Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

28 februari 2015

Geurgenoten,

Vorige week ben ik in de oliehandel gestapt! Na enig speurwerk vond ik het beste type en het beste merk aroma diffusers (vernevelaars), madebyzen! Dat was het relatief gemakkelijke deel. Nu verfijnt zich de verdieping in bijpassende oliën. Het is een wereld waarin ongelofelijk veel rotzooi wordt aangeboden. En verkocht. De kracht van marketing en smoesverhalen doet zich hier beslist gelden. Gaan we uitkomen, mijn analystisch vermogen laat mij zelden in de steek. 

 
Donderdag was ik op een rawfood avondje in Uden. Dat ligt in Noord-Brabant en kent bewoners die nog immer gebukt gaan onder een dorpscentrum met daarin winkels zonder roltrap. Er wordt dan ook reikhalzend uitgekeken naar de komst van warenhuis Vrees & Droommann.

Enfin, het was gezellig en er waren interessante discussies, ik heb zowaar nog iets geleerd! Zo bevat een appel maar liefst zo'n 10.000 verschillende stofjes, vermoedelijk zelfs meer. En we hebben geen idee wat die allemaal voor moois doen. Idealiter dienen we dagelijks een flinke portie (400 gram) groente te consumeren. Niet 1 soort groente, maar 5 verschillende groenten, als onderdeel van een werkelijk gevarieerd menu. Ga er maar aan staan....Dan ben ik toch wel weer heel blij met producten zoals Tonic Alchemy 2.0 en Brazilian Magic! Hoewel daar ook een nadeel aan zit natuurlijk. Levend voedsel dien je eigenlijk binnen 24 uur na het oogsten te consumeren. Erna zal immers de hoeveelheid Prana, de levenskracht inzakken. Ik ga nu eerst een 'vers' bakje koffie regelen, voordat ik zelf inzak.


Namasté
Rob Greuter

 

Aroma diffusers Bamboo!

Ultrafijne olieverneveling zonder rook, verhitting en vlam!


Drie fantastische ultrasoon diffusers van madebyzen, de Amaya, Esta en Skye! Door het bijeen brengen van de schoonheid van natuurlijk bamboe, vakmanschap, functioneel ontwerp en moderne ultrasoon verdampingstechnologie zijn drie prachtige en zeer effectieve aroma diffusers ontstaan! 
Bamboe oogst
De toegepaste bamboe is handmatig geselecteerd en gesneden waardoor bamboestrengen de tijd en ruimte krijgen om volwassen te worden, te floreren. Deze methode heeft de minste impact op het bamboebestand en er worden geen zware machines ingezet.

De Aroma Diffusers Bamboo zijn verkrijgbaar in de modellen:
Amaya, Esta en Skye.

Ultrasoon aroma diffusers zijn perfect geschikt voor gebruik in:
Badkamers, hotelkamers, huisdierverblijven, kantoorruimtes, klinieken, keukens, slaapkamers, spa’s, sportscholen, wachtkamers, woonkamers, yogacentra, ziekenhuizen et cetera.

Ultrasoon verneveling (geen verdamping!)
Velen van ons zijn de bekende aromalampen met een waxinelichtje erin gewend. De olie wordt op deze manier echter veel te heet, terwijl de verdamping grof is. Met ultrasoon-technologie wordt het water en de olie niet verwarmd, terwijl de verneveling zeer fijn is. Juist deze essentiële factoren komen de geurbeleving en therapeutische werking zeer ten goede!

Werking Ultrasoon diffuser
De ultrasoon-technologie brengt het vloeistofoppervlak in trilling en veroorzaakt een oppervlakteamplitude. Hierdoor zal de vloeistof (water en etherische olie) opbreken in zogenaamde micromoleculen. Een ultrafijne verneveling is het gevolg, opgestuwd boven het trillende keramische schijfje. De verneveling start direct na het aanzetten van de diffuser. Je hoort een licht en onregelmatig borrelend geluid en een regelmatig geluid van het ultrasoon trillende keramsiche schijfje.

Ultrasoon diffusers zijn het best geschikt voor aromatherapie ten opzichte van andere systemen (Cold air diffuser, evaporative diffuser, heat Diffuser). De belangrijkste voordelen:
  • Gemakkelijk te bedienen en te reinigen.
  • Kan ieder type etherische olie vernevelen, ongeacht viscositiet en volatiliteit.
  • Maakt relatief weinig geluid.
  • Geeft de ultrafijn vernevelde vloeistof gemakkelijk af aan de lucht.
  • Meest effectief in het elimineren van ongewenste geuren en micro-organismen in de lucht.
  • Meest effectief in aromatische en therapeutische werking.
  • Zuinig in olieverbruik, er is veel minder olie nodig dan in andere aromasystemen!

Daarom madebyzen aroma diffusers!
Aroma diffuser
Aromatiseert de leefomgeving op effectieve en gezonde wijze. Geen degradatie van kostbare olie doordat geen hitte wordt toegevoegd.

Colloïdaal zilverwater verneveling
Een prachtige en bijzonder effectieve manier om energetisch verrijkt colloïdaal zilverwater te vernevelen!

Mini luchtbevochtiger
Bevochtigt de lucht zonder condensatie.

Luchtreiniger
Verbetert de kwaliteit van de lucht die ingeademd wordt. Er komt geen rook vrij, enkel een ultrafijne mist van water en olie.

Ionisator
Produceert 'feel good' negatieve ionen.

Sfeerverhogende werking
Er zijn diverse LED kleuropties door de reeks aroma diffusers heen beschikbaar. Deze kleuren en de veranderingen hiervan dragen bij aan de sfeer en gemoedstoestand van alle bewoners!
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 

Aroma Diffusers Bloom!

Ultrafijne olieverneveling zonder rook, verhitting en vlam!


De Bloom aroma diffusers zijn geïnspireerd door de betoverende schoonheid van bloeiende bloemen.  De Bloom diffuser brengt een perfecte manier om je leefruimte te verlevendigen met geur, kleur en licht. En dat helemaal veilig, er komt geen hitte, vlam  en rook aan te pas!
Een visueel stimulerend licht bootst de natuurlijke transitie van zonsopgang naar zonsondergang na, in cycli van zo'n 11 seconden. Met de pauzefunctie kies je desgewenst de lichtintensiteit die bij je stemming past. Met de handige intervalfunctie kan je gebruik maken van een olie met hoge intensiteit, of compenseren voor het per ongeluk toevoegen van teveel druppels olie.  En je kan kiezen voor wel licht, geen geur, of andersom!

Ook bijzonder aan de Bloom, het is de eerste ultrasoon diffuser van madebyzen met een watercapaciteit van maar liefst 200ml!

De Bloom Aroma Diffusers zijn verkrijgbaar in de kleuren:
Amber, Crimson, Lime en Slate.

Etherische olie
Etherische olie is een prachtig en uniek geschenk van moeder natuur. Afhankelijk van de samenstelling ervaren we sfeerveranderingen, rust, bescherming, regeneratie en soms zelfs herstel.  Het zijn de aromatische vloeistoffen die worden gewonnen uit bloemen, bomen, knollen, struiken, wortels en zaden.

Voor planten zijn deze oliën van groot belang, ze worden daarom ook wel de levensenergie van de groene natuur genoemd. Ze bepalen natuurlijk de geur, maar zijn ook nodig voor groei, ontwikkeling en aanpassing enerzijds en aantrekken en afstoten van insecten, schimmels et cetera anderzijds.

Onderzoeken tonen aan dat essentiële oliën bij aromatisch gebruik, plaatselijk opbrengen of oraal innemen een balancerende, rustgevende,  reinigende, verjongende en energieverhogende werking op lichaam en geest kunnen hebben. Etherische oliën zijn bijzonder zuiver en worden onmiddellijk door de huid opgenomen. Pure, onversneden etherische oliën zijn transparant en variëren in kleur en transparantie van donkerblauw tot kristalhelder. Ze zijn een weldaad voor ons welzijn!
Lees meer!

Aroma Diffusers Iris!

Ultrafijne olieverneveling zonder rook, verhitting en vlam!


Twee fantastische ultrasoon diffusers van madebyzen, de Iris in de kleuren Black & White! Door het bijeen brengen van de schoonheid van vakmanschap, functioneel ontwerp en moderne ultrasoon verdampingstechnologie zijn twee oogstrelende en zeer effectieve aroma diffusers ontstaan!
De Iris Aroma Diffusers zijn verkrijgbaar in de kleuren:
Black en White.

Technische gegevens
Iris Black/White

Diameter 125mm
Hoogte 137,5mm
Capaciteit 60ml
Afdekking: glas
Voltage 24V DC (adapter 240V)
Vermogen 12 Watt

- Automatische stop bij leeg reservoir
- Interval mode (30 seconden)
- Adjustable mist volume (High, low, off)
- Mood light (langzame kleurverandering door het gehele kleurspectrum)
- Colour freeze mode
- Night mode (licht uit)
Lees meer!
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken