Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

9 mei 2015

Zoetgenoten,

De Momordica Charantia (bittermeloen) is weer leverbaar. Dus weer even bijkletsen met Cornelis Peters van het Europa Ayurveda Centrum. Na enige uitleg over zijn lever/nier reinigingsprogramma, wilde ik meer weten van de VedaPulse, waar hij alweer enige tijd mee werkt. Polsdiagnose is belangrijk in de Ayurveda. Het vergt veel kennis en ervaring, maar je kan bevindingen alleen maar vertellen. Met de VedaPulse kan je vele stappen verder gaan, en alle meetresultaten laten zien, een prachtige instrumentele aanvulling op de praktijk! De VedaPulse kent extra modulen, onder andere een die laat zien welke etherische oliën kunnen helpen, geweldig! 
Zo zie je maar dat ook een duizenden jaren oude gezondheidsleer zichzelf
ook weet te vernieuwen in diagnostiek. 

Er zijn weer prachtige nieuwe producten aan het portfolio toegevoegd, zie verderop. Voor 8 Immortals ben ik wat dieper in de nationale afzeikbes gedoken, de Gojibes. Ik had ze net weer gebruikt in een van mijn wereldsmoothies. Het blijkt dus echt een wereldbes te zijn, een van de weinige elite kruiden zelfs! Lees de relatief korte versie erover eens door op de productinformatiepagina

Vorige week arriveerde Multi Dag & Nacht Mama, met prachtige samenstellingen. Deze krachtmulti is nu ook afzonderlijk als Multi Dag Mama of Multi Nacht Mama beschikbaar. 

Met gemengde gevoelens heb ik gisteravond gekeken naar het item over Obesitas, suiker, bij RTL Late Night. De 5 biologische natuurwetten van dr. Hamer leren ons immers dat er ook sprake kan zijn van Obesitas als hangende heling in de CA-fase. Het biologisch nut van en dikkere vetlaag is betere bescherming. Bescherming tegen de thema's die kunnen spelen, zoals een licht eigenwaarde inbreuk (de angst niet geaccepteerd te worden door de groep, omdat men niet goed genoeg is), onaantrekkelijk zijn, niet goed gevormd zijn (onnatuurlijke, culturele conflicten). 

Hoe meer ik begrijp van de 5 biologische natuurwetten, hoe beter, dieper ik weet dat het leeuwendeel van onderzoek op een volstrekt verkeerd spoor zit. Zoals het Hubrecht Instituut met haar biobank van levende tumorcellen. Alle energie en aandacht naar de symptomen, zero naar de onderliggende oorzaken. Daarom is zowat de halve Nederlandse bevolking meervoudig chronisch ziek, goeddeels onnodig. 

Oja, ik las dat onze industriedienende overheid van plan is om cupping (hijama) te gaan verbieden. Lees hier het verhaal (en de eraan gekoppelde oproep om de beroepsvereniging goed van de grond te krijgen). Nog meer verspilling van onze belastingcenten. Ik blijf het maar herhalen, we moeten echt massaal zien te ontSchipperen. 

Namasté
Rob Greuter

 

Dragon Herbs 8 Immortals

De 8 onsterfelijkheden!


8 Immortals is de meest krachtige supertonic formule met een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen. Alle acht kruiden in deze buitengewone tinctuur hebben die gunstige invloed, beschermen bij veroudering, houden de mens jong, versterken het immuunsysteem, de mind en de geest!

Dit prachtige 8 Immortals is het ultieme voorbeeld van een adaptogeen kruidensupplement. Het is samengesteld uit acht elite versterkende kruiden, en allen zijn van superieure ‘premium grade’ kwaliteit. Hier is werkelijk geen standaard commercieel kruid tegen gewassen! De meeste van de in 8 Immortals gebruikte kruiden zijn in het wild geoogst, in de afgelegen bergen, waar zij gedurende vele eeuwen hun sterke reputatie hebben opgebouwd. Het zijn de allerbeste rassen in hun soort. Dit product is eervol genaamd naar de ‘eight immortals’, de acht Taoïstische adepten waarvan werd verteld dat zij onsterfelijkheid hadden bereikt.
De kruiden bouwen samen aan het vermogen van lichaam en geest om stress beter te weerstaan en aan het vermogen om zowel korte- als lange termijn uitdagingen te overwinnen. Ze hebben bovendien een grote invloed op de kwaliteit van de huid, de geest en de vitaliteit. 8 Immortals is geschikt voor iedereen die het beste van Traditional Chinese Medicine wenst te ervaren en hen die de drie schatten wil opbouwen, de vitaliteit wil verhogen, de mentale focus wil vergroten, immuniteit wil verbeteren en voor hen die op zoek zijn naar vollediger spiritueel bewustzijn!

Ingrediënten
Wilde Chinese en Amerikaanse Ginseng wortel, Duanwood & Wild Reishi fruitlichaam, Tibetaanse Rhodiola wortel, Himalaya Cordyceps fruitlichaam, Schizandra fruit, Goji bessen, Sneeuwlotus bloem, He Shou Wu (Polygonum multiflorum), water, alcohol.
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 

Aroma diffuser Opus 2

Ultrafijne olieverneveling met klok, zonder rook, verhitting & vlam!


Volgens slaapspecialisten, is het zachtjes gewekt worden met behulp van natuurlijk licht, geluiden en geuren, de perfecte manier om het lichaam gerieflijk voor te bereiden op de dag. Vooral wanneer men daardoor volledig ontwaakt op het ideale punt van de natuurlijke slaapcyclus.
Stel je voor, omgeven door je favoriete geur en zachte sfeerlichten ontwaken, wat een goddelijke manier om je dag te beginnen! Dit is precies wat de Aroma diffuser Opus 2 brengt, en meer!  Het combineert innovatieve ultrasoon technologie met de oude praktijk van aromatherapie, waarmee een meer natuurlijk ontwaakpatroon wordt geboden.  Gesteund door de zachte tonen van kleurwisselend sfeerlicht en eenvoudige aanraakbediening.

De breking van de sfeerlichtveranderingen door het kleurenspectrum heen, worden stijlvol geprojecteerd vanuit de bovenzijde. Een andere waardevolle functie van de Opus 2 diffuser is de mogelijkheid om de vernevelingsduur in te stellen per 30, 60, 120 en 180 minuten. Ideaal voor gebruik met sterkere etherische oliën, tijdens meditatie, aromatherapie behandelingen of eenvoudigweg gemakkelijker in slaap vallen!

De Opus 2 kan snachts met en zonder mood lighting gebruikt worden. Het is een droom op ieder nachtkastje, die bovendien je zintuigen en bewustzijn ontwaakt op de zachtst denkbare manier. Hoe mooi wil jij je dag starten!

Functioneel
- Tijdweergave
- Alarmklok (zachte piepjes, verneveling en mood light)
- Vernevelingtimer (30, 60,120,180 minuten)
- Mood lighting (langzame kleurverandering door het gehele kleurspectrum)
- Night mode (licht uit)
- Automatische stop bij leeg reservoir

Zodra de ingestelde alarmtijd is bereikt, zal de Opus 2 zachtjes piepen gedurende 60 seconden. Dat is onmiddellijk te deactiveren. Tegelijkertijd start de verneveling en de mood lighting. Indien de alarmpiep niet is geactiveerd, gaat dat 60 seconden door. Erna gaat de verneveling en de moodlighting gewoon door, totdat deze is gedactiveerd of totdat het waterniveau te laag is geworden.
Lees meer!

EM Natuurlijk fris

Natuurlijke luchtverfrisser, meukvrij!


EM Natuurlijk Fris is een volledig natuurlijke luchtverfrisser op hoofdbasis van Effectieve Micro-organismen. Heerlijk voor in huis, badkamer en natuurlijk het toilet! Ook onaangename geuren in afvoerputjes zijn snel verleden tijd.

Milieuvriendelijk
EM Natuurlijk Fris bevat geen zeep. Het hoeft dus niet door het milieu te worden afgebroken, er valt niets af te breken! EM Natuurlijk Fris zet zelfs haar nuttige voort in het afvalwater. Dit natuurproduct is uiteraard ook vrij van chemicaliën.
De kracht van EM!
EM is de afkorting van Effectieve Micro-organismen, microscopisch kleine wezentjes. EM is een combinatie van nuttige, opbouwende micro-organismen, die vrij in de natuur voorkomen en niet gemanipuleerd zijn. EM verbetert de bodemkwaliteit, de bodemvruchtbaarheid, de groei en de kwaliteit van gewassen aanzienlijk. De toepassingsmogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

Ingrediënten
Alcohol, effectieve micro-organismen, enzymen, essentiele oliën, geëxtraheerde tarwezemelen, koolhydraten, organische zuren, water.
Lees meer!

EM-Tuinbox

Complete bemesting voor natuurlijk gezonde & vruchtbare bodem!


Deze broodnodige EM-Tuinbox bevat 4 natuurproducten waarmee de grond van iedere moes- en siertuin verijkt kan worden.
De basis van gezonde groenten, fruit, planten maar ook van uw bloemenperk en gazon is de, vaak ondergewaardeerde, bodem.
Om de bodemkringloop optimaal te laten functioneren, moet deze chemisch, fysisch en (micro)biologisch in balans zijn. Alleen dan kan het zorgen voor gezonde bloemen, planten en een voedselrijke productie van groenten en fruit. Met behulp van verschillende natuurlijke grondstoffen, die in de EM-Tuinbox zijn opgenomen, kunnen al deze apsecten ondersteund worden. Daarom zijn er naast de EM-Tuinbox, nagenoeg of geen geen andere bodemhulpstoffen, laat staangewasbeschermingsmiddelen meer nodig.

De EM-Tuinbox wordt geleverd in een handige en stevige hersluitbare doos. De inhoud is voldoende voor 30m2 gedurende een heel jaar.
Lees hier de uitgebreide brochure!

Inhoud
- 3 kg Zeeschelpenkalk: voegt kalk toe aan de bodem t.b.v. pH optimalisatie
- 3 kg Kleimineralen: verzorgt de vochtbalans en de binding en aanvoer van sporenelementen.
- 7 kg Mest-Best: optimale voeding voor bodem en planten.
- 2 liter Microferm: stimuleert het bodemleven in optimale balans, maakt planten sterker en gezonder. Met Microferm kan je ook Bokashi maken van tuinafval.

Samenstellingen
Mest-Best: Meelwormenmest, Ricinusschroot, kleimineralen, Vulkamin basaltmeel, Zeewier, Sporenelementen en Bacteriecultuur. 62% organische stof: NPK 5-4-2
Microferm: Water, rietsuikermelasse, EM Effectieve Micro-organismen
Lees meer!
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken