Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

14 mei 2016

Vertraaggenoten,

Sinds enkele weken ben ik met organite en Chembusters (nauwkeuriger is Love-Boosters) bezig. Feitelijk zijn het transformatoren van energie. Ze zetten negatieve energie om naar positieve energie, produceren dus positieve energie. En ja, je kan ze ook opdrachten, intenties meegeven. Je kan ze in allerei soorten, maten en smaken vinden, ze kunnen zelfs op maat gemaakt worden, afgestemd op je persoonlijke behoeften. Bijzonder spul is het! Dat krijg ik ook terug van de mensen aan wie ik het hier en daar uitgedeeld heb. Wat mooi toch dat er nog zo ontzettend veel is te ontdekken en te leren! En dat fijntjes ontspannen in je eigen tempo, met al je aandacht!
Leesvoerig
Vanmorgen stuitte ik op het artikel The Real Reason Wheat is Toxic (it’s not the gluten). Het gaat over ziekmakende granen. Ik ben benieuwd of we in Europa hetzelfde probleem hebben. 

Elders (want alhier verboden) heb ik een nuttig artikel geplaatst. Het gaat over de oorzaken, gevolgen en handreikingen bij borstkanker en lymfoedeem. Vooral het laatste is een probleem dat een nogal grote impact heeft op het leven, ik krijg er dan ook steeds meer vragen over. 

Uitgezocht vanwege een vraag over 'vervelende' cyclus uitdagingen: Thymus Zygis Thymol olie (rode tijm) of Thymus vulgaris (tuintijm) olie. 1-2 druppels in lepeltje honing of in een kruideninfusie. 

Huishoudelijk
De prachtige Kuvings Wide Mouth slowjuicers zijn fors in de aanbieding, wees er snel bij!

Vanaf maandag 6 juni zal vanuit Groesbeek uitgeleverd worden. Als jullie de komende dagen nu vooral de grote en zware producten afnemen, dan zal dat de aanstormende verhuizing flink verlichten! ;-)

Veel leesgenoegen!

Namasté
Rob Greuter
Helping people heal themselves is my joy, it is who I am. 

 

Duidende!


When you're born into this world, you're given a ticket to the freak show. If you're born in America you get a front row seat.
- George Carlin  -

Procedures, de achilleshiel van de moderne ende 'vrije' mensch. #vluchtelingen
- Rob M.M. Greuter - 

Slow down!Genailed. Dat is Engels en Nederlands genaaid.
- Rob M.M. Greuter - 

Vrijheid brengt ook de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat mensen zich gehoord voelen, wereldwijd.
- Rob M.M. Greuter - 

Het is een grote vergissing ons uitzicht te beperken tot welk Europa dan ook. #MastersOfLimatation #One
- Rob M.M. Greuter - 
 

Nieuwe producten!

Insect Repellent anti-muggenspray

Insect Repellent anti-muggenspray

Krachtige en toch natuurlijke afweer van insecten zoals muggen en teken!


Het natuurlijke Keysept Anti-muggenspray weert onmiddellijk muggen en teken af, en wel met een bewezen doeltreffendheid. Deze krachtige en toch natuurlijke spray geeft maar liefst tot 8 uur effectieve bescherming, bij mens en dier!

De natuur is en blijft een onuitputtelijke inspiratiebron voor innovaties, ook op het gebied van insectenwerende middelen. Het gebruik van essentiële olie op de huid als bescherming tegen vervelende of gevaarlijke muggen of ander insecten was daarin al een eerste stap. De snelle verdamping van essentiële oliën op de huid en de daaraan verbonden korte beschermingstijd leidden tot een zoektocht naar nieuwe en betere natuuridentieke alternatieven.

Voor de ontwikkeling van het topische insect repellent in Keysept Anti-muggenspray gingen de onderzoekers uit van de natuurlijke molecule, bèta-alanine. Een optimale be- schermingstijd en een lage toxiciteit waren twee zeer belangrijke uitgangspunten. De werkzame molecule is geregistreerd als een bio-pesticide dat via een niet-toxisch werkingsmechanisme insecten op afstand houdt. Het is niet schadelijk voor mens, dier en milieu.

De kracht van Insect Repellent Anti-muggenspray!

 • Zeer hoge zuiverheid (in tegenstelling tot Citronella essentiële olie welke nogal in kwaliteit kan variëren, afhankelijk van de herkomst).
 • Kan gebruikt worden op kinderen vanaf 1 jaar.
 • Leidt niet tot huidirritatie.
 • Biedt tot 8 uur bescherming!
 • Biedt langduriger bescherming dan het andere natuurlijke alternatief Citriodiol (slechts 4-6 uur)
 • Zeer veilig voor de mens (snelle metabolisatie tot een wateroplosbaar zuur) én het milieu.
 • Ook geschikt voor dieren (afweer luizen en teken).
 • Even efficiënt als pure synthetische afweermiddelen zoals het toxische DEET (*), maar beslist zonder de daaraan verbonden negatieve effecten.

* in testen met Aedes, Anopeheles en Culex species

Over Keysept
Keysept is onderdeel van het Belgische KeyPharm, net zoals de toonaangevende en natuurlijk opererende onderelen Physalis en Biotona.

Inhoud
75ml

Samenstelling
20% ethyl-N-acetyl-N-butyl-beta-alaninaat uit bèta-alanine.

Gebruik
De spray vanaf zo'n 15 cm afstand naar behoefte aanbrengen op armen, handen, benen en/of gezicht. Vermijd bij sprayen op het gezicht ogen en mond, houd deze gesloten. Een volwassene dient het product bij kinderen onder 10 jaar aan te brengen. Niet op de handen van kinderen gebruiken. Alleen opnieuw toepassen wanneer de effectiviteit vermindert. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet inademen. Enkel gebruiken zoals aangegeven.

Geschiktheid
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 1 jaar.

 

Lees meer!
Bio Kale raw powder

Bio Kale raw powder

De rauwe kracht van Boerenkool!


Biotona Bio Kale raw powder is afkomstig van Brassica oleracea acephala, beter bekend als boerenkool!

Deze gekrulde koolsoort wordt wereldwijd terecht beschouwd als de koningin van de bladgroenten vanwege de grote hoeveelheden fytonutriënten en voedingsstoffen! Kale staat de laatste jaren dan ook weer volop in de belangstelling van gezondheidzoekers en wetenschappers.

De gewassen die worden gebruikt voor dit krachtige en zuivere boerenkoolpoeder worden 100% biologisch gekweekt in Polen en direct na de oogst en de selectie door middel van vriesdroging verwerkt tot een poeder, dat qua smaak, geur en kleur heel dicht aansluit bij de verse groente. Dit droogproces zorgt er ook voor dat de natuurlijk aanwezige voedingsstoffen en fytonutriënten optimaal behouden blijven!

Daarom Biotona Superfoods!

 • 100% puur, van gecontroleerd biologische teelt voor een maximum aan kwaliteit en duurzaamheid en een minimum aan belasting van mens en milieu.
 • Gecertificeerd Vegan®, vrij van dierlijke ingrediënten, niet genetisch gemanipuleerd.
 • Gluten- en cholesterolvrij.
 • Vrij van conserveringsmiddelen, additieven, smaak-, kleur-, zoet- of vulstoffen!


Over Biotona
Biotona is onderdeel van KeyPharm, een internationaal belangrijke speler op het gebied van biologsiche natuurlijke gezondheidsproducten. Ook Physalis, waarvan HeelBewust veel van haar tincturen, etherische- en plantaardige oliën voert, is onderdeel van KeyPharm.

Inhoud
120 gram

Verpakking
Foodgrade folie zak

Ingrediënten
100% poeder (biologische teelt) van: Boerenkool (Brassica oleracea acephala).

Dosering & gebruik
Voeg naar behoefte (begin met een vlak theelepeltje) Bio Kale raw powder toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten (sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water.

Lees meer!
Zware benen complex

Zware benen complex

Uniek en krachtig complex bij zware en vermoeide benen!


Een zwaar gevoel in de toch al vermoeide benen. Het komt zo vaak voor, vooral bij (al wat oudere) mensen die langdurig staan of juist langdurig zitten. Logisch, beide situaties verminderden de circulatie van bloed en andere vloeistoffen in de benen.

Physalis Zware benen complex is een formule met hoogwaardige plantenextracten aangevuld met vitamine C, dat bijdraagt tot de collageenvorming voor de instandhouding van de goede werking van de bloedvaten.

Wilde kastanje draagt bij tot de versterking van de aderwanden en ondersteunt de circulatie in de benen. Muisdoorn (ruscogenine) en honingklaver (coumarine) vullen deze werking aan en dragen bij tot de verlichting van de benen. Specifiek Muisdoorn bevat rode wijnstokblad met 30% polyfenolen dat ondersteunend werkt bij zware, vermoeide benen, net zoals resveratrol.

De kracht van Physalis Zware benen complex!

 • Rode wijnstokblad, muisdoorn en honingklaver ondersteunen de circulatie en dragen bij tot de verlichting van zware benen.
 • Wilde kastanje draagt bij tot de versterking van de aderwanden en ondersteunt de doorbloeding.
 • Bevat ter ondersteuning resveratrol, aescine, ruscogenine en coumarines.
 • Natuurlijk en effectief!


Inhoud
30 tabletten

Ingrediënten
Ascorbinezuur, citroengele honingklaver extract (16,6%), druivenschil extract (2,8%), muisdoorn extract (5,5%), paardenkastanje extract (13,9%), Rode wijnstok bladextract (22,2%), cellulose, hydroxypropylmethylcellulose (bindmiddel), magnesiumstearaat (glansmiddel), natriumcarboxymethylcellulose (bevochtigingsmiddel), siliciumdioxide (anti-klontermiddel), talk, titaandioxide, ijzeroxide (kleurstoffen).

Dosering en gebruik
1 à 2 tabletten per dag. Innemen tijdens een maaltijd met wat water of vruchtensap. Vermijd zoveel mogelijk langdurig zitten of rechtop staan, zorg voor voldoende lichaamsbeweging.

Contra-indicaties
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Niet geschikt voor kinderen.

Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken