Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

8 januari 2017

Rob M.M. Greuter
Realiteitgenoten,

Ik las in de jongste Vruchtbare Aarde een fijn interview met Paul Liekens. Mijn aandacht trok het deel over piramides en zijn helende teksten voor kinderen. Enfin, direct een kleine piramide en het boek 'Piramide-energiën in de praktijk' aangeschaft, ik laat mij graag verwonderen! Gelukkig zijn piramides in de juiste verhoudingen redelijk eenvoudig zelf te bouwen, daarover is genoeg te vinden in boeken en op het internet. Ondertussen experimenteer ik met het 'opladen' van bankpassen in de piramide! ;-)
Het boek 'Helende verhalen voor kinderen' dateert alweer uit 2003, maar is nog immer actueel. Middels verhalen waarin een bepaald probleem wordt opgelost (allergie, schoolangst et cetera), wordt het daadwerkelijke probleem van een kind opgelost, eenvoudigweg door het verhaal voor te lezen! De analogie met het echte probleem ligt er niet al te dik op voor het bewustzijn, echter wel voor het onderbewustzijn en is daarom zo effectief! Dikke aanrader wat mij betreft. 

Ook experimenteer ik met een wellicht gouden aanwijzing van Benthino Massaro. 'Insist on seeing only your preferred reality.' Ongeacht wat de realiteit laat zien, steeds weer mijn gewenste realiteit zien, doordrukken, totdat de gewenste realiteit in mijn realiteit, realiteit wordt. Het is spelen met de idee van 'no external reality'. Ons benne benieuwd! 

Kijk- en leesvoerig
Hendrick lost op (54): De slimme meter
Wonen tussen ademende muren van kalkhennep
Power back to the People with a follow up to Mind the Matrix.
Gregorian Voices - Interactive Gregorian Chant Generator

Huishoudelijk
Zielsoorzaken van Ziekte blijft een hardloper, daarom afgelopen week ineens 80 stuks ingesagen. Ook leuke (en confronterende ;) babbel met de vertaalster, Karin van Baelen. Deze tweede druk is feitelijk vooral een correctie in indexverwijzingen en tekst. Inhoudelijk is er niets schokkends gewijzigd. Keypharm heeft een flink aantal mooie nieuwe biologische producten in haar portfolio. Drie ervan staan alvast online, zie verderop. Er is een nieuwe productgroep Immuunsysteem aangemaakt, dat scheelt weer zoeken en puzzelen. 

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Everybody holds a magical healing and creation key. It's name is CHANGE. It's wish is ACT. It's promise is guaranteed.
- Rob M.M. Greuter - 

Nieuwe producten!

Bio Royal Jelly forte

Biologisch Royal Jellly forte

Koninginnebrij, een bijzonder waardevol product uit de bijenkorf!


Het prachtige Koninginnebrij is een vloeibare wit(geel)achtige stof die afgescheiden wordt door de werkbijen tussen de 4 en de 15 levensdagen. Het dient om larven te voeden tijdens de eerste dagen van hun leven, en de bijenkoningin gedurende haar gehele bestaan. Het draagt bij tot de snelle groei en uitzonderlijk lange levensduur van de bijenkoningin (tot 5 jaar).

Physalis Royal Jelly forte (met bio witte wijn en acaciahoning) bevat een hoge dosis bio verse koninginnebrij (1000 mg per 10 ml).
De Koninginnebrij die gebruikt wordt voor Physalis Bio Royal Jelly forte is van uitstekende biologische kwaliteit en gegarandeerd conform de Europese wetgeving. Vanaf de lente, wordt koninginnebrij zorgvuldig verzameld door geselecteerde en gekwalificeerde imkers. Het product wordt op een duurzame manier verkregen en is volledig traceerbaar. Om al haar goede eigenschappen te behou-den wordt de verse koninginnebrij ook bevroren bewaard voor verdere verwerking.

De kracht van Koninginnebrij!
  • Bevat veel eiwitten, aminozuren, vetzuren zoals 10-HDA en een groot aantal bioactieve stoffen zoals adenosine, acetylcholine, polyfenolen et cetera.
  • Krachtige ondersteuning van het immuunsysteem.
  • Draagt bij tot een goede energiestofwisseling.
  • Ideaal bij herstel na ziekte.
  • Streng verboden te benoemen.
Samenstelling Koninginnebrij
De samenstelling van koninginnebrij is vrij complex en omvat onder andere eiwitten, aminozuren, koolhydraten (voornamelijk glucose en fructose), organische zuren, ste- roïden, fenolen, esters, mineralen, sporenelementen B-vitamines, en een groot aantal bioactieve stoffen zoals 10-HDA.

De eiwitten, die het grootste aandeel hebben in koninginnebrij, behoren grotendeels tot het Major Royal Jelly Protein (MRJP) dat bestaat uit verschillende eiwitten waaronder royalsin en peptiden zoals apisin en jeleine. Aan deze eiwitten en peptiden werden reeds meerdere eigenschappen toegeschreven zoals immunomodulatie, proliferatie van witte bloedcellen (monocyten), anti-oxidatieve en verboden te benoemen activiteit. Het voornaamste vetzuur 10-HDA, dat tevens ook een marker is voor de authenticiteit van de koninginnebrij, maar ook de andere aanwezige vetzuren in koninginnebrij dragen bij tot de verboden te benoemen en immuunstimulerende activiteit.

Koninginnebrij bevat bovendien nog talrijke andere bioactieve stoffen waaronder:
Acetylcholine, een essentiële neurotransmitter met een belangrijke rol in het zenuwstelsel.
Adenosine, een belangrijke bouwsteen van nucleïnezuren en energie- opslagmolecules (adenosine is een bouwsteen van ATP, de belangrijkste energiebron van alle cellen) – en ANO, een geoxideerde vorm van adenosine die uitsluitend in Koninginnebrij voorkomt en mogelijk nog sterker werkt. Deze stof heeft voornamelijk een invloed op het centraal zenuwstelsel en vertoont ook een verboden te benoemen activiteit.
Polyfenolen, natuurlijke molecules met een belangrijke anti-oxidatieve werking.
Andere kleine molecules zoals biopterine en neopterine, welke een rol spelen in het immuunsysteem.

Koninginnebrij stimuleert de natuurlijke afweer, draagt bij tot meer energie en weerstand tegen vermoeidheid en is bovendien een ideaal middel bij herstel na ziekte.

Inhoud
500ml / 50 gram

Verpakking
Glazen fles met afsluitbare dop

Ingrediënten
Koninginnebrij*, witte wijn*, acaciahoning*
* uit biologische teelt
Lees meer!
Bio Royal Jelly forte

Biologische Wortelolie (Daucus Carota Sativa)

100% puur, natuurlijk en biologisch gecertificeerde Wortelolie!


Physalis bio Wortelolie is een oliemaceraat met een geeloranje kleur dankzij het welbekende bèta-caroteen uit de wortels. Wortelolie is een echte schoonheidsolie om de huid voor te bereiden op de zon en als nabehandeling om de huid te verzorgen en het mooie kleurtje langer te behouden. Tijdens de winter geeft ze de huid een mooie teint en uitstraling.

Wortelolie is voedend en beschermend voor de huid, inclusief de droge of rode huid.
Inhoud
100ml

Verpakking
Miron violet glass

Ingrediënten
Helianthus Annuus zaadolie*, Daucus Carota Sativa wortelextract*, Rosmarinus Officinalis bladextraxt*, Tocopherol.
*biologische teelt

Gebruik
Deze Wortelolie is geschikt voor gebruik als massageolie, lichaamsolie of gelaatsolie, desgewenst vermengd met Physalis essentiële oliën. Plantaardige olie liever niet verwarmen!

Geschiktheid
Physalis bio Wortelolie is geschikt voor zowel inwendig als uitwendig gebruik.
Lees meer!
Bio Royal Jelly forte

Biologische Aloe vera-olie (Aloe Barbadensis)

100% puur, natuurlijk en biologisch gecertificeerde Aloe vera-olie!


Physalis bio Aloe vera-olie is een zeer mild lichtgeel oliemaceraat van het binnenste van Aloe vera bladeren. Aloe vera-olie heeft uitstekende hydraterende, kalmerende en herstellende eigenschappen dankzij de krachtige polysachariden uit Aloe vera. Bovendien stimuleren deze prachtstofjes huidvernieuwing en maken van Aloe vera-olie een bijzonder geschikte huidolie voor veelzijdig en dagelijks gebruik!

Aloe vera-olie is hydraterend en herstellend voor de huid, inclusief de geïrriteerde en beschadigde huid.
Inhoud
100ml

Verpakking
Miron violet glass

Ingrediënten
Helianthus Annuus zaadolie*, Aloe Barbadensis bladextract*, Rosmarinus Officinalis bladextraxt*, Tocopherol.
*biologische teelt

Gebruik
Deze Aloe vera-olie is geschikt voor gebruik als massageolie, lichaamsolie of gelaatsolie, desgewenst vermengd met Physalis essentiële oliën. Plantaardige olie liever niet verwarmen!

Geschiktheid
Physalis bio Aloe vera-olie is geschikt voor uitwendig gebruik.
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2017 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken