Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

23 januari 2016

Nieuwsgenoten,

We maken ons allemaal grote zorgen over de toestand in de wereld, ons toekomstperspectief. Het leeuwendeel van die zorgen echter, worden ons zwaar aangeleund. Zodra je naar de feiten gaat kijken, blijkt namelijk dat veel kwesties er veel beter voorstaan dan tien of meer jaren geleden! Natuurlijk, er zijn genoeg grote uitdagingen met nog grotere grote urgentie, maar ook die zijn oplosbaar, als we dat maar willen, en als we ons maar niet gek laten maken door een extreem onevenwichtige weergave van de nieuwsfeiten. 

World's Best News is een fris initiatief dat ons daarbij (ook Nederlandstalig) een stevige hand gaat helpen, bijzonder welkom!
Schildklierig
Wat een mediaherrie over het verdwijnende schildkliermedicijn! En niemand, werkelijk niemand durft in de media te opperen om die mensen met schildklierproblemen eens goed beet te pakken, onderweg naar heling. Ja, dat kan. Het lichaam doet immers niets geks, het volgt braaf de Vijf Biologische Natuurwetten. 

De onderliggende thema's in deze zijn:
1) Niet snel genoeg zijn om het (voedsel)brok te pakken te krijgen. (Hij eet mij altijd de kaas van het brood!)
2) Niet snel genoeg zijn om het brok kwijt te raken. (Niet snel genoeg zijn om iets te vermijden, niet op tijd weg kunnen komen)

De mensen aan wie ik dat ik heb laten weten, herkenden onmiddelijk waarom het ging, in hun situatie.

Kalknagels
Voor hardnekkige kalknagels is er een effectieve kalknagelolie met daarin tea tree, wilde marjolein, lavendel en olijf. Het moet echter maanden achtereengebruikt worden. Op zich is dat te doen als het gaat om de teennagels, bij vingernagels is dat een stuk lastiger. Enfin. Mies Kloos toch maar even gevraagd wat er onder kalknagels zit. 

Het is dus Ectoderm gestuurd, scheidingsconflict dus. De gelige smurrie onder de nagels is onderhuid, dus aanval/bezoedeling, iets met de voeten. Beide komen vaak samen voor: als je iets vies vindt, wil je ervan gescheiden worden.

De Hamerende oplossing: vind je voeten mooi, zeg tegen ze dat ze volmaakt zijn, schoon en prachtig, bewonderen ze! Zo werkt dat ook erg goed bij een moeder die tegen een klein kind met zwemmerseczeem zegt dat de voetjes zo mooi zijn. Pure bewustzijnsverandering dus!

Als het gaat om kalknagels van de vingernagels, dan kunnen we ons serieus afvragen waar je je aan vast wil klampen waar wil je zo graag grip op houden, wie wil je het liefst krabben?

Zijdezachte toxische bamboebroekjes
Om van bamboe, een supersnel groeiende keiharde plant, een zijdezachte boxershort te maken, moet de vezel eruit gewonnen worden. Tijdens dat proces worden chemicaliën gebruikt zoals natriumhydroxide (bijtende soda) en zwavelkoolstof (zeer neurotoxisch). De mensen die ermee werken zijn dan ook vaak doodziek. Er zijn echter fabrieken (o.a. in China) waar wordt gewerkt met een gesloten systeem. De schadelijke chemicaliën worden daarin hergebruikt, waardoor ze niet, of in veel mindere mate, in het milieu terechtkomen. Fabrieken die met een gesloten systeem werken zijn helaas nog een uitzondering. En al die meuk komt niet alleen in het lichaam van de arbeiders, en in het milieu, ze komen uiteraard ook terecht in de bamboevezels, want wat doen vezels graag? Juist!

Er wordt overigens gewerkt aan een milieuvriendelijker alternatief voor de vezelextractie, dat is er nog niet. Onderzoek uit alweer 2010 laat zien dat Bamboe, qua milieu-impact,  toch op alle fronten ruimschoots beter scoort dan katoen en biologisch katoen. 

Het zou kunnen dat niet Bamboe of Hennep, maar Tencel de kledingstof van de toekomst zal worden. Deze textielvezels kunnen namelijk zonder het gebruik van giftige stoffen worden gewonnen uit de Eucalyptusboom. Haar milieu-impact is ietsje gunstiger dan dat van Bamboe.  

Informatiebron:
Vriendelijk gras met en giftig randje
Maarten van der Schaaf
Volkskrant 2 januari 2016

Huishoudelijk
Pakketverzendingen

Rond begin februari wordt naar blijde verwachting een andere koerier, de hoofdrolspeler. De dienstverlening zal dan ook beter en uitgebreider worden. De hamvraag is nog of de onderhandelingen over de tarieven de goede kant op blijven gaan. 

Yoni-ei Obsidiaan
Na lang wachten, zijn dan eindelijk de Obsidiaan eitjes weer volop leverbaar! 

Zuurstofwater
Producten als Aardingslakens, Pure&Fulvic, Oxygen Supreme et cetera helpen allemaal (o.a.) het zuurstofniveau te normaliseren. Sinds enkele dagen ben ik een nieuw zuurstofwater aan het testen, een bijzonder goedje. Ik zit nog in de opbouwfase, maar merk al direct een aantal fijne pluspunten, stay tuned!

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Tijd heelt dus echt alle wonden? 'Ja. Maar hij slaat er nog veel meer.' 
Hans Dorrestein

Goed beschouwd heb ik maar één rimpel. En daar zit ik op.
Rob Greuter

Hebben kinderen enig idee wat volwassenen allemaal uitspoken op social media? ‪#omdenken‬
Rob Greuter

In mijn Keizerrijk is meukvrij niet een optie, maar de norm.
Rob Greuter
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken