Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

14 november 2015

Nieuwsgenoten,

Het is een rare dag voor het schrijven van een nieuwsbrief. Parijs heerst. De onvermijdelijke reactie is voorspelbaar. Bommen. Nog meer bommen. En nog meer bomgordels. Geweld is van alle tijden, ook in de dierlijke natuur. Met alles wat de mensheid weet, en vermag, zou je onderhand toch mogen hopen, verwachten, dat we vriendelijker en aandachtelijker met elkaar omgaan. Voorlopig lijkt gewelddadig de toon te blijven bepalen. Ter ondersteuning hiervan gaan we onder andere ook nog meer wapens uitdelen. What are we thinking? We? Jazeker, we.

You are not an observer, you are a participant. 
- Thich Nhat Hanh - 
Gelukkig zijn er ook hoopgevende initiatieven, steeds meer zelfs. Zoals die van Thomas Rau, met zijn visie op gebruik van materialen en de dwingende vraag naar functie in plaats van naar producten. Zegt je niets? Bekijk dan deze korte samenvatting! Nu nog even omzetten naar zorgende en helende thema...!

Bamboepapier!
Per 3 november 2015 wordt uitsluitend op bamboepapier geprint. Hievoor is gekozen voor 3P Eco Superieur. Zowat de halve boekhouding 2014 is er ook al mee geprint, het bevalt uitstekend!

Bamboe
 • Is een grassoort en groeit snel weer aan.
 • Neemt fors meer CO2  op dan loofbomen.
 • Is makkelijk zonder gebruik van meststoffen en pesticiden te verbouwen.
 • Zorgt voor toename van welvaart bij de lokale boeren.

3P Bamboepapier 
 • Grondstof: 100% bamboe en mooi wit.
 • 100% boomvrij.
 • CO2  neutraal.
 • Optimale papierkwaliteit, uitstekende prestaties in alle machines, inclusief highspeed printers voor professioneel gebruik.
 • Gecertificeerd voor archivering (NEN 2728 en ISO 9706), zeer hoge witheid (CIE 164)

Milieu
 • Geproduceerd in ISO 14001 gecertificeerde fabriek.
 • Elementair chloorvrij gebleekt.
 • Volledig recyclebaar.

Indiaas eten
Wetenschappers hebben uitgeplozen waarom Indiaas eten zo lekker is! Interessant artikel, lees het hier. 

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Additional commandment: Thou Shalt keep thy religion to thyself.
- George Carlin -

Ach mensen, de vluchtelingen kunnen altijd nog in de aap logeren.
- Rob Greuter - 

5 miljard investeren in schoner milieu, levert gezondheidswinst, BANEN en betere reputatie op. Over belastingverlaging gesproken! #klimaattop
- Rob Greuter - 

Liberty without responsibility is not true liberty.
- Thich Nhat Hanh -

ABNAMRO is allang naar de beus gegaan, naar ons aller beurs. Vreemd dat wij als mede-eigenaren, nu aandeeltjes eigen bezit kunnen kopen.
- Rob Greuter - 

Daklozen als wandelende WiFi-hotspot. Het wordt enthousiast verteld, ik vind het straalbezopen.
- Rob Greuter - 

Wat als we bankbiljetten voortaan dankbiljetten noemen. Geld weer terug van huilmiddel naar puur ruilmiddel...!
- Rob Greuter - 

Vluchtelingen af- en wegschrikken is niet zo moeilijk. Toon ze de administratieve keerzijde van het Nederlandse leven.
- Rob Greuter - 

Nieuwe producten!

The Strop

The Strop

Houd je dure wegwerp scheermesjes veel langer scherp!


Niets is beter voor de huid dan scheren met een vlijmscherp mes. Juist botte mesjes veroorzaken snel verwondingen. En we scheren al snel met botte mesjes, omdat we zo Nederlands zuinig zijn met het tijdig vervangen ervan. Logisch, wegwerp scheermesjes zijn nu eenmaal peperduur. 
De Strop is gemaakt van een speciaal spijkerstof en is bedoeld voor het onderhouden van wegwerp scheermesjes. Gemiddeld gebruikt een man 28 scheermesjes per jaar. Met The Strop heb je er nog maar zeven per jaar nodig! Je slijpt de mesjes heel eenvoudig en snel, en je bespaart geld en het milieu! En ja, ook de wegwerpmesjes die vrouwen gebruiken, kunnen met The Strop prima geslepen worden!

The Strop is vanaf dinsdag 17 november leverbaar!

Raw denim en leer!
The Strop is gemaakt van raw-denim en stevig leer uit de US, beide van topkwaliteit. The Strop is handgenaaid

Zo werkt The Strop!
1) Wegwerp scheermesjes zijn fijn afgestemd, ontworpen voor een zo effectief mogelijke scheerbeurt, met zo weinig mogelijk huidirritatie. Een kapper zal zijn scheermes in een hoek van ongeveer 30 ° langs het gezicht halen. De scheermesjes in je cartridge gebruiken diezelfde hoek. Hoe vaker je scheert, hoe meer de bladen in het scheermes naar een grotere hoek getrokken worden. Door het scheermesje een aantal keren over The Strop te trekken, corrigeert de hoek van de bladen weer richting de precieze uitlijning zoals ontworpen door de fabrikant, de uitlijning klopt dan weer. 

2) De snijrand van de bladen zijn erg dun. Door het scheren ontstaan er micro-barsten en inkepingen in de snijrand. De wrijving van de bladen op het denim polijst de snijrand van de bladen weer helemaal glad, waardoor er weer een vlijmscherp scheermesje ontstaat.

Je eigen Jeans gebruiken
Jazeker, dat kan ook. Maar The Strop is veel beter! Gangbare Jeans is gemaakt van zachter, minder duurzaam (sterk) denim. Het zal dus sneller slijten. ShaveFace heeft zo'n 100 Jeans soorten getest en zorgvuldig de meest effectieve en duurzame (zwaar geweven mix) soort geselecteerd voor The Strop. Het leer is hetzelfde als die van de Wilson footballs en Spalding Basketballs. 
Lees meer!
SafeCard

SafeCard

Creditcard formaat gereedschap voor het eenvoudig verwijderen van teken!


Het is verstandig om zodra je je in de vrije natuur begeeft, een Safecard bij je te dragen. Met dit handige gereedschap in creditcard formaat is een teek snel en probleemloos te verwijderen. Dit ontzettend handige gereedschap is ook voorzien van een vergrootglas!
Instructie
Steek het vorkje om de teek, zo diep mogelijk tegen de huid aan en wip dan de gehele teek uit de bijtplek. Zie ook de instructieafbeelding. 
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken