Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

25 september 2016

Rob M.M. Greuter
Deelgenoten,

Het is eindelijk zo ver! Afgelopen donderdag was ik bij de lancering van De Florijn. Het is de allereerste volledig complementaire, dienende en rentevrije munt ter wereld! Het geheel is zo goed doordacht, dat het niet anders kan dan het grote succes van bijvoorbeeld de Zwitserse WIR (sinds 1934) ver overstijgen! HeelBewust ondersteunt de Florijn volledig, dus kan er betaald worden met De Florijn! UIteraard was er die avond veel extra toelichting. Het bleek allemaal nog veel mooier dan ik al dacht! En wat heeft deze prachtmunt met gezondheid te maken? Veel!
Het gebukt gaan onder schulden, het niet kunnen leven zoals je graag zou willen, zoals ook jij verdiend, het niet of onvoldoende kunnen bekostigen van al hetgeen jouw welzijn en gezondheid helpt, al dit soort zaken kunnen worden opgelost als we massaal De Florijn omarmen. Bedenk dat geld niets anders hoort te zijn dan een handig en dienend ruilmiddel, dat geld feitelijk niets anders is dan positieve energieuitwisseling! Laten we er samen (inclusief onze Belgische vrienden) een groot succes van maken!

Concreter over De Florijn!
Florijn is een betaalmiddel, net zoals de Euro dat is. De bedoeling is dat zoveel mogelijk mensen en bedrijven ermee gaan betalen. De Euro blijft gewoon de Euro, De Florijn is niet bedoeld om de Euro te vervangen. Er komt gewoon een munt bij. De Florijn is een zogenaamde complementaire munt, die náást de officiële munt circuleert.

Het doel van De Florijn is om naast de Euro een extra geldstroom te genereren, waardoor de omzet en liquiditeit van bedrijven wordt vergroot en de koopkracht van consumenten wordt versterkt. Kortom, om de financiële crisis op te lossen!. Ja, dat is mogelijk. Het probleem is immers dat er te weinig geld is, dus maken we ons eigen geld. Het Florijn-netwerk biedt bedrijven (en op termijn waarschijnlijk ook consumenten) rentevrij krediet. Dit kan de kapitaalschaarste binnen het midden- en kleinbedrijf oplossen en dus aanzienlijk grote gevolgen voor de reële economie hebben. Florijnen blijven namelijk binnen het netwerk circuleren, terwijl Euro’s in de vorm van rente naar de banken verdwijnen.

https://betalenmetflorijn.nl
https://www.heelbewust.com/literatuur/aanreikend/betalen-met-de-florijn/

Heel Biologische Geneesmiddelen
Omdat de overheid niet wil dat wij weten wat de producten van het wereldberoemde Heel voor onze gezondheid en welzijn kunnen betekenen, had ik afgelopen woensdag een vertegenwoordiger op bezoek. Tijdens zo'n gesprek mag er (nog) wel relevante informatie uitgewisseld worden. Het zijn werkelijk zeer krachtige en effectieve oplossingen, die overigens in vele andere landen grootschalig door artsen worden voorgeschreven. Heel is ook veel groter dan ik dacht, ze zijn vertegenwoordigd in 50 landen! Enfin, de komende tijd zal het portfolio aan Heel producen in de webshop flink uitgebreid gaan worden!

Namasté
Rob Greuter
Helping people heal themselves is my joy, it is who I am. 

 

Duidende!
De glazen koets doet mij denken aan een mobiele afwerkplek en Koninklijke raamprostitutie.
- Rob M.M. Greuter - 

Zorgdebat ging weer over de centjes, niet over het helen van o.a. 8 miljoen chronsich zieken. Lijkt mij toch echt belangrijker en goedkoper.
- Rob M.M. Greuter - 

Ik begrijp dat we straattuig inmiddels kansparels zijn gaan noemen.
- Rob M.M. Greuter - 

OVT: onvoltooid verleden tijd. Een begrip uit de grammatica. Maar kijk er eens energetisch of creatisch naar, bedenk ik mij zojuist! ;-)
- Rob M.M. Greuter - 
 

Nieuwe producten!

Grounded Beauty Aardingsminitopper

Grounded Beauty Aardingsminitopper

Wprdt mooier, Voel je beter, Slaap beter, Was minder!


De splinternieuwe Grounded Beauty Aardingsminitopper is ontwikkeld voor zowel de vele gezondheidsvoordelen als voor schoonheid! Deze bijzondere minitopper is een gewatteerde zachte mat van 48x92cm, die aan de bovenzijde bestaat uit een stof van 50% puur zilverdraad en 50% polyester. De onderzijde is van een fluweelzachte polyester stof.
De splinternieuwe Grounded Beauty Aardingsminitopper is ontwikkeld voor zowel de vele gezondheidsvoordelen als voor schoonheid! Deze bijzondere minitopper is een gewatteerde zachte mat van 48x92cm, die aan de bovenzijde bestaat uit een stof van 50% puur zilverdraad en 50% polyester. De onderzijde is van een fluweelzachte polyester stof.

De Aardingsminitopper is door het hoge percentage zilver geschikt om ONDER een normaal hoeslaken te gebruiken! Een extra groot voordeel hiervan is dat je de minitopper minder vaak hoeft te wassen wat zowel de levensduur als het gemak ten goede komt en dat je je eigen onderlakens kunt blijven gebruiken. Vanwege het formaat is de Aardingsminitopper ook ideaal om mee te nemen op reis!

Door de grote hoeveelheid zilver in deze minitopper is niet alleen de geleiding veel beter en de levensduur langer maar is bovendien de antibacteriële werking van het zilver aanzienlijk krachtiger dan in de andere Earthing producten. Slapen op het prachtige Grounded Beauty Aardingsminitopper vermindert direct stress en ontstekingen in het lichaam, optimaliseert de bloedsomloop, en zorgt voor een betere, diepere herstellende slaap. Het geheel aan aardingseffecten levert een grote bijdrage aan een gezond en stralend uiterlijk en leven!

Deze Aardingsminitopper is perfect te combineren met het Grounded Beauty Aardingskussensloop!
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken