Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

6 december 2014

Beste allemaal,

Sja zeg, waarmee zal ik nu eens uitpakken? Een kleine papegaai, is dat wat?! Nou, dat arme beestje is afgelopen week eenmaal behandeld met biofotonentherapie, op afstand zelfs! Baasje is nu zo mogelijk nog blijer dan het beestje zelf! 

Er is een grote groep mensen die met veel fysiek leed door het leven gaat. In een uitgebreid artikel reik ik hen de helende hand aan, met grote dank aan de deskundige hulp van 5BL expert Mies Kloos.  
Een ander kakelvers artikel gaat vooral over de grote gevolgen van een piepklein beestje. Beide heb ik elders online geplaatst, totdat we massaal gaan ontSchipperen. Wat zou Nederland toch een fijn landje zijn als we zouden beschikken over een dienende en transparante overheid.  Een overheid die niet gluurt maar ingrijpt waar urgenties dat vragen, zoals de idioot hoge vleesconsumptie bijvoorbeeld. Een overheid die niet graait, maar kosten normaliseert door gebruikt te maken van al dat is. Een overheid die mensen boven industrie stelt. Een overheid met een perspectief biedende visie en leiders die weten te inspireren. En een bevolking die dat ook echt weet te omarmen, dat is ook hard nodig. Er liggen uitdagingen voor ons... 

Over dienend gesproken, gisteren heb ik nog eens goed de website van de nieuwe zorgverzekeraar Anno12  doorgenomen, al eerder aangehaald. Ze werken niet met klanten, maar met leden. En de leden bepalen het beleid! Een vette aanrader mensen, neem ook de moeite er goed naar te kijken!

Och ja, vandaag, 6 december is de laatste dag van de speciale actie met de Kuving Big Mouth slowjuicer, wees erbij!

Namasté
Rob Greuter

Zink Methionine & koper

De best opneembare vorm, in vegacaps!


Vitakruid's Zink Methionine & Koper is betrokken bij de opname en de acties van vitamines, met name de B-vitaminen. Zink is een component van een groot aantal enzymen die betrokken zijn bij vertering en stofwisseling en ondersteunt het immuunsysteem.

 
Daarom Zink Methionine & Koper!
Deze vorm van zink is gekoppeld aan het het zwavelhoudend aminozuur methionine, hierdoor is de zink beter opneembaar dan een andere vorm van zink. De aan Methionine gebonden zink bindt niet aan fytaat, oxalaat of tanninen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van zinkcitraat of zinkorotaat die dit wel doen. Zink Methionine & Koper suppletie verhoogt het plasma zink niveau zonder het plasma koper te verminderen . Dit is belangrijk omdat hogere zinkniveau's vaak de koper absorptie verhindert.

Zink is een noodzakelijk mineraal!
 • Zink draagt bij tot de normale DNA-synthese.
 • Zink draagt bij tot een normaal zuur-base metabolisme.
 • Zink draagt bij tot de normale stofwisseling van koolhydraten en macronutriënten
 • Zink draagt bij tot een normale cognitieve functie.
 • Zink draagt bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting.
 • Zink draagt bij tot een normaal metabolisme van vetzuren.
 • Zink draagt bij tot de normale stofwisseling van vitamine A en eiwitsynthese.
 • Zink draagt bij tot de instandhouding van normale botten.
 • Zink draagt bij tot de instandhouding van normaal haar en nagels
 • Zink draagt bij tot het behoud van een normale huid.
 • Zink draagt bij tot de instandhouding van een normale testosteronspiegel in het bloed.
 • Zink draagt bij tot het behoud van een normaal zicht, smaak en reukvermogen
 • Zink draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
 • Zink draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 

Kaardebol tinctuur (Dipsacus silvestris L.)

Sterk geconcentreerd goeds van moeder natuur!


Het is werkelijk van geen enkele natuurgeneeskundige eigenschap van de Kaardebolwortel (met zijn typische bittere smaak), toegestaan zinvolle en noodzakelijke informatie te verstrekken. Deze Kaardebol tinctuur is van biologische kwaliteit en is verkregen door een maximaal geconcentreerde alcoholische extractie (verhouding één op één van de verse wortels, direct na het eerste groeiseizoen).Deze Kaardebol tinctuur is de meest krachtige op de markt, het is zeer sterk geconcentreerd, eén op één, terwijl één op tien gebruikelijk is.
De algemene Latijnse naam van Kaardebol is Dipsacus. Tot dit geslacht behoren 12 soorten. De bekendste is de grote Kaardebol, ook Weverskaardebol genoemd. . Kaardebol is een plant die we kennen als die mooie distel waarvan de zaadbollen vroeger gebruikt werden om ruwe wol te kammen of te kaarden.

De actieve stoffen in Kaardebol
De plant bevat iridoïden, saponinen, koffiezuur-derivaten, kalizouten, inuline, bitterstoffen en het glucoside scabioside. Enkele Amerikaanse schrijvers noemen in verband met de Kaardenbol een alkaloïde genaamd lamine.

Kaardebol is een yang versterkend kruid
In Europa beschijft de Griekse arts Dioscorides (1e eeuw na Christus), voor het eerst de Kaardebol in het allereerste kruidenleerboek. In de traditionele Chinese geneeskunde heeft de Kaardebol de betekenis: 'herstel wat stuk of gebroken is'. De moderne Chinese kruidengeneeskunde gebruikt de Kaardenbolwortel (Xu Duan) liefst in combinatie met aanvullende versterkende kruiden (tonic herbs). De Kaardenbol ondersteunt yang, het actieve, mannelijke, voortbrengende, lichte, warme, invullende aspect van de chi-energie. Omdat de Kaardebol yang versterkt, moet hij voorzichtig gebruikt worden indien er sprake is van een tekort aan yin. 
Lees meer!

Ribes Nigrum tinctuur

De kracht van zwarte bes!


Zwarte bes (ribes nigrum) is een zeer rijk superfood met belangrijke natuurgeneeskundige eigenschappen! Vitakruid Ribes Nigrum ondersteunt het immuunsysteem. De actieve stoffen zijn proanthocyaninen, flavonoïden, fenolzuren, caretenoïden, vitamine C, aminozuren en enzymen. Ribes Nigrum bezit sterke anti-oxidatieve en sterke verboden te benoemen eigenschappen.  Deze Ribes Nigrum tinctuur is een geconcentreerd extract van één op tien. Ribes Nigrum tinctuur is gemakkelijk en voordelig in gebruik!
Lees meer!
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2014 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken