeft altijd in het NU. Nu de rest nog! ;)
- Rob M.M. Greuter - 

What we are feeling is never about other people. Our response is ours.
- Brad Yates - 

Waar zijn de Levensbeginklinieken? #omkatten
- Rob M.M. Greuter - 

Powerful affirmation for deadline stress: time expands to meet my needs!
- Margaret Lynch - 

Het valt mij op dat niemand heeft uitgerekend hoeveel bommen en granaten zo'n schrikkeldag scheelt.
- Rob M.M. Greuter - 

We don’t get energy, we release energy! Desire is the mechanism that gets the energy flowing!
- Bob Proctor -

Nieuwe producten!

Goddess Frequencies Spray

Goddess Frequencies Spray

Geeft veiligheid en een diep weten dat het goed is los te laten en nieuwe paden te bewandelen!


De Goddess Frequencies spray geeft een hele zachte energie en een ervaring van diepe rust in jezelf. Het geeft een directe afstemming op de nieuwe tijd: je bent minder doelgericht en laat je neiging om zaken onder controle te houden los. Je leeft meer in synchroniteit met je omgeving. Je gaat mee met de stroom en veel zaken waar je je eerst druk over maakte, zijn niet meer van belang. Alles wordt simpeler en directer, zodat je steeds meer vanuit je gevoel en vanuit Zijn kunt leven en vormgeven.
Deze spray helpt je om zacht en liefdevol te zijn voor jezelf en voor anderen. Om de ander, je partner, je kinderen en bijvoorbeeld je ouders, te zien zoals ze werkelijk zijn. Zonder anderen eisen op te leggen of verwachtingen te hebben, die vaak alleen door een maatschappelijk veld (of oude opvoedingspatronen) zijn ingegeven. Je wordt geholpen vrij te zijn waarmee je tevens anderen de vrijheid geeft om zichzelf te zijn!

Liquid Light Frequencies The New Earth
De Goddess Frequencies is allereerst een energie die het vrouwelijke aanraakt in mannen en vrouwen. Er vindt een integratie plaats van het vrouwelijke met het mannelijke. Het is alsof de twee delen samen een worden. Het ondersteunt om de blinde vlek in het mannelijke te helen en draagt zo bij aan het eenheidsbewustzijn. En daarmee is er geen sprake meer van mannelijk of vrouwelijk of van God of Godin. De aarde is de plek voor integratie van deze delen in onszelf.

De spray geeft, voor wie daar klaar voor is, een hele zachte energie met een prachtige zijnskwaliteit en diepe rust. Er hoeft niets, er is een diep gevoel van vrede, er is een stilte die tegelijk vol leven is. De Goddess Frequencies geeft je een directe ervaring van de nieuwe tijd: je bent minder doelgericht en daadkrachtig. De spray ondersteunt je om het dagelijkse ‘moeten’ en de stress die daarbij hoort, los te laten. Je leeft meer in synchroniciteit met je omgeving, je gaat mee met de stroom en laat los wat er niet meer toe doet, zoals bestaande systemen en structuren.

De spray ondersteunt je bij een dagelijkse afstemming op de nieuwe tijd. Het helpt om de staat van rust dieper te integreren in jezelf en om zacht te zijn voor jezelf en voor anderen. Dit is een lichtvoetig, blij en moeiteloos gebeuren. De spray brengt je in het Nu, om in eenvoud jezelf te zijn.

Aarnaken
De Goddess Frequencies raakt aan waar je nog dingen op te ruimen hebt. Als eerste raakt hij al het leed aan dat de mensheid heeft geleden door het ontbreken van het vrouwelijke. Al het leed dat mannen en vooral vrouwen is aangedaan en alle vormen van onderdrukking en vernedering worden schoon gemaakt tot in het fysieke, tot op celniveau. Bij ieder gebruik, steeds weer opnieuw, raakt de spray dat aan, wat in jouw systeem nog om opruiming vraagt, tot de celherinnering schoon of ‘leeg’ is. De spray werkt door vele aardelevens heen. Het is niet zozeer van belang dat je weet wat er opgeruimd wordt, maar meer dat je voelt dat er opgeruimd wordt in je systeem. De Goddess Frequencies werkt op een diep fysiek niveau door en is daarmee heel aards. Tegelijkertijd activeert hij jouw kosmische lijn, de verbinding met je Hoger Zelf en de verbinding met je multidimensionale zelven. De ervaring van deze laatste verbinding geeft een diep gevoel van veiligheid en gedragenheid in het weten wie je bent. Soms is dit vooral een gevoel van woordeloze herinnering.

Behalve de aardse dualiteit tussen het mannelijke en het vrouwelijke is er ook kosmische dualiteit. Ook de verschillende Goddelijke krachten zijn met elkaar gaan strijden. Als de dualiteit geheeld wordt in de mens, werkt het door in de kosmos. De scheiding van de geslachten is ontstaan in de oerbron. Omdat de mens de hoogste creatie is, werkt het opheffen van de scheiding binnen deze hoogste creatie door in de heling van de kosmische velden. De Shekinah energie als hoogste Goddelijke, vrouwelijke energie draagt de heelheid in zich. Hierdoor kunnen wij ook de woorden mannelijk en vrouwelijk opheffen.

Lees hier verdiepende informatie over gebruik en werking van de Liquid Light Frequencies!

Ervaringen met Goddess Frequencies Spray
‘Goddess raakt oude gekwetste stukken in mijn liefdesrelaties aan. De spray geeft een onvoorwaardelijke liefde om anders naar mijzelf te kijken en mijn gevoelens naar ex-partners te zuiveren.’

‘De spray maakt dat ik maskers afzet die ik in meerdere levens heb opgebouwd. Het maakt mijn hoofd helder. Ik voel vreugde en een vredige rust als ik de spray gebruik en kan veel gemakkelijker meegaan met de stroom.’

‘Ik voel die pure zachtheid van de moeder, ik hoef niets, Ik Ben.’
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken