Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

28 maart 2015

Tijdgenoten,

We gaan dit weekend weer knoeien met ons bioritme. Omdat ons ooit is wijsgemaakt dat dat verstandig is. In mijn Keizerrijk is er geen plaats voor wintertijd, zomertijd en dergelijke flauwekulletjes. 

Het was de week van Top Tear, van de fusie tussen twee van de grootste 'voedselproducenten' ter wereld, HJ Heinz en Kraft Foods. Jammer dat ze geen voedsel produceren. Hun core business is immers het slopen en herverpakken van voedsel. Het was ook de week waarin het Europese Octrooibureau (EOB) een krankzinnig besluit heeft genomen ten aanzien van planten en patentrecht. Sommige mensen lijken patent te hebben op krankzinnigheid.  
Een luchtbruggetje dus. We zagen namelijk ook weer een vliegtuig cashen. Ervoor is een mens crashed. Zoals altijd. Er zijn nu eenmaal mensen die moeite hebben met de achter en voor ons liggende uitdagingen. Vaak weten die mensen dat heel goed te verbergen. Dat zal in dit geval weer blijken. Steeds maar weer aanpassen, totdat het niet meer gaat. De een springt voor een trein, de ander is piloot. Dieptriest, in alle opzichten. 

En dan is er incidentenvereniging VVD met alweer een onzalig plan. Halbe Zijlstra heeft nog niet door dat we steeds het verkeerde vingertje opsteken naar dictators. Naar eigen volk lukt dat overigens wel.

Aanreikende artikelen is aangevuld met een nuttig en belangrijk artikel over het gebruik en veiligheid essentiële oliën. Ga dat even lezen mensen, delen mag ook, vanzelf.

Namasté
Rob Greuter

 

Biologische essentiële oliën

Physalis oliën, eerlijk, natuurlijk, zuiver!


HeelBewust heeft na uitvoerig selecteren een fantastische kwaliteit essentiële oliën aan het portfolio toegevoegd. Physalis essentiële oliën zijn uitsluitend afkomstig van planten van gecontroleerde biologische teelt.
De eerste staan al online, de komende dagen zal dat steeds uitgebreid worden. Het is een prachtige aanvulling op de ultrasoon Aroma Diffusers!

Physalis maakt gebruik van langzame en volledige stoomdistillatie bij lage druk en persing bij citrusvruchten.

Zuiverheidgaranties Physalis essentiële oliën
  • 100% puur, natuurlijk en biologisch
  • Niet scheikundig behandeld
  • Niet gemodificeerd
  • Niet versneden *
  • Niet verdund, niet gerectificeerd **
  • Niet gereconstrueerd
  • Niet gedeterpeneerd ***
* niet vermengd met andere essentiële oliën
** niet aangepast aan een standaard samenstelling d.m.v. scheikundige producten of door herdistillatie van de etherische olie om bepaalde componenten te concentreren
*** niet ontdaan van terpenen

Analyses & controles Physalis essentiële oliën
  • Verificatie van de identiteit en kwaliteit van elk lot via gaschromatografische analyse *
  • Fysische controle (densiteit, brekingsindex, optische rotatie)
  • Organoleptische controle (geur, smaak)
* samenstelling olie en identificatie van de verschillende componenten
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 

Kakelverse Klean Kanteen kleuren!

Sexy en meukvrije drinkflessen


Green Fatique en Shale Black zijn de nieuw toegevoegde 800ml flessen. Ze zijn werkelijk prachtig! In de Kid Kanteen range is de bloedmooie Blue Lagoon 355ml met Sportcap 3.0 toegevoegd. Ik gebruik de Klean Kanteen flessen dagelijks, vooral de thermosflessen. Daar gaat smorgens de versgemaakte biologische gember 'thee' in. Die blijft tot diep in de nacht warm, weet ik uit ervaring ;-)
Deze Klean Kanteen Classic is een lichtgewicht roestvrijstalen en gezonde drinkfles/waterfles!. Deze prachtige drinkfles wordt standaard geleverd met een Sport Cap. Drinken kan dus zowel uit de fles als direct via de sportdop. Klean Kanteen flessen zijn volledig vrij van BPA en weekmakers en bijzonder duurzaam door de lange levensduur! Bovendien helpen deze flessen mee om de enorme plastic afvalberg te verkleinen!!

Eenvoudig en hygiënisch reinigen
Door de grote opening en lange nek zijn de drinkflessen snel en goed te reinigen, ook met een afwasborstel. Door afgeronde vormen en het gladde oppervlak blijven virussen, bacteriën en vuil niet plakken na reiniging. Gemakkelijk en veilig handmatig afwassen dus, de ongekleurde flessen kunnen zelfs in de vaatwasser, net als de meeste doppen.

Handgemaakt, ontworpen voor levenslang gebruik
Iedere Klean Kanteen fles en beker is handgemaakt en ontworpen om een leven lang mee te gaan. Het materiaal is van de allerhoogste RVS kwaliteit en zal vrij blijven van roest en vlekken. De wanden zijn dikker dan die van andere –copycat– merken. De dikte is een diepgaand onderzochte balans tussen gewicht en duurzaamheid, de flessen enbekers zullen niet snel deuken oplopen. Als je er zorgvuldig mee omgaat zal het letterlijk een leven lang meegaan.
Lees meer!

Kakelverse Yoni eitjes!

Verse Obsidiaan & Rozenkwarts XL


De veelgevraagde Obsidiaan is er weer! Wel mee oppassen, de energie is sterker dan je zou vermoeden. Ook is Rozenkwarts XL toegevoegd aan het portfolio, een hele mooie kwaliteit! 
Deze Yoni eitjes kennen vele toepassingen, op zowel energetisch, sexueel als fysiek niveau. Ze zijn ware hardlopers in de winkel, omdat ze zo ontzettend effectief, en mooi zijn! En voor iedereen betaalbaar, wel zo fijn natuurlijk!
Lees meer!
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken