Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

4 september 2016

Rob M.M. Greuter
Deelgenoten,

In Trouw van 3 sep 2016 doet Sophie Hospers een oproep aan de reguliere geneeskunde om te stoppen met strijden tegen de natuurgeneeskunde en juist samen te gaan werken. Zij gaat eronder gebukt steeds te moeten kiezen tussen twee kampen, dat ze bijna heimelijk van beiden de vruchten wenst te plukken. Haar oncoloog durft haar haast niet hardop te vertellen dat acupunctuur volgens hem de beste behandeling is tegen de gevolgen van de hormonenkuur. Fluisterend, omdat zijn collega's het niet pruimen. Ze verteld dat ze in het ziekenhuis vooral bezig zijn met wat werkt. In de natuurgeneeskunde met het helpen van de zorgvragende mens, in al zijn facetten. 
Uiteraard ben ik het met een aantal van haar uitspraken niet of niet helemaal eens. Maar de wens, noodzaak tot samenwerken in plaats van elkaar bestrijden deel ik al jaren. In publicaties en projecten noemen we dit geïntegreerde holistische geneeskunde. Kort gezegd, het beste uit beide werelden samenbrengen, integreren. Alleen langs deze weg kunnen we grote vooruitgang boeken. Eind september ga ik weer naar een bijeenkomst met gelijkgestemden, om dit doel dichterbij te brengen. 

Het zou helpen als onze overheid en de EU de belangen van de zorgvragers gaat dienen, en niet zoals bijvoorbeeld onlangs weer is gebleken de boel nog verder te ondermijnen door schaamteloos colloïdaal zilver te verbieden als voedingssupplement. Bekijk hier een gesprek bij Earth Matters over deze kwestie. De EU is een door industrie en duizenden juristen geregeerde slangenkuil. Dat gaat niet verbeteren met enige 'democratische' aanpassingen en zonder burger dienende grondslagen. We zulen er toch echt uit moeten stappen om de boel in te laten storten, zodat er ruimte ontstaat voor het liefdevol storten van vruchtbaar en breed gedragen fundament. 

Maar ja, we blijven ondertussen gemangeld door een welhaast onverwoestbaar geloof in democratie. Een krankzinnig systeem dat per definitie grote groepen uitsluit en ieder verstandig besluit over zeer urgente kwesties met tientallen jaren vertraagd. We hebben een dienend, inspirerend, machtig en wijs leider nodig om al onze uitdagingen adequaat aan te pakken. Zo bezie ik dat in mijn Keizerrijk. 

Namasté
Rob Greuter
Helping people heal themselves is my joy, it is who I am. 

 

Duidende!


Gratitude is one of the most powerful emotions for increasing your level of suggestibility. It teaches your body emotionally that the event you’re grateful for has already happened, because we usually give thanks after a desirable event has occurred. 

If you can bring up the emotion of appreciation or thankfulness, and combine it with a clear intention, you’re now beginning to embody the event emotionally. You’re changing your brain and body. Specifically, you’re chemically instructing your body to know what your mind has philosophically known. We could say that you’re in a new future in the present moment. You’re no longer using familiar, primitive emotions to keep you anchored to the past; you’re now using elevated emotions to drive you into a new future.
- Joe Dispenza - 

Ik stel voor dat we een hele grote muur rondom Trump bouwen. En dan de rekening over diezelfde muur gooien. #next
- Rob M.M. Greuter - 

Kindness is a language that the deaf can hear and the blind can see.
- Mark Twain -In september zal Apple de iTax introduceren. Een bijzonder gelikte enkelband met tariefsensoren, bedoeld voor witte boord criminelen.
- Rob M.M. Greuter - 

Let your thoughts come and go, but don’t serve them tea.
- Onbekend -  
 

Nieuwe producten!

Biologisch SuperGreens raw powder

Biologisch SuperGreens raw powder

De krachtigste rauwe groene superfoods bijeen! 


Biotona Bio SuperGreens Raw is een superieur mengsel met daarin de krachtigste rauwe groene superfoods.

Het mengsel bestaat uit 100% pure groene voedselbronnen, elk met hun eigen spectrum aan fytonutriënten en natuurlijk aanwezige voedingsstoffen. Biotona SuperGreens bevat onder andere het poeder van de graangrassen tarwegras-, havergras-, luzernegras-, KAMUT khorasangras- en gerstegrassap. Daarnaast bevat deze mix de beroemde superalgen chlorella en spirulina, die vanwege hun superieure nutritionele samenstelling, rijk aan proteïnen, een ideale en volledige voedingsbron vormen.
Deze groene mix bevat ook nog eens gevriesdroogd poeder van de groenten broccoli, boerenkool en spinazie, allen boordevol waardevolle stoffen waaronder veel chlorofyl en twee zeewieren uit Schotland, blaaswier en knotswier), stuk voor stuk met steeds haar eigen breed en uniek nutritioneel profiel. Biotona SuperGreens is helemaal compleet dankzij de toegevoegde pure Matcha uit Japan, de in zuiver bronwater gekweekte waterkers én de bladeren van Moringa oleifera die ook wel de 'wonderboom' genoemd wordt.

Inhoud
200 gram

Verpakking
Foodgrade folie zak

Ingrediënten
100% poeder (biologische teelt) van: gerstegrassap (Hordeum vulgare), tarwegrassap (Triticum aestivum), havergrassap (Avena sativa), moringablad (Moringa oleifera), KAMUT khorasangrassap (Triticum turgidum), Matcha (Camellia sinensis), luzernegrassap (Medicago sativa), boerenkool (Brassica oleracea acephala), spinazie (Spinacia oleracea), broccoli (Brassica oleracea botrytis cymosa), chlorella (Chlorella pyrenoidosa), spirulina (Spirulina platensis), knotswier (Ascophyllum nodosum), blaaswier (Fucus vesiculosus), waterkers (Nasturtium officinale).
Lees meer!
Ceremoniële Matcha theekom Haigara

Ceremoniële Matcha theekom Haigara

Traditionele rijkdom in prachtig gevormde eenvoud! 


De donkere kleur van deze prachtige theekom benadrukt de rijke en lichte kleur van goede Matcha thee. De afmetingen zijn perfect geschikt voor het handig gebruik van een Bamboegarde voor de bereiding van de Matcha thee. Het ontwerp van deze theekom is gebaseerd op traditioneel ongeglazuurd keramiek. De hand van de pottenmaker is duidelijk zichtbaar, ook door het spaarzame gebruik van glazuur, bedoeld om het ontwerp te accentueren.

De kom is gedecoreerd met houtas-glazuur, het ruwe materiaal geeft een unieke ervaring bij het aanraken, gebruiken van deze theekom. De traditionele eenvoud van deze theekom past perfect bij de pure, onvervalste verwennerij van Aiya's organische Matcha theevarianten.

Afmetingen
Hoogte: 7,5 cm
Diamater: 12,5 cm

Onderhoud
Afspoelen onder warm stromend water, geen reinigingsmiddel of borstel gebruiken.

Geschikheid
Magnetron: neen
Vaatwasser: neen

Lees meer!
Grof gedroogd Keltisch zeezout in molen

Grof gedroogd Keltisch zeezout in molen

Navulbare strooimolen met gedroogd Keltisch zeezout en smaakvariaties Spirulina en zeewiermelange!  


Deze degelijke en handige strooimolens (gemaakt van glas!) zijn beschikbaar in drie varianten:
  • Grof gedroogd Keltisch zeezout
  • Grof gedroogd Keltisch zeezout met Bretonse spirulinapoeder
  • Grof gedroogd Keltisch zeezout met Bio Bretons zeewier (Dulse, Nori en Zeesla)

Droging
Het zeezout is gedroogd bij lage temperatuur, waardoor de samenstelling van het zeezout intact blijft. Het verschil met vochtig Keltisch zeezout is alleen het percentage vocht. Gedroogd Keltisch zeezout bevat ongeveer 4% water. Het normale Keltische zeezout bevat 6-7% water.

Gebruik strooimolen
De navulbare strooimolen is uitsluitend geschikt voor het malen van gedroogd, grof Keltische zeezout. De strooimolen heeft twee maalstanden: fijn en grof. Standaard is de maalstand ingesteld op fijn. Door het maalwerk uit te trekken, wordt de maalstand veranderd naar grof.

1) Grof gedroogd Keltisch zeezout
Het grijze en grove Keltisch zeezout wordt op ambachtelijke wijze en met de hand gewonnen in de zoutmoerassen van Guérande. Dit heerlijke en gezonde zeezout is ongeraffineerd, gedroogd en mineraalrijk (bevat onder andere magnesium, calcium en ijzer).

2) Grof gedroogd Keltisch zeezout met Bretonse spirulinapoeder
Verrassende melange van Keltisch zeezout met spirulinapoeder uit Bretagne. Deze 100% natuurlijke smaakmaker brengt de rijke zee in al uw gerechten!

Spirulina
Spirulina alg is van nature rijk aan vooral chlorofyl, mineralen en vitaminen. Daardoor is spirulina een ideale aanvulling op de normale voeding. Deze spirulina wordt geteeld in het franse Bretagne. Tijdens het productieproces wordt regelmatig getest op zware metalen en andere ongewenste verontreinigingen. De strenge Europese wetgeving staat niet toe dat deze Franse Spirulina BIO gecertificeerd kan worden (In landen zoals China en India is dat een stuk eenvoudiger te realiseren. Deze prachtige en schone spirulina wordt bij lage temperaturen gedroogd, waardoor de waardevolle samenstelling volledig intact blijft.

3) Grof gedroogd Keltisch zeezout met Bio Bretons zeewier
Verrassende mengeling van Keltisch zeezout met biologisch zeewier uit Bretagne. Het zeewier is een mooie melange van Bretons Dulse, Nori en Zeesla, Nori, rijk aan geur, kleur en smaak! Zeewier bevat veel waardevolle vitaminen en mineralen, plantaardige eiwitten en vezels. Het is tevens een belangrijke bron van jodium. Hierdoor heeft het zeewier een sterk ontgiftende werking.

Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken