Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

18 april 2015

Beste allemaal,

En nu maar duimen dat deze informatie niet dubbel in de overbelaste mailbox zal belanden ;) Er is belangrijk nieuws te melden, dat kan kort en krachtig...!

Introductie Spaarpunten!
Dit is onze nieuwste manier om onze waardering voor uw loyaliteit te uiten. U kunt spaarpunten verdienen voor verschillende activiteiten op onze website. Hoe meer spaarpunten, hoe meer geld u kunt besparen.
Spaarpunten zijn eenvoudig te verdienen door het doen van aankopen, het doorverwijzen naar vrienden, het plaatsen van een review en zelfs het aanmaken van een account. U kunt de spaarpunten gebruiken voor kortingen op uw volgende aankopen. Iedere klant doet automatisch mee. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden. 

Lees meer via de Spaarpunten widget (blauw), rechtsonder de homepage of via uw accountinformatie.

Introductie Vitamix Pro-750
Na veel te lang wachten kunnen we nu eindelijk orders voor de Pro-750 accepteren. Iedereen die deze fantastische machine alvast besteld, staat automatisch bovenaan de uitleverlijst. Het boek Happy Shake doen wij er op onze kosten bij. Vlak voor verzending wordt de aflevering afgestemd, het is dan immers al bijna een vavakantieperiode. Na veel gedoe, waaronder een forse havenstaking in de US van enkele weken, weten we nu dat hij rond half mei leverbaar zal zijn. HeelBewust heeft al vele aanvragen liggen, er is groot ingekocht. U kunt ook aanmelden voor de Pro-750 notificatie service

Namasté
Rob Greuter

 

Vitamix Pro-750

Het allerbeste uit de Professional series!


De Vitamix Pro-750 is eleganter, krachtiger, lager, slimmer en stiller dan iedere andere blender! Dit model kent maar liefst vijf voorgeprogrammeerde functies (waaronder een functie voor zelfreiniging). Kies een functie en ga zelf ondertussen iets anders doen! Je kan kiezen uit functeis voor smoothies, soepen, puree's, frozen desserts en zelfreiniging. Handig en een garantie voor een consistent resultaat! Met de ultra-responsieve Variable Speed Dial en Pulse-functie kunt u voortaan heel precies de ingrediënten hakken en blenden, volledig naar eigen wensen. Deze blender maakt jezelf de ultieme Sous-Chef van je eigen keuken!
De volledig nieuw ontworpen mengbeker, de Wet blade container is aanzienlijk lager en breder. Hierdoor past hij op de aanrecht, onder vrijwel iedere keukenkast, heel comfortabel! Ook is door een sterkere vortex in de mengbeker de effectiviteit hoger. Tenslotte is deze Pro-750 aanzienlijk stiller dan zijn voorgangers. Het geluidsspectrum is ook anders, hetgeen als minder storend wordt ervaren.

De belangrijkste verschillen met de beroemde TNC 5200 modellen
- 5 voorgeprogrammeerde instellingen
- Puls functie
- Meer PK's
- Lagere en verbeterde mengkannen
- Lager geluidsniveau
- Nog beter eindresultaat
- Elegantere look & feel

Voorgeprogrammeerde instellingen
1 Smoothies, dressings & sauzen (45 sec)
2 Frozen desserts/Ice (55 sec)
3 Warme soepen, sauzen, fondues, chocolade (345 sec)
4 Puree's (60 sec)
5 Zelfreiniging (60 sec)

Dit zijn geautomatiseerde instellingen. Je hoeft er niet meer bij te blijven staan, zodra de cyclus is voltooid wordt deze automatisch stilgezet. De variabele snelheidsregeling (manueel) is uiteraard nog steeds beschikbaar.

Puls functie
Deze korte puls functie vervangt de turboschakelaar. Het geeft steeds een eenmalige korte snelheidspuls voor het hakken en verkrijgen van de gewenste structuur, en het vrijmaken van vastgelopen massa.

BPA en EA vrij
De mengkannen zijn gemaakt van Eastman Tritan™ Copolyester en daardoor vrij van BPA (Bisphenol A) en Estrogene activiteit (EA Estrogenic activity).
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 

Rawfood cracker Zeewier Blister verpakking

Nu ook in handige meeneemverpakking!


Zeewier zit boordevol mineralen en jodium en het is ook rijk aan chlorofyl. In deze cracker wordt het zilte van zeewier gecombineerd met het frisse van courgette en zongedroogde tomaat. Alle ingrediënten zijn biologisch. Deze rawfood crackers passen uitstekend in een proteïnerijk en/of koolhydraatarm dieet. Deze smaak is nu ook in handige meeneem Blister verpakking verkrijgbaar!
Rawfood Zeewier crackers zijn een zeer gezonde en overheerlijke versnapering!

Het produceren van rawfood crackers is een langdurig en arbeidsintensief proces. De crackers worden met de hand gemaakt en gedurende ongeveer 24 uur op lage temperatuur (40Cº) gedroogd. Hierdoor blijven de vitaminen, mineralen en de verteringsenzymen grotendeels behouden. De crackers worden handmatig ingepakt en de doosjes handmatig van stickers voorzien. Het gehele productieproces vindt op zo duurzaam mogelijk wijze plaats.

Ingrediënten
Gouden lijnzaad, zonnebloempitten, courgettes, zongedroogde tomaat, ui, rozijn, dulse, nori, zeesla, nama tamari (bevat soja), appelazijn en himalayazout.

Voedingswaarde per 100 gram
kCal 635, kJ 2641, Vet 36g, Verzadigd Vet 3g, Koolhydraten 23g, Vezels 23g, Eiwit 20g, Zout 4.5g

Allergenendeclaratie
Kan sporen van noten en andere zaden bevatten. De crackers zijn glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, vrij van kunstmatige smaak- en kleurstoffen en conserveermiddelen. Geschikt voor vegetariërs.
Lees meer!
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken