Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

17 november 2014

Beste allemaal!

Zo nu en dan is er aanleiding om een nieuwsbrief naar zowel alle klanten, als alle nieuwsbriefleden te sturen. Met velen van jullie is er regelmatig contact, met enkelen minder frequent, of zelfs helemaal niet. Dat is soms jammer, en soms ook wel goed ;)

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de winkel. Zowel aan de voorzijde, de etalage, als aan de achterzijde, aan al hetgeen zich onder de motorkap afspeelt. Een heel belangrijk en plezierig resultaat hiervan is de sterk verbeterde en vereenvoudigde navigatie, daar is al direct positief op gereageerd!
Ook worden de producten voortaan sterk vereenvoudigd aangeboden. Per product kan men nu een keuze maken voor de gewenste diameter, het aantal vegacaps, maten, gewichten et cetera. Indien van toepassing uiteraard. Een enorme klus die nu voor 90% gereed is!

Zo'n 33% van de bezoekers surfen niet meer vanaf een desktop of laptop, maar vanaf een smartphone of bijvoorbeeld een iPad. Het nieuwe platform ondersteunt juist daarom nu volledig Responsive Design. Dat betekent dat alles nu ook op een mobile device netjes en goed leesbaar is, een verademing!

Samen met de recente mooie aanwinsten, een goede gelegenheid om weer eens binnen te komen kijken of lezen, you're invited! Ondertussen gaan we ook door met het gratis advieswerk. Omdat het nodig is, omdat het kan, omdat het mensen werkelijk verder helpt, na binnen vele diciplines te zijn vastgelopen.

PS
Wil je je ook aanmelden voor de reguliere Nieuwsbrief? Ik schrijf doen!  

Namasté
Rob Greuter

Acties!

Met Kuvings & Vitamix!


Momenteel lopen er twee acties, kort samengevat:

Kuvings Wide Mouth slow juicer
€ 25,- cash back en een gratis Kuvings Smoothie & Ice maker Mincerset t.w.v. € 49,95 
Lees hier de actievoorwaarden.

Vitamix blender
Boek 'Happy Shake' (t.w.v. € 24,95) van Ellemieke Vermolen!
Gratis bij iedere Vitamix blender die tussen 18 nov 2014 en 31 dec 2014 wordt aangeschaft.
 

De jaarlijkse keuze zorgverzekering 

- We mogen weer wisselen, of gaan we voor een revolutie?! - 


Ieder jaar rond deze tijd druppelen één voor één de 2015 tarieven van de gevestigde zorgverzekeraars binnen. Met een hoofdpijn verwekkende, welhaast onmogelijk te doorziene hoeveelheid kleine lettertjes. 

Dit jaar kunnen wij eindelijk het verschil gaan maken! De nieuwe zorgverzekeraar Anno12 kijkt heel anders naar ziekte en gezondheid, maar vooral ook naar zichzelf. Niet de raad van commissarissen bepaald het beleid, maar de leden! En dat is geweldig nieuws mensen, ga er snel over lezen!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 

Geschenken

- Fijne geschenksuggesties van HeelBewust! -   


Dit jaar zijn er weel veel geweldige producten aan het portfolio toegevoegd. Een aantal hiervan lenen zich ook als geschenk, zeker in deze laatste weken van het jaar. Om het zoekenden gemakkelijk te maken zijn enkele suggesties bijeen geraapt op een speciale pagina met geschenksuggesties!

 

Missie

Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!

Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
 
Email
Facebook
Twitter
Website
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken