Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

1 februari 2015

Lotgenoten,

We gokken ons suf, en denken goed bezig te zijn, laten onszelf interessante kansen toedichten. Feitelijk doen wij veelal precies hetzelfde met onze gezondheid. De een hangt zijn huis vol met spannende en handige LED verlichting (zoals ik) en leren dan later dat dit wel eens schadelijk voor de ogen kan zijn, bovenop al het andere 'blauwe' licht van de geliefde schermen. De ander huppelt van zorgloket naar zorgloket, in de hoop ooit iets of iemand te treffen die hen van de hardnekkige klachten af zal helpen. Jazeker, ook in de natuurgeneeskunde. 
Toch is het allemaal goed mensen. We bewandelen allemaal ons eigen pad, en ontmoeten steeds precies datgene en diegene dat en die op dat moment past bij onze levensfase, ons niveau van bewustzijn, onze mentale en fysieke draagkracht. 

En precies dit heeft het GezondheidsCoöperatief Nederland (GCN) heel goed begrepen! GCN is na ANNO12 de tweede nieuwe zorgverzekeraar die na het inleveren van 80.000 papiertjes haar vergunningen rond heeft. De verzekernemer kan volledig naar eigen behoefte en inzicht zijn budget uitgeven. Het maakt niets uit of het gaat om een regulier consult van een Neuroloog, of het drinken van een kopje trollenschaamhaarthee met een inheemse Sjamaan. Je vult zelf je behoeften in. Volledige keuzevrijheid dus!! En je staat niet alleen in je zoekocht naar heling, er is volop gelegenheid om je te verbinden met andere mensen die dezelfde zoektocht doormaken, of juist al vele stappen verder zijn gekomen. Hoe mooi is dat! 

En dat is weer een aardige brug van een geweldig inzicht dat mij afgelopen vrijdag is aangereikt. Het heeft pas zin, of fatsoenlijk rendement, zo je wil, om je kennis, inzichten, je wijsheden over te brengen, NADAT er verbinding met de ontvanger is ontstaat! 

Tenslotte, de nieuwe winkel met de beste, duurzaamste, schoonste en veiligste oorkaarsen is al bijna klaar. Comodo SSL is actief, het zeer strenge Webshop Keurmerk is gegund. De komende dagen worden de ontbrekende producten toegevoegd, die inmiddels in 4 enorme dozen onderweg zijn! 

Namasté
Rob Greuter

 

Acuele acties!

De februari acties!


Gratis boek 'Vullen of Voeden' bij aanschaf Kuvings Wide Mouth slowjuicer!
Prachtig vormgegeven en verhelderend boek van Lili Pirayesh & Wilfred Genee, gratis bij iedere Kuvings Silent Juicer Wide Mouth!
Actieperiode: 1 februari 2015 tot en met 28 februari 2015
Gratis informatiebundel 'Sap je een weg naar gezondheid' bij aanschaf Vitamix blender!
'Sap je een weg naar Gezondheid' is uitermate leerzaam en boeiend, geschreven door de experts in de voedingsleer 'De Natuurlijke Hygiëne', Stichting Groene Dag! Gratis bij iedere Vitamix blender!
Actieperiode: 1 februari 2015 tot en met 28 februari 2015
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 

Huishoudelijk

Prijsveranderingen


De laatste maanden is de Euro/Dollar koers flink onderuitgegaan. Een van de concequenties hiervan is dat productinkopen die in US$ worden afgerekend, de komende tijd aanzienlijk duurder zullen worden. Dit zal ook van toepassing zijn op de Vitamix blenders en de bijbehorende mengkannen. Wij verwachten ergens in maart 2015 de eerste prijscorrecties. Wellicht iets om rekening mee te houden.
Vitamix Pro-750
We krijgen nog steeds dagelijks vele vragen over de beschikbaarheid van de Vitamix Pro-750. Daarin is helaas nog niets veranderd. Vitamix blijft bij haar strategie om deze pas medio mei/juni 2015 te leveren in België en Nederland, bijna 1,5 jaar na de introductie ervan in Duitsland. 

HeelBewust heeft speciaal voor de Pro-750 een e-mail notificatie service ingesteld. Klik & mail, en je krijgt automatisch bericht zodra er relevante informatie is te delen. 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken