Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

17 oktober 2015

Jasgenoten, 

De belangstelling voor de jaarlijkse frauduleuse griepprik is geheel terecht tanende. Dat zal een aantal huisartsen een minder plezierige Skivakantie bezorgen. Al enige jaren verschijnen er zowat wekelijks artikelen in enkele ochtendkranten over geneesremmers, die toch niet zo lekker blijken te werken als eerder voorgespiegeld. Die blijken bovendien allemaal, zonder uitzondering, op zeer agressieve wijze vermarkt te zijn. Vaak mede onder het mom van grafiekjes die een grote 'onderbehandeling' laten zien. Daar zijn de witte jassen immers ook gevoelig voor. Ik heb er wel eens over gedacht om een database aan te leggen van dergelijke berichten, in het kader van aanschurend onderwijs.
ZIGGO: Zero Internet Gamble Grid OverdosesEvidence Based Medicine is een mythe die helaas nauwelijks doorsijpelt naar de massa chronsich zieken. Zowat de helft van de Nederlandse bevolking is meervoudig chronisch ziek. Wat toch een geluk dat de binnenstromende Vluchtelingen, na de grootschalige welkomstknuffels, niet of nauwelijks lijken te worden blootgesteld aan het Nederlandse onderwijs en de medische zorg! 

Claim Belly Armor doeltreffendheid
De fabrikant claimed een doeltreffendheid van 99,9 % bescherming. De HeelBewust Belly Armor pagina's vermelden 85-90%. Hoe zit dat? Via YouTube zijn filmpjes te vinden waarin een Smartphone gewikkeld in een Belly Armor deken nog steeds signaalontvangst heeft. De signaalsterkte gaat dan terug van 5 naar 1-2 streepjes. Praktijk van Unen heeft een Belly Armor deken van HeelBewust getest, en komt tot een vergelijkbaar resultaat. 

Belly Armor US geeft op verzoek van HeelBewust (juli 2015) aan dat deze cell phone test geen sluitende test is en enkel een hulpmiddel is om eenvoudig aan te tonen dat de GSM ontvangst daalt maar geen betekenis heeft naar de effectiviteit van de beschermende werking van de Belly Armor producten. Als ex-electronicus en ex-zendamateur kan ik mij daar wel iets bij voorstellen, maar zekerheid is er niet, omdat ik (nog) niet beschik over een deugdelijk testrapport. Vermoedelijk kan je de situatie vergelijken met het stralingsniveau  van een smartphone tegen de buik zonder bescherming, en het stralingsniveu van een bellende smartphone op grote afstand (5-10 meter) met de Belly Armor deken  ertussen. Better safe than sorry!

Boost bezoekersaantallen!
Met groot genoegen, en na veel noeste arbeid, mocht ik constateren dat de bezoekersaantallen van mijn andere, alhier verboden te benoemen informatieve website, is vervijfvoudigd! Binnenkort hoop ik een nog betere layout te kunnen introduceren, en dan gaan we los met een vracht aan splinternieuwe artikelen, die gedienstig de helpende hand reiken!

Actualisatie HeelBewust.com
Inmiddels is de layout en inhoud van alle productpagina's sterk verbeterd! Idem dito geldt voor vrijwel alle andere informatieve pagina's, zoals die bijvoorbeeld te vinden zijn onder het menu Literatuur. Blader vooral ook eens door de artikelen over voedingsleer! Het was een fikse operatie, maar het resultaat is bijzonder lezenswaardig! Nu nog twee jaargangen aan Nieuwsbrieven beetpakken ;) De jaargangen daarvoor kan ik met rust laten, die zijn in 2012 verboden door ONZE overheid. 

Creatief
Afgelopen week ontstond er tikkenderwijs ook nog enige ruimte voor spontane creativiteit. 
  • De glimlach van een Vluchteling, doet je beseffen dat je leeft! 
  • Spiegel je huid weer gezond, met de juiste voedigskeuzes!
  • Evengewicht!
  • ZIGGO: Zero Internet Gamble Grid Overdoses

Namasté
Rob Greuter

 

Yoga Aardingsmat

Jezelf Aarden tijdens je Yoga oefeningen!


Deze prachtige Yoga Aardingsmat (61 x 183cm) haalt meer dan 95% van de elektromagnetische spanning van je lichaam tijdens je Yoga oefeningen! De Yoga Aardingsmat is gemaakt van 100% milieuvriendelijk en recyclebaar TPE en heeft een hoogwaardige kwaliteit.  Vanzelfsprekend is deze Yoga Aardingsmat ook prima te gebruiken voor bijvoorbeeld fitness oefeningen.
De Yoga Aardingsmat is anti-slip en geurloos. Hij bestaat uit twee lagen, een elektrisch geleidende zwarte bovenlaag en een stroeve zacht blauwe onderlaag, waardoor de Yoga Aardingsmat goed blijft liggen

Geaard Yoga!
Het verbonden zijn met de aarde geeft directe ontspanning, maar het bevordert ook het functioneren van de rechterhersenhelft, het creatieve brein. Aarden brengt bovendien de linkerhersenhelft, het analytische brein, meer tot rust! Hoe mooi is dat tijdens je Yoga oefeningen!

Aansluiten
De Yoga Aardingsmat wordt geleverd met een speciaal stevig aansluitsnoer (450cm) dat magnestisch vastklikt De andere zijde wordt verbonden met een Aardingsgrondpin of de Aardingsstekker (EU). Deze speciale Aardingsstekker gaat in een geaarde wandcontactdoos, en maakt alleen contact met de randaarde contacten. Lees hier meer over het principe van Aarden!

Yoga Aardingsmat opties
  • Yoga Aardigsmat (met aansluitsnoer)
  • Yoga Aardigsmat (met aansluitsnoer en Aardingsstekker EU)
  • Yoga Aardigsmat (met aansluitsnoer en Grondpin)
  • Yoga Aardigsmat (met aansluitsnoer, Aardingsstekker EU en Grondpin)
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken