Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

19 juni 2016

Rob M.M. Greuter
Dakgenoten,

Twee mededelingen, deze keer aan alle klanten en relaties die zich eerder geregistreerd hebben. 

De Helende Wereld, en daarmee HeelBewust is verhuisd! De totale magazijnruimte is daardoor fors gegroeid en zal dan ook gevuld worden met nog meer goeds en moois! Ook een sfeervolle ontvangs- en presentatieruimte zal, eenmaal ingericht, de gesprekken met bezoekende hulpvragers plezieriger laten verlopen.  
 
Het nieuwe adres!
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6562WK Groesbeek
T +31 (0)24 206 2814

Met de aanstormende Vierdaagse in het vizier, is een speciaal pakket samengesteld om het de deelnemers fijner en gemakkelijker te maken de marsroute te doorstaan. Zie verderop het Vierdaagse Finish-pack! Loop je zelf niet mee? Stuur het pack dan even door aan iemand die wel mee loopt met deze 100e editie van de Nijmeegse Vierdaagse, het is beslist de moeite waard en bovendien bijzonder scherp geprijst!

Veel leesgenoegen!

Namasté
Rob Greuter
Helping people heal themselves is my joy, it is who I am. 

 

Nieuwe producten!

Vierdaagse Finish-pack

Vierdaagse Finish-pack

Met dit pakket haalt u beslist fris & fruitig de finish!


Dit bijzondere pakket is zorgvuldig samengesteld om de Nijmeegse Vierdaagse marsloper maximaal te ondersteunen. Hiermee zal het lopen van de Vierdaagse met minder inspanning, minder klachten, sneller verholpen klachten, minder muggen & teken en vooral met nóg veel meer plezier verlopen!
Het Vierdaagse Finish-pack heeft veel te bieden!
  • Bescherming
  • Energie
  • Herstel
  • Kracht
  • Ontzuring
  • Uithoudingsvermogen
  • Verzorging

Inhoud Vierdaagse Finish-pack
Vanzelfsprekend zijn alle producten in dit Vierdaagse Finish pack, ook separaat aan te schaffen. En ja, er volgt nog een Deluxe pack! Gezien de scherpe prijsstelling wordt aan dit pakket geen spaarpunten toegekend. 
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken