Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

29 november 2014

Beste decemberbestormers,

Alles dat ruikt naar natuurgeneeskunde en vaatdoekjes is stevig in de ban. We zitten dan ook met bijna 8 miljoen chronisch zieken in ons landje. De laatste jaren heeft een relatief nieuwe chronische ziekte woest om zich heen geslagen. Deze aandoening kent slechts een symptoom. Alles terugredeneren naar economische 'waarde'. Discussies eindigen daardoor in richtingen die sterk leunen op kostenbesparing, omzetgroei of winstverhoging. De ratrace van de moderne slavernij. Het is een catastrofaal misverstand dat gelukkig door steeds meer mensen wordt doorzien. 
Langzaam maar zeker, naderen we het moment dat massaal zal worden erkend dat Lucebert er helemaal naast zat. 'Alles van waarde is weerloos' gaan we vervangen door 'Alles van waarde is liefdevol.'

Afgelopen week zagen we een heleboel herrie over vitamine B6 overdosering voorbij komen. Dat kan inderdaad een probleem zijn. Lees hier het vollediger verhaal over deze materie.

Ik had al enige tijd het vermoeden dat de Aqua OPTIMIZER, ook een positieve invloed zou hebben op geluid. Tot een test was het nog niet gekomen. Een zeer deskundige klant, waar het gaat om audioverbeteringen, heeft dat wel gedaan, en mijn vermoeden bevestigd. Sterker nog, ook de beeldkwaliteit wordt erdoor verhoogd! Onverwachte en aanzienlijke geluidsverbetering was overigens al eerder aangetoond met een bijzonder aparaat dat is bedoeld om straling te elimineren en het binnenklimaat te verbeteren, de memonizerCOMBI

Namasté
Rob Greuter

PrimeFulvic Vachtspray

Beschermt, heelt en voedt vacht en verendek!


PrimeFulvic Vachtspray ondersteunt het zelfgenezend vermogen van de vacht en het verendek. Humusverbindingen waaronder Fulvinezuur, zijn cruciaal voor al het leven op aarde. Ze zijn onderdeel van een complex web in ons ecosysteem en slaan een biochemische verbinding tussen de mineralen en levende organismen. Kort gezegd helpen ze de cellen vitamines en mineralen te absorberen en onderhouden ze de celbalans. Humusverbindingen zijn ook natuurlijke lichaamsontgifters, antioxidanten en vangen vrije radicalen uit het dierlijk lichaam en bevorderen zo de vitaliteit en verbeteren de weerstand.
PrimeFulvic Vachtspray is bedoeld voor de behandeling van:
 • Doffe vacht
 • Gevoelige vacht
 • Ondervoede vacht
 • Schilferende vacht
 • Schrale vacht
 • Sterk geurende vacht
 • Rode- en licht geprikkelde vacht
 • Uitgedroogde vacht

Ingrediënten
Fulvinezuur, Humuszuur en water.
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 

Pure&Fulvic Gezichtspray

Voor stralende gezichten!


Pure&Fulvic Gezichtspray ondersteunt het zelfgenezend vermogen van de huid en is door toevoeging van heerlijk milde etherische lavendelolie, bij uitstek geschikt voor het gezicht. Pure&Fulvic Gezichtspray is een zeer zuiver en hoogenergetisch natuurlijk fulvinezuur product.

Pure&Fulvic ontgiftigt de huid en het onderhuidse lichaam en verbetert de aflevering en opname van voedingsstoffen. Het is het enige volledig zuivere fulvinezuur product gemaakt op traditionele wijze. De miljoenen jaren oude fulvinezuurmoleculen zijn voorzichtig gereactiveerd en vermengt met puur water (gezuiverd regenwater verzameld bij de Oregon Cascades in Amerika).
De kracht van Pure&Fulvic Gezichtspray!
 • Bevat heerlijk milde etherische lavendelolie
 • Bevat krachtige antioxidanten
 • Helpt bij veroudering
 • Hoogenergetisch
 • Ondersteunt het zelfgenezend vermogen van de huid
 • Verzacht de huid
 • Voedt de huid
 • Zuivert de huid
 • Eenvoudig in gebruik
 • Zuinig in gebruik

Ingrediënten
Puur fulvinezuur, etherische lavendelolie en water.
Lees meer!

Pure&Fulvic Huidspray

Voor een stralende huid!


Pure&Fulvic Huidspray ondersteunt het zelfgenezend vermogen van de huid. Pure&Fulvic Huidspray is een zeer zuiver en hoogenergetisch natuurlijk fulvinezuur product.

De grote transporteur van voedingsstoffen!
Fulvinezuur is DE grote transporteur in de natuur. Het gaat de cellen van planten, dieren en mensen binnen en brengt voedingstoffen naar precies de juiste cellen (fulvinezuur kan door haar unieke eigenschappen immers iedere cel binnendringen). Zodra de voedingsstoffen zijn afgeleverd, brengt fulvinezuur eventueel aanwezige toxines (zware metalen, pesticiden et cetera) in de cellen, weer naar buiten.
Pure&Fulvic ontgiftigt de huid en het onderhuidse lichaam en verbetert de aflevering en opname van voedingsstoffen. Het is het enige volledig zuivere fulvinezuur product gemaakt op traditionele wijze. De miljoenen jaren oude fulvinezuurmoleculen zijn voorzichtig gereactiveerd en vermengt met puur water (gezuiverd regenwater verzameld bij de Oregon Cascades in Amerika). Humusen en fulvinezuur zijn de bouwstenen van onze wereld. Ze slaan een brug tussen levenloze mineralen en levende organismen. Helaas krijgen we via ons westerse dieet onvoldoende derivaten binnen voor een optimale balans. Om dit tekort aan te vullen kunt u Pure&Fulvic gebruiken.

Meer zuurstof!
Fulvinezuur levert O2 direct af, bij regelmatig gebruik van zuiver fulvinezuur daalt het niveau van CO2 en C3H6O3 (melkzuur). Dat heeft aanzienlijke concequenties voor zowel de hersteltijd als het uithoudingsvermogen. Fulvinezuur maakt o.a. silicium beter opneembaar en beschikbaar. De combinatie van zuiver fulvinezuur en organisch silicium (bijvoorbeeld uit heermoesblad) is daardoor een krachtige combinatie.

De kracht van Pure&Fulvic Huidspray!
 • Bevat krachtige antioxidanten
 • Helpt bij veroudering
 • Hoogenergetisch
 • Ondersteunt het zelfgenezend vermogen van de huid
 • Verzacht de huid
 • Voedt de huid
 • Zuivert de huid
 • Eenvoudig in gebruik
 • Zuinig in gebruik

Ingrediënten
Puur fulvinezuur en water.
Lees meer!
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2014 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken