Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

22 augustus 2015

Energiegenoten,

De idiote werkomstandigheden bjj Amazon waren flink in het nieuws. Niet zo gek, de ellende binnen dat merkwaardige bedrijf (nooit winst gemaakt) is gigantisch. Net als de omzet trouwens. NYT heeft een zeer uitvoerig artikel geschreven op basis van o.a. gesprekken met 100 Amazon medewerkers. Zie 'Inside Amazon: Wrestling Big Ideas in a Bruising Workplace'. Het is helaas geen incident. Hans Schnitzler schrijft in zijn boek 'Het 'Digitale Proletariaat' over het lot van de mens in een wereld waarin digitale techniek en het internet, diens bestaan fundamenteel veranderen.
Het is een nogal verontrustend verhaal, erg zwart geschreven. Het is dan ook geen vrolijke boodschap die hij brengt. Met de industriële revolutie is de spierkracht van de mens volledig gemobiliseerd en uitgebuit. De digitale revolutie dreigt de energie van de mens volledig te mobiliseren en uit te buiten. Met alle gevolgen voor onze fysieke en mentale gezondheid voor eigen rekening. De moderne arbeider wordt op allerlei manieren gedwongen om zo efficiënt mogelijk te produceren en te rapporteren. Technologie draagt er toe bij dat deze arbeider een veel groter deel van de dag, dan ooit tevoren, bereikbaar is, en dat steeds actie verlangd wordt. Zelfstandigen hadden hier overigens meer dan 10 jaar geleden al mee te maken. 

De keerzijde van onze digitale revolutie is echter dat dergelijke informatie en inzichten over misstanden en massale onderdrukking voor enorm veel meer mensen toegankelijk is. Uiteraard naast al het andere moois dat digitalisering ons brengt. We zijn vandaag veel beter en sneller in staat om verkeerde (schadelijke) ontwikkelingen te ontdekken, te herkennen. Dat wil nog niet zeggen dat we er direct op de juiste manier op reageren, maar het begint met kennis en het delen ervan! Erna volgen mooie inzichten, zoals Genoeg is Rijkdom!

Ik mag nu stoppen met schrijven, omdat een hardwerkende koerier. de gisteren bestelde koffie komt brengen! ;-)


Namasté
Rob Greuter

 

Klean Kanteen zomer 2015

De nieuwste zomerkleuren!


De fijne, duurzame en vooral ook prachtige Klean Kanteen drinkflessen kirjgen regelmatig een nieuw jasje. Deze zomer zien we vrolijke en knallende kleuren toegevoegd. De kleurnamen spreken zoals we gewend zijn voor zichzelf!

 
Kid Kanteen Sippy
- Farm House
- School Bus
- Sky Diver

Kid Kanteen Sport Cap
- Farm House

Kanteen Classic 532ml
- Berry Syrup
- Dragon Fruit

Kanteen Classic 800ml
- Berry Syrup
- Dragon Fruit
- LIme Pop
- Tidal Pool
Lees meer!

Yoni-ei Rode Jaspis

Voor fysieke en tantrische uitdagingen!


De Rode Jaspis is een van de meest verkochte Yoni-eitjes. Er is een nieuwe zending binnengekomen, ze zijn werkelijk prachtig! Dit bijzondere Rode Jaspis-ei is ook bekend als Yoni-ei, energie-ei of Tantrisch ei. Rode Jaspis behoort tot de kwartssoorten en is rood van kleur. De steen is niet doorschijnend en heeft een glasachtige, soms vetachtige glans.
Lees meer!

Yoni-ei Rozenkwarts

Voor fysieke en tantrische uitdagingen!


Direct na het Jade ei, is het Rozenkwarts ei het meest populair. Ook deze eitjes uit de nieuwe zending zijn van hoge kwaliteit! 
Rozenkwarts behoort tot de kwartssoorten en is roze van kleur. De steen is licht doorschijnend en heeft een glasachtige, soms vetachtige glans.
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken