Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

21 november 2015

Aardgenoten,  

De grote vergissing die Hollande, met vele anderen maakt (waaronder wereldleider Rutte ;), is dat 'vernietiging' van IS, het probleem niet zal oplossen. Zoals al eerder aangegeven, haat kan eenvoudigweg niet met haat verdreven worden. Dat vraagt juist liefde en licht. Politiek gezien is een essentieel onderdeel van de oplossing, de noodzakelijke verzoening van Sjiieten met de Soennieten in Irak en Syrië. Dat zal namelijk onmiddellijk het bestaansrecht onder IS weggeblazen. Verder moet asap de geldkraan dichtgedraaid worden en tijdelijk de grens met Turkije hermetisch afgesloten worden.

Drie noodzakelijke en doeltreffende acties, verwoord door de Duitse journalist Jürgen Todenhöfer, die onlangs 10 dagen tussen IS strijders verbleef. Ik weet dat hij gelijk heeft. 
Energetische aanpak Lyme
Er is veel geschreven en gesproken over Lyme. Ik bezocht tijdens Internationaal Therapeut 2015 een lezing van Hyacintha Kraidy, medisch helderziend geneeskundig therapeut. Zij is ervaringsdeskundige. Zij vertelde nogal wat zaken die dik hout sneden. Een hele korte indruk van haar kennis en visie op Lyme.

Misleiding
De Borrelia spirocheet kopieert steeds stukjes DNA en andere informatie, zelfs informatie die je via TV binnenkrijgt. Het is een meester in misleiding van het immuunsysteem. Het grote inzicht is nu dat het kopiëren, het spiegelen, je kan verklaren vanuit wat er de laatste jaren vooral zichtbaar is geworden in onze wereld, massale en grootschalige misleiding! Borrelia is sowieso een zeer uniek organisme. Het bezit in verschillende stadia, naar behoefte. de typische eigenschappen van een bacterie, parasiet, virus en schimmel.

Wat meer info volgens haar energetische visie
Lyme hebben betekent dat je je teveel laat meesleuren door het collectief. Dat maakt je ziek. Verbind je niet met dat veld en haal die frequenties weg, ga lekker je eigen gang! Lyme is epidemisch. Volgens het ‘alternatieve’ circuit; in de reguliere wereld wordt het vooral gezien als een hype. Lyme kopieert via trillingsfrequenties informatie in zijn segmenten. Hij kopieert echter niet tegelijkertijd in al zijn segmenten allemaal dezelfde informatie. In een leeg segment of in een segment waar al gekopieerde informatie aanwezig was, kan hij op een later tijdstip nog andere informatie toevoegen. Hij maakt dan een nieuwe combinatie van frequenties. Hij kan zelfse een derde kopie toevoegen, waarbij dan de oorspronkelijke informatie vervalt.

Ook kan de spirocheet op bepaalde plekken in je lichaam bepaalde informatie kopiëren, afhankelijk van wat binnen zijn bereik komt. Ook kopieert hij wat energetisch ‘in de lucht hangt’, zoals bijvoorbeeld Chlamydia of destijds Ebola. Hij kopieert zelfs energetische informatie van televisie (film of journaal).

Onderliggende Lyme
Hyacintha vertelde dat er veel meer Lyme infecties zijn dan we denken. Zij zag bijvoorbeeld vaak Lyme onder MS hangen, en soms ook bij kinderen met autisme, het zit dan direct in de hersenen.

Het rechtstreekls aanvallen van Lyme met anti-biotica, Kaardebol et cetera werkt alleen als de beestjes nog klein zijn, voordat ze als segmenten uiteen kunnen vallen. Als je ze in een later stadium gaat aanvallen, werkt dat op termijn averechts. Zij gaat ze te lijf met een aantal frequenties, in 6 stappen, zodat ze zich niet steeds gaan vermommen. Ze vertelde ook dat er eigenlijk niets mis is met het immuunsysteem, die doet precies wat het moet doen, maar wordt steeds misleid. Meer informatie:
http://claritasessentiae.nl/lyme2.php
http://www.lymeplatform.nl/claritas-protocol/

Hilde Heijn (bezoek haar leerzame facebookpagina) reikte mij ter aanvulling, onderstaande inzichten aan.

'Er is maar één weg en dat is het pad in jezelf. Dat geldt voor iedereen! Er bestaat geen ‘wondermiddeltje’ of therapie die voor iemand de weg kan klaren. Alle vaak goed bedoelde therapieën, adviezen en meningen hebben meestal niet meer dan een korte opleving/roesje tot gevolg. Niemand, waar je voor hulp gaat, kan jouw pad voor jou helemaal verlichten. 

Probeer alles te zien in de tijd van toen waarin de ervaring plaatsvond en maak geen verwijten naar wie dan ook. Zie alles als een ervaring, geen last, het moet alleen maar ‘vrij’ gemaakt worden. Dus geen therapeutisch ‘geleuter’, alleen maar vrij maken. Er bestaat geen tijd voor, je mag er je hele leven nog over doen. (Haar aangereikt door Harry Beckers).
 
Nu, achteraf zie ik dat Lyme een geschenk was. Door Lyme heb ik nog meer over mezelf geleerd, over natuurlijke middelen en vooral ook over de geneeskracht in mezelf. En dat is volgens mij ook de boodschap van deze ziekte: de geneeskracht zit in jezelf!!! En als ik kan genezen kan iedereen genezen!'

Enfin, prachtige inzichten allemaal! Neemt niet weg dat het lastig is om definitief van Lyme af te komen, en je moet fysiek gezien heel goed weten wat je doet. De mentale en energetische aanpak ervan lijkt mij in ieder geval beslist noodzakelijk. 

De inzichten brachten mij weer een inzicht over Alzheimer. Onze maatschappij is doordrenkt van herhalingen, overal, oeverloos. Daar MOET je wel een Alzheimer van oplopen. Think about this....

Ho'oponopono
Ik heb er al eerder over geschreven. Omdat ik bezig ben met een grote facelift van www.dehelendewereld.com, zocht ik het best passende Ho'oponopono filmpje. Het werd mij gisteren zomaar aangereikt via Facebook. Ho'oponopono kan een ontzettend belangrijk hulpmiddels zijn om alles wat je achterhaald met de kennis van dr Hamer, weg te verwerken. Laten we dat wegverwerken noemen!

Ringtones
Ik stuitte op trillingsverhogende ringtones, gratis en mooi! Ik heb ze direct op mijn Mobile gezet, omdat ik mij al een tijd stoorde aan de standaard irritante deuntjes. Aanrader! 

Overzicht Thorne Research B complexen
Het is erg lastig om de verschillende Vitamine B complexen met elkaar te vergelijken. Vandaar dit handige onderstaand overzicht!

Biologische beschikbaarheid van Curcumine
Vitakruid passeerde een mooie studie naar de opnmeembaarheid van Curcumine, uit verschilende vormen van Kurkuma aangeboden, heel interessant!

Meer filmpjes!
Emotionele toespraak van Madonna
Thich Nath Hahn over vrede
Stephen Hawking's antwoord op terrorisme

Huishoudelijk
Van de beurs heb ik een grote stapel instructiekaartjes van de MIR-methode meegenomen. Ook de lezing bezocht trouwens, een ongekend enthousiasme! ;) De kaartjes gaan mee met iedere bestelling. Het zeer gewilde Dragon Herbs Tonic Alchemy 2.0 is eindelijk weer bijbesteld. Hopelijk in een weekje in huis. Ook het meest populaire boek, De Sensuele Vrouw is weer groot ingekocht. 

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Ik wil geen begrafenis of crematie. Ik wil na mijn dood per gram verkocht worden. 
- Armand -  

Vandaag wordt de hashtag vervangen door de hasjtag. #Armand
- Rob Greuter - 

Vandaag wordt met man en macht gezocht naar Brussels Plof.
- Rob Greuter - Ali Bindmiddel
- Rob Greuter - 

Observatie: De terugkerende Syriëgangers zitten vermoedelijk al in de cel. #cellen
- Rob Greuter - 

Nieuwe producten!

The Strop

Grounded Beauty Aardingskussensloop

Wordt mooier, Voel je beter, Slaap beter!


Het Splinternieuwe Grounded Beauty Aardingskussensloop (in mooie geschenkverpakking!) is ontwikkeld voor zowel de vele gezondheidsvoordelen als voor schoonheid! Dit bijzondere Aardingskussensloop heeft aan de voorzijde een verzilverde (99,9% zilver) nylondraad, geweven in polyester. Je hoofd ligt daardoor helemaal op geleidend zilver! De achterzijde is is geheel van zwart satijn. DIt kussensloop is heerlijk zacht en voelt heel comfortabel aan.
Door de grote hoeveelheid zilver in het kussensloop is niet alleen de geleiding veel beter en de levensduur langer maar is bovendien de antibacteriële werking van het zilver aanzienlijk krachtiger dan in de andere Earthing producten. Slapen op het prachtige Grounded Beauty Aardingskussensloop vermindert direct stress en ontstekingen in het lichaam, optimaliseert de bloedsomloop, en zorgt voor een betere, diepere slaap. Het geheel aan aardingseffecten levert een grote bijdrage aan een gezond en stralend uiterlijk en leven!

Een Grounded Beauty Aardingskussensloop biedt extra ondersteuning bij kaak-, nek-, en schouderklachten en kan vanzelfsprekend prima  in combinatie met een Aardingslaken of Aardingshoeslaken gebruikt worden.  

Het Aardingskussensloop
Het Aardingskussensloop is een kussensloop, dat met een aansluitsnoer wordt verbonden met de aarde, om zo hoofd, nek en schouders te aarden tijdens je slaap. De nacht is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. Grounded Beauty is de Beauty-lijn van Earthing.
Lees hier meer over het principe van Aarden!
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken