Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

13 december 2015

Feestgenoten,

Het is uitzonderlijk dat er een algemene nieuwsbrief naar alle klanten en geregistreerden gaat. Het is weer eens tijd om te wijzen op een aantal zaken.

Bezorgschema rondom feestdagen
Vanzelfsprekend zullen de bezorgmogelijkheden rondom de aanstormende feestdagen afwijken. Bekijk hier het actuele bezorgschema.
Geschenksuggesties
Nog op zoek naar fijne cadeau's voor rondom de klimaatneutrale kerstboom? Er is een bescheiden voorselectie voor mannen en vrouwen gemaakt, wel zo handig! Ken je iemand die chronisch of levensbedreigend ziek is, en naar oplossingen zoekt? Schenk hem of haar dan het unieke boek 'Wessel'. Het kan een leven weer het volle leven schenken!

Spaarpunten
Nog niet iedereen heeft al in de gaten dat er (sinds half april 2015) na iedere bestelling automatisch Spaarpunten worden toegekend. Hoef je niets voor te doen, en ze zijn in het afrekenproces eenvoudig in te wisselen tegen harde Euro's!

Bouwen
Het heeft een tijd geduurd, maar er wordt werk gemaakt van een geheel nieuwe website voor De Helende Wereld, de boom waaraan onder andere HeelBewust.com hangt. De noeste arbeid is bijna klaar, neem alvast een kijkje!

DeelBewust
De nieuwsbrieven van HeelBewust, genaamd DeelBewust, zijn altijd de moeite waard om te lezen, getuige de dankbare en mooie reacties steeds. Veelzijdig, inspirerend en leerzaam, met een knipoog waar dat past. Abonneer jezelf ook, ga je beslist geen spijt van krijgen!

Ik wens iedereen alvast inspirerende, rustgevende en verwarmende (feest)dagen toe! 

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Mag het licht uit?


 
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken