Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

26 juni 2015

Heelgenoten,

Klakkeloos overzoemt het rond vandaag. 'Hij was al een tijd ongeneeslijk ziek'. Is dat werkelijk zo? #geneesremmers

Dat was mijn tweet van 24 juni 2015. Ik kan het niet genoeg benadrukken mensen. We maken vooral onszelf ziek en kunnen daarom vooral alleen onszelf helen. Je natuurgeneeskundige staat er dan doorgaans een beetje onbeholpen naar te kijken. Naar dat proces. Want ja, je moet wel weten wat er precies gebeurd, en waarom. Dr. Hamer helpt ons daarbij, en niet zo'n beetje ook. Trek de stoute schoenen aan en verdiep je in de Vijf Biologische Natuurwetten!
Natuurlijk, ik moet de huur en andere kosten betalen van de spulletjes die worden verkocht. Toch doe ik niets liever dan mensen een andere kant op kietelen. Omdat dat broodnodig en zinvol is, en bovendien onvoorstelbaar veel goedkoper is. 

Kooktip
When you rest your dough too long, it will rest in peace.

Namasté
Rob Greuter

 

Effectieve oliecombinaties

Met essentiele en/of plantaardige oliën!


Voor allerlei uitdagingen kan je allerlei tips vinden. Op basis van met name de informatie van Phyalis, heb ik een groot aantal effectieve oliecombinaties overzichtelijk opgetekend. Heb jij goede tips die er beslist bij horen te staan? Laat het even weten! 
Lees meer!

Vitamix Pro-750!

Eindelijk leverbaar!


We hebben er schandalig lang op moeten wachten, maar sinds afgelopen maandag is deze prachtmachine dan eindelijk leverbaar! De eerste klanten zijn al erg enthousiast, er is geen komma teveel beloofd! Dat lees ik ook terug in de vele op internet te vinden recenties en reviews! Inmiddels weten we ook het nu precies zit met de mengkannen voor de verschillende Vitamix modellen. 
De belangrijkste verschillen met de beroemde TNC 5200 modellen
- 5 voorgeprogrammeerde instellingen
- Puls functie
- Meer PK's
- Aanzienlijk lagere 2.0 Ltr mengkan
- Lager geluidsniveau
- Nog beter eindresultaat
- Elegantere look & feel

Het geluidsniveau is vooral bij de lagere snelheden aanmerkelijk lager dan die van de TNC-5200 serie en Pro-500. Op maximale snelheid is het geluidsniveau enkele DB's lager.

Voorgeprogrammeerde instellingen
1 Smoothies, dressings & sauzen (45 sec)
2 Frozen desserts/Ice (55 sec)
3 Warme soepen, sauzen, fondues, chocolade (345 sec)
4 Puree's (60 sec)
5 Zelfreiniging (60 sec)

Dit zijn geautomatiseerde instellingen. Je hoeft er niet meer bij te blijven staan, zodra de cyclus is voltooid wordt deze automatisch stilgezet. De variabele snelheidsregeling (manueel) is uiteraard nog steeds beschikbaar.

Puls functie
Deze korte puls functie vervangt de turboschakelaar. Het geeft steeds een eenmalige korte snelheidspuls voor het hakken en verkrijgen van de gewenste structuur, en het vrijmaken van vastgelopen massa.

BPA en EA vrij
De mengkannen zijn gemaakt van Eastman Tritan™ Copolyester en daardoor vrij van BPA (Bisphenol A) en Estrogene activiteit (EA Estrogenic activity).
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken