Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

9 november 2014

Beste leesgevoerden,

Verandering van spijs doet eten. En ploeteren. De webshop draait sinds kort op een geheel nieuw platform, en dat biedt zowel extra mogelijkheden als extra uitdagingen. Enfin, alles heeft nu een nog logischer plekkie gekregen, de navigatie zoals dat heet, zal aanzienlijk soepeler verlopen. Het winkeltje kent nu ook een zogenaamd Responsive Design (net als deze vers opgezette nieuwsbrief), en dat is bijzonder plezierig voor iedereen die via een smartphone of bijvoorbeeld een iPad leest.

Ondertussen wordt hetzelfde gereasliseerd voor die andere belangrijke website, waarvan ik de naam alhier niet mag delen. 
Oh, niet onbelangrijk, de content van beide websites wordt stevig onder handen genomen. Op heelbewust.com is dat inmiddels voor zo'n 90% al gerealiseerd! Onderstaand weer fijne nieuwe boeken, en ik mag een erg mooie actie met de Kuvings Wide Mouth slowjuicers aankondigen! Heel kort samengevat: € 25,- cash back en een gratis smoothie & ice mincerset ter waarde van € 49,95! Lees de actievoorwaarden

Namasté
Rob Greuter

Angst

- Wijsheid om stormen te doorstaan! -  

Angst is de gevaarlijkste toxine, de grote, altijd aanwezige trigger voor ziekte en bedorven levensgeluk. Deze praktische gids helpt om angst te overwinnen. te (h)erkennen en los te laten. Angst beheerst het leven van velen: angst voor eenzaamheid, voor verlies, voor ziekte of dood. Vaak is niet eens duidelijk waar de angst vandaan komt. Angst verlamt, en daarom duwen we deze emotie het liefst ver weg.

Thich Nhat Hanh laat zien dat erkenning angst hanteerbaar maakt. Zijn aanpak: spoor de oorsprong van deze negatieve emotie op, en leer los te laten. Zo kun je alle vormen van angst het hoofd bieden, op weg naar bevrijding en geluk. Mindfulnessoefeningen helpen daarbij.

 
Lees meer!

The Power of the Heart (DVD) 

- Luister naar je Hart! - 

Ondanks een lucratief aanbod besefte Baptist de Pape dat hij de weg van de advocatuur niet wilde inslaan. Een bijzondere ervaring maakte duidelijk wat hij dan wel moest doen: laten zien dat de onvoorstelbare kracht van het hart naar het ware doel van ieders leven kan leiden.

Hij interviewde achttien iconen, onder wie Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Maya Angelou en Deepak Chopra. Met elkaar creëerden zij een sensationeel portret van het hart als een onuitputtelijke bron van liefde en wijsheid die het verstand ver te boven gaat. 
Oefeningen helpen je om de speciale krachten van het hart – waaronder intuïtie, intentie, dankbaarheid en vergeving – te activeren. Dit boek laat zien hoe juist de stem van ons hart onze kijk op geld, gezondheid, relaties, succes en geluk op verbluffende wijze kan veranderen.

Bekijk hier de trailer van deze fantastiche film!

Van de regisseur van 'THE SECRET' komt deze ongeëvenaarde en levensveranderende film over de verbluffende kracht en intelligentie van het hart. Met ervaringen van de meest inspirerende en invloedrijke persoonlijkheden van onze tijd, onder wie Paulo Coelho, Maya Angelou, Deepak Chopra, Isabel Allende en Eckhart Tolle, levert deze film - en het gelijknamige boek - het overtuigende bewijs dat het hart veel meer is dan een fysiek orgaan... en dat het je kijk op geld, gezondheid, relaties en succes kan veranderen.

Deze film is een ervaring die je de schat die in jezelf verborgen ligt laat ontdekken... en herontdekken!
 
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 

Proef

- Mindful leven, mindful eten! -  

Mindful omgaan met voeding en gezondheid, geschreven door de unieke combinatie van een grote zenmeester en een voedingsdeskundige!

Om af te vallen moet je minder en beter eten en meer bewegen. Het klinkt zo simpel, maar vaak lukt het niet. Dit boek laat zien hoe je uit een negatieve gewichtsspiraal komt en geeft een boeddhistische visie op onze eetpatronen en de achtergronden daarvan. Het bevat daarnaast concrete informatie over de voeding waarvan je het meeste aankomt. Het staat ook boordevol tips en oefeningen over hoe je mindful kunt eten, bewegen en omgaan met je voeding en het milieu.

 
Lees meer!

Socratische filters


In het oude Griekenland was Socrates gekend voor zijn integriteit en zijn wijsheid. Op een dag kwam Socrates een man tegen, die hem aansprak met de woorden: Weet je wat ik juist gehoord heb over een vriend van jou? Een momentje, zei Socrates. Voor je me van alles gaat vertellen over mijn vriend, wil ik jou enkele vragen stellen. Ik noem het de drie-filter-test. De man vroeg Socrates wat hij daar mee bedoelde. Socrates legde hem uit wat de drie-filter-test inhoudt.

De eerste filter gaat over waarheid. Hij vroeg de man, of hij 100% zeker wist, dat wat hij zou vertellen de waarheid was.... "Nee," zei de man "dat weet ik niet 100% zeker, ik heb het van horen zeggen..." "Ok," zei Socrates "dus je bent niet zeker of het waar is. Maar laat ik je de tweede filter vertellen.

De tweede filter is die van de goedheid. Wat jij me wilt vertellen over mijn vriend. Is dat iets goeds?" Opnieuw moest de man daar negatief op antwoorden. Ok, zei Socrates, dus je wilt me iets vertellen over een vriend van mij, waarover je niet zeker weet of het waar is en het is ook geen goed nieuws.

Maar laat me je vertellen over de derde filter. Is het in mijn voordeel dat ik dit nieuws hoor? Kan ik er iets mee doen dat voor mij van belang kan zijn? Niet echt, antwoordde de man beschaamd. Nu, concludeerde Socrates, je wilt me iets vertellen over mijn vriend, waarvan je niet zeker weet of het waar is, waarvan je weet dat het negatief is en voor mij van geen belang. Waarom wil je het mij dan eigenlijk vertellen?

Dit is de reden waarom Socrates zo hoog stond aangeschreven...Het is een goede les voor iedereen. Denk na voor je spreekt. Soms worden woorden uitgesproken die schade brengen aan anderen. Als wat je gaat zeggen een ander schade kan berokkenen, denk dan nog eens na voor je de woorden effectief gaat zeggen. Het zal je in dank worden afgenomen!

Missie

Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!

Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
 
Email
Facebook
Twitter
Website
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken