Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

14 februari 2016

Liefgenoten,

Het is allemaal heel eenvoudig, ook vandaag, juist vandaag. Wees lief voor jezelf, opdat je beter in staat bent lief te zijn voor elkaar!

Afgelopen donderdag hield ik een lezing over de chronische darmontstekingen Colitis Ulcerosa en de Ziekte van Crohn, een Kennisbijeenkomst van Vitakruid. Het is met veel enhousiasme en kennisuitwisseling ontvangen! Wie dat wil, kan per e-mail de presentatie toegestuurd krijgen. Het zal je nogal gaan verbazen...
Huishoudelijk
Eindelijk weer in huis, na langdurige aanleveruitdagingen: Oxosanum en Bio Wierookolie!

Vaginor Plus in de prijzen gevallen!
De dames vuurvrouw hebben de vaginaalzetpil Vaginor Plus getest. Dat leverde 4 sterren op. Wetenschappelijk gezien is het nogal een kuttest, maar goed, sterren zijn sterren ;)

Leesvoerig
Zaterdag werd ik gewezen op een prachtig inspirerende en voedende website. Ik heb drie artikeltjes geselecteerd voor alhier:

Why you should be your own Valantine this year

Why we are never rejected, we are only re-directed

3 ways to bounce back from a bad experience

Lees ze met al je aandacht!

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


De meeste tekstschrijvers zijn huurwoordenaars.

Inzicht: Als je wil vernieuwen, dien je de geschiedenis te kennen. 

Nieuwe producten!

Bio Fat burner kruideninfusie

Bio Fat burner kruideninfusie

Unieke en krachtige biologische kruideninfusie voor de vetverbranding, energieverhoging en zuivering!


Physalis Bio Fat burner kruideninfusie is een 100% biologisch vetverbrandingscomplex met groene, witte en Pu-erh thee en maté , die samen het vetmetabolisme ondersteunt en bijdraagt tot een natuurlijke gewichtsbeheersing. Maté ondersteunt tevens de inwendige zuivering.
Deze krachtige kruideninfusie geeft ook meer energie, en ondersteund daarmee de motivatie tot een actiever en opgewekter leven! Deze kruideninfusie is zacht en aangenaam van smaak.

De kracht van Fat burner kruideninfusie!
 • Groene, witte en Pu-erth thee en Maté dragen bij tot het vetmetabolisme en de gewichts­beheersing!
 • Maté ondersteunt ook de inwendige zuivering!
 • Deze kruideninfusie geeft ook meer energie!
 • 100% biologisch, puur en natuurlijk!

Inhoud
20 builtjes.

Ingrediënten
Groene, witte en Pu-erh thee, Maté

Lees ook Het geheim van vetverbranding!
Lees meer!
Bio Strakke buik kruideninfusie

Bio Strakke buik kruideninfusie

Unieke en krachtige biologische kruideninfusie voor de vetverbranding, energieverhoging, gasvermindering en zuivering!


Physalis Bio Strakke buik kruideninfusie is een 100% biologisch vetverbrandingscomplex met groene thee, maté, venkel, citroenmellise, munt en paardenbloem.
Groene thee en maté ondersteunen samen het vetmetabolisme en dragen bij tot een natuurlijke gewichtsbeheersing. Maté en Venkel ondersteunen tevens de inwendige zuivering. Venkel, citroenmellise, munt en paardenbloem ondersteunen een goede spijsvertering en verminderen gisting en daardoor gasvorming. Vooral venkel helpt gasvorming te voorkomen, een belangrijke oorzaak van een opgeblazen gevoel. Deze krachtige kruideninfusie geeft ook meer energie, en ondersteund daarmee de motivatie tot een actiever en opgewekter leven! Deze kruideninfusie is zacht en aangenaam van smaak.

De kracht van Strakke buik kruideninfusie!
 • Groene thee en Maté dragen bij tot het vetmetabolisme en de gewichts­beheersing!
 • Maté en Venkel ondersteunen ook de inwendige zuivering!
 • Venkel, citroenmellise, munt en paardenbloem ondersteunen een goede spijsvertering en verminderen gisting!
 • Venkel vermindert gasvorming!
 • Deze kruideninfusie geeft ook meer energie!
 • 100% biologisch, puur en natuurlijk!

Inhoud
20 builtjes.

Ingrediënten
Groene thee, maté, venkel, citroenmellise, munt en paardenbloem.

Contra-indicaties
Bevat zoethout, daarom dienen mensen met een hoge bloeddruk overmatig gebruik te vermijden.
Lees meer!
Bio Strakke buik tabletten

Bio Strakke buik tabletten

Uniek en krachtig biologische voedselvertering- en vetverbrandingscomplex!


Physalis Bio Strakke buik is een 100% biologisch voedselverterings- en vetverbrandingscomplex met hoogwaardige planten, die samen bijdragen tot een optimale vertering, vetverbranding en het intestinaal comfort.
Venkel draagt bij reductie van gasvorming, en daardoor tot vermindering van het opgeblazen gevoel. Artisjok draagt bij tot de voedselvertering en het intestinaal comfort. Berk ondersteunt de verterings- en eliminatiefuncties. Vijgcactus, ondersteunt het vetmetabolisme en draagt bij tot een natuurlijke gewichtsbeheersing. Ter versterking van de algehele werking is biologisch Pomanox granaatappelextract (15% punicalagines) en biologisch rammenassap toegevoegd.

De kracht van Fat burner tabletten!
 • Artisjok draagt bij tot de voedselvertering en het intestinaal comfort!
 • Berk ondersteunt de verterings- en eliminatiefuncties!
 • Venkel draagt bij reductie van gasvorming, en daardoor tot vermindering van het opgeblazen gevoel!
 • Vijgcactus, ondersteunt het vetmetabolisme en draagt bij tot een natuurlijke gewichtsbeheersing!
 • Pomanox granaatappelextract en rammenassap versterken het geheel!
 • 100% biologisch, puur en natuurlijk 

Inhoud
45 tabletten

Ingrediënten 
Artisjok, Berk, Venkel, Vijgcactus, Pomanox granaatappelextract en rammenassap
Lees meer!
Let it go Spray

Let it go Spray

De Let it go Spray helpt je loslaten en opruimen!


Let it go helpt je om emoties los te laten. De spray helpt je om emoties en gedachten op te ruimen waar jij klaar mee bent. Om in vrijheid jouw weg te gaan en op de innerlijke kompas te varen van jouw hart, wijsheid, inzicht en jouw integriteit van handelen.
Dit opent jouw co-creatie met het grote geheel waardoor nieuwe oplossingen naar voren kunnen komen en synchroniciteit mensen bij elkaar brengt vanuit onverwachte hoek.

Liquid Light Frequencies Let it go
Hoe fijn is het om emoties te voelen, maar ze ook weer direct los te kunnen Iaten? Emoties maken je dingen duidelijk, maar beperken je als je erin gevangen raakt. Let it Go maakt dat je emoties loslaat en weer bij jouw liefde, inzicht en wijsheid kunt. Met deze spray kun je ingrijpende veranderingen bij jezelf en bij anderen met liefde omarmen zodat jijzelf makkelijker nieuwe stappen zet en ook anderen hun ruimte geeft.

Inhoud
30ml

Verpakking
Glazen verstuiverflesje

Ingrediënten
Water, organische graanalcohol (11%), lichtinfusie (Let it go)
Lees meer!
I am one Love Spray

I am one Love Spray

De I am one Love Spray brengt je in verbinding je hart, je puurste staat van zijn!


Je voelt liefde in overvloed. De meeste mensen zijn heel goed in het geven van liefde aan anderen. Ervaar nu hoe het voelt als jij jouw liefde zelf ontvangt. Voel hoe jouw liefde jou voedt. Alleen jij weet wat precies goed is voor jou. Met liefde en compassie zorg je voor jezelf ook als je het niet weet of het 'verkeerd' hebt gedaan.

'lk ben blij met wie ik ben.'
Liquid Light Frequencies I am one Love
De energie van deze spray heeft een veel bredere werking dan de van liefde tussen twee mensen. De spray maakt je liefdesstroom breder en opent je hart naar alles om je heen. Als eerste brengt het je in contact met liefde voor jezelf. We ervaren in deze tijd, dat dit een zeer actueel thema is voor velen. We horen die innerlijke stem waar we onszelf niet accepteren of het nu je lichaam is of je conditie, je uiterlijk, je behoefte aan veiligheid of je onzekerheid...

Deze spray helpt je om zo de stroom van je hart te genereren dat je makkelijker kunt accepteren wie je bent en ook volle liefde kunt voelen voor jezelf. Dan kun je ook met zoveel meer liefde je partner omarmen.

'De I am one Love Spray brengt je in verbinding met je hart, je puurste staat van zijn!'
- Joanne van Wijgerden -

Inhoud
30ml

Verpakking
Glazen verstuiverflesje

Ingrediënten
Water, organische graanalcohol (11%), lichtinfusie (I am one Love)
Lees meer!
Healing Arts LOVE soap

Healing Arts LOVE soap

Pure LOVE Soap, een hart vol liefde!


Een pracht stuk ambachtelijk zeep met weldadige ingrediënten EN de beroemde Healing Arts I am one Love spray!
Co-creatie
Deze zeer bijzondere Healing Arts zepen zijn een co-creatie tussen ambachtelijk zepenmaakster Brigitte Kroos en Healing Arts. Voor het eerst verkrijgbaar met Valentijnsdag 2016, de dag waarop we de liefdesenergie eren.

I am one Love spay
Je voelt liefde in overvloed. De meeste mensen zijn heel goed in het geven van liefde aan anderen. Ervaar nu hoe het voelt als jij jouw liefde zelf ontvangt. Voel hoe jouw liefde jou voedt. Alleen jij weet wat precies goed is voor jou. Met liefde en compassie zorg je voor jezelf ook als je het niet weet of het 'verkeerd' hebt gedaan.

Over de zepen schrijft Brigitte van B-natural enhousiast!
De zepen die ik maak zijn voedend, reinigend, zacht schuimend en zuinig in gebruik. Daarnaast zien de zepen er stoer en stijlvol uit. Op die manier past de zeep in iedere keuken en badkamer. De kleuren worden samengesteld door pigmenten en klei. Door alle rijke oliën en natuurlijke kleuren droogt je huid beslist niet uit wanneer je de zeep gebruikt. Op die manier kun je voor jezelf zorgen met een 100% puur product. Je huid wordt optimaal verzorgd, gevoed en verrijkt met als resultaat een stralend eindresultaat! Ik mistte zeep zoals die moet zijn; puur, eerlijk en een verrijking voor je huid!

Daarnaast zijn aan de zepen (tijdens het productieproces) Healing Arts druppels toegevoegd. Dit geeft een prachtige helende werking.

Gewicht
Healing Arts LOVE soap, 30 gram
Healing Arts LOVE soap, 100 gram

Ingrediënten
 • Cacaoboter
 • Castorolie
 • Dode zee klei
 • Kokosolie
 • Palmolie
 • Olijfolie
 • Vulkanische (as)klei
 • I Am one Love druppels

Alle zepen van B-natural zijn dermatologisch getest en geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Omdat B-natural zuivere producten van de natuur gebruikt geeft zij ook wat terug! Een gedeelte van de opbrengst gaat naar WNF, WSPA en Stichting Proefdiervrij.
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken